selam kızlar:)
aslında bende tek doktorla sınırlı kalmadım tek başıma yada arkadaşlarımla doktor doktor gezdim:):) yakup avşar'a gittim küçücük bir burun yaptı resimde beğenmedim birde üstüne inanılmaz bir fiyat istedi yok kalsın dedim. sonra bir arkadaşımla akın bey'e gittim inanılmaz mütevazi ve sıcakkanlı bir doktor. Bir burun yaptı süper duruyo yan profilden. ama akın bey önden resim göstermiyor ve ön profil benim için önemli. birde birkaç kişi şikayet etmiş tereddütte kaldım. sonra naci bey'e gittim (cümbür cemaat herkesi topladım):) adam işini iyi biliyor ama bana biraz soğuk geldi hani gayet rahat eli cebinde "ne vardı" modunda geldi bende "bişey yok nolsun geldik bir uğrayalım dedik bizde şimdi gidiyoruz zaten" diyip çıktık ordan
. bittimi tabiki bitmedi:) sonra emre ilhan'a gittim. insanları saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor ancak çok konuşuyor ve benim ne istediğimi dinlemeden sürekli yorumlarda bulundu olur olmadıkta laf edince bende başarılar size diyip çıktım:) sonuç olarak doktor ve hasta ilişkisi gerçekten çok önemli. doktorumla iyi bir iletişime geçemezsem iyi bir sonuç çıkabileceğine inanmıyorum. doktoruma sonuna kadar güvenmek istiyorum ve umarım bu barış bey olur. artık bu son olsun ve sonuç süper olsun:)))