• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Yani en faslasinida ben yapmisim. Ben hemen tamponlar cikti, gezmeye basladim...sigara da 10 günde...hic birsey bana olmadi...Gözlükü zaten cok az takiyorum...

bende içiyorum valla alçılarım var ama yapıcak bişey yok atın ölümü arpadan olsun barış bey duyarsa çook kızacakkk :S

edibegul tşk ederim canım iyiyim bende alçım var şuanda salı günü çıkacak 8.günüm benimde aynı şekilde benimde burnum şuanda fena şekilde şiş bişey anlayamıyorum oyüzden..burnunun içindeki yaraları elleme bence benımde yara dolu şuanda ellemiyorum ama sende elleme sağlığından önemli değil o şekilde git bişey olmaz..Bu arada geçmiş olsunn

edibegul tşk ederim canım iyiyim bende alçım var şuanda salı günü çıkacak 8.günüm benimde aynı şekilde benimde burnum şuanda fena şekilde şiş bişey anlayamıyorum oyüzden..burnunun içindeki yaraları elleme bence benımde yara dolu şuanda ellemiyorum ama sende elleme sağlığından önemli değil o şekilde git bişey olmaz..Bu arada geçmiş olsunn

aaa bende çarşamba çıkarıcam. 1 gün araylaa hadi bakalımm geçmiş olsun hepimize kızlarrr Allah yardımcımız olsunnn.. bu arada hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya çok destek oldunuz gerçekten ben mesela duymasaydım bütün bunları, alçım çıkınca muhtemelen 1 ay boyunca ağlıyor olacaktım. ama şimdi hazırlıklıyım. hepinize çok teşekkür ederim.

evet 1 gün arayla :) aminn canım aynı şekilde bende öyle burdaki arkadaşların sayesinde özellikle ORALET in yazılarını okuyarak hazırlıklıydım sağolsun kendisi her konuda tecrübeli olduğu için insanı yönlendirip bilgi veriyor...İyi ki varsınız kızlarr:)

evet 1 gün arayla :) aminn canım aynı şekilde bende öyle burdaki arkadaşların sayesinde özellikle ORALET in yazılarını okuyarak hazırlıklıydım sağolsun kendisi her konuda tecrübeli olduğu için insanı yönlendirip bilgi veriyor...İyi ki varsınız kızlarr:)

evet Oralet bana da çok iyi geldi :) kızlar buluşalım o zaman bi ara sanırım aramızda en geç ameliyat olan benim bende atıyım şu alçıları önümüzdeki hafta yurt dışında olanlar varsa falan gidiceklerse gitmeden yapalım bişeylerrr.

Ameliyat olan herkese geçmiş olsun. Umarım gönlünüze göre istediğiniz gibi burunlarınız olur. Sıra ben de şimdiden çok heyecanlıyım ki daha 1 ay var. Barış beyi aradım randevu için yurtdışında olduğunu söyledi sekreteri. Ameliyat olanlara sormak istediğim birkaç şey var. Ameliyat olmaya karar verirken önden tasarım yapıyor mu doktor bey. Benim için ön görüntü çok daha önemli. İkincisi ameliyat süreci beni çok korkutuyor. Ameliyat anında gerçekten hiç bir ses ya da acı duymuyor musunuz? Ameliyat sonrası narkoz çok zor diyorlar doğru mu ve nefes alabiliyor musunuz ameliyat sonrası?

Ameliyat olan herkese geçmiş olsun. Umarım gönlünüze göre istediğiniz gibi burunlarınız olur. Sıra ben de şimdiden çok heyecanlıyım ki daha 1 ay var. Barış beyi aradım randevu için yurtdışında olduğunu söyledi sekreteri. Ameliyat olanlara sormak istediğim birkaç şey var. Ameliyat olmaya karar verirken önden tasarım yapıyor mu doktor bey. Benim için ön görüntü çok daha önemli. İkincisi ameliyat süreci beni çok korkutuyor. Ameliyat anında gerçekten hiç bir ses ya da acı duymuyor musunuz? Ameliyat sonrası narkoz çok zor diyorlar doğru mu ve nefes alabiliyor musunuz ameliyat sonrası?

Ameliyat sırasında tabiki hiçbirşey duymuyorsun hatta ameliyathaneyi bile görmüyorsun normalde ama ben hemen bayılamadım ameliyathaneyi gördüm :) hiçbirşey duymuyorsunn ameliyattan sonra çok rahat geçiyor hemen 2 saat sonra yemek veriliyor komposto püre çorba birde tatlı tavuk göğsü yada muhallebi gibi bişeyy. yüzüne birşey koyuyorlar gözlük gibi soğutucu. onu mümkün olduğunca tut inan çok rahat geçiyor hiçbirşey anlamıyorsun. barış bey istersen önden de çizer yeni görüntünü zatennn sen istediğini anlat gerisini ona bırak. bende 30 mayıst aoldum daha alçılarım çıkmadı ama ona çok güveniyorum.

selam kızlar:)

aslında bende tek doktorla sınırlı kalmadım tek başıma yada arkadaşlarımla doktor doktor gezdim:):) yakup avşar'a gittim küçücük bir burun yaptı resimde beğenmedim birde üstüne inanılmaz bir fiyat istedi yok kalsın dedim. sonra bir arkadaşımla akın bey'e gittim inanılmaz mütevazi ve sıcakkanlı bir doktor. Bir burun yaptı süper duruyo yan profilden. ama akın bey önden resim göstermiyor ve ön profil benim için önemli. birde birkaç kişi şikayet etmiş tereddütte kaldım. sonra naci bey'e gittim (cümbür cemaat herkesi topladım):) adam işini iyi biliyor ama bana biraz soğuk geldi hani gayet rahat eli cebinde "ne vardı" modunda geldi bende "bişey yok nolsun geldik bir uğrayalım dedik bizde şimdi gidiyoruz zaten" diyip çıktık ordan:D. bittimi tabiki bitmedi:) sonra emre ilhan'a gittim. insanları saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor ancak çok konuşuyor ve benim ne istediğimi dinlemeden sürekli yorumlarda bulundu olur olmadıkta laf edince bende başarılar size diyip çıktım:) sonuç olarak doktor ve hasta ilişkisi gerçekten çok önemli. doktorumla iyi bir iletişime geçemezsem iyi bir sonuç çıkabileceğine inanmıyorum. doktoruma sonuna kadar güvenmek istiyorum ve umarım bu barış bey olur. artık bu son olsun ve sonuç süper olsun:)))

:)) Aslında keyifli anlatmışsın :) Merak ediyorum Barış Bey bu listenin içinde nasıl bir yorumla yer alacak ? :D
Barış Bey'in önden burunları meşhurdur. Derki siz hep profile odaklanırsınız. Ama insanlar konuşurken sizin yüzünüze bakarlar önemli olan burnun önden görüntüsüdür. Tabi bu güzellik burun oturdukça ortaya çıkıyor. :) Ne diyeyim şansın bol olsun kime olursan ol sonuç senin için süper olsun :92:

cevap veremiyorum ben canım msjlara maaalesefff çünkü daha 35 msjım varrr biraz doldurmam lazım benimkide yazdılığıyla aynı bnmkide Edibe canım memnun olduummm :)

canım merhaba, hiç gerek yok heyecanlanmana, bizde çok heyecanlıydık ama geçiyor zamanla ameliyat öncesi değilde ameliyat sonrası baya bir dikkat etmen lazım. benim sana tavsiyem çık gez dolaşş gününü gün et güneşe çık denize gir yan karar bol boll. sonra yapamıcaksın bunları bak ben bu güzel havada evdeyim oturuyorum hiç hoş deil ama pişmanmıyım gram pişman olmadım. sende olmayacaksın inşallahh bir an önce güzel burnuna kavuşman dileğiyle..

Burada bir şey söylemek istiyorum. Yanlışsam biri beni uyarsın tabi :))

Ameliyat öncesi burnu güneşten korumak gerekiyor. Yani yanmak, kararmak burun için iyi değil. Burun güneşe maruz kaldığında deri kalınlaşırmış. Derinin kalınlaşması demek ameliyat sırasında doktorun fazlaca uğraşması, iyileşme döneminde de hastanın sürecinin uzaması, ayrıyetten istenilen burun küçükse bunu zaman zaman imkansız hale getiren bir sebep imiş. Bu sebeple yazın burun ameliyatı yapılmazmış.
Sen üzülme yani bunları yapamadan ameliyat oldum diye bence şanslısın.

Şöyle bir de dipnot ekleyeyim. Beni derin kalınlaşır güneşte kalma diye uyarmışlardı. Yahu kalınlaşırsa ne olur dedim doktorun çok uğraşır dediler :D Bende nasıl olsa o sırada ben uyuyor olacağım ve neşteri tutmak zorunda olmayacağım diyip biraz dikkat etmemiştim. Ve sonrasında zor geçen bir ameliyat :) Ağır geçen bir süreç devam etmiş oldu. 1 Eylülde ameliyat oldum yani yazın tam bitişi, sonbaharın tam başlangıcı bu kadar olur yani :))

kızlar birde bişey sorucam ben size, burnumun içi dolu gibi geliyor bana kabuklar sümükler var sankii okyanus suyu sıkınca iyi oluyorda hemen 10 15 dk sonra eski haline dönüyor içerde kabuklar var ben onları nasıl etkisiz hale getirebilirim?

birde burun içi temizliğimi okyanus suyunu kulak temizleyicisine sıktım biraz temizledim ama iki deliğimin birleşme yerinde ciddi kabuklaşmış kan var onlar temizlenmiyor acaba zorlamasammı doktoruma da böyle gitmek istemiyorum. SEMACIM BU ARADA SNEİN BURNUN NASIL OLDUUU DEĞİŞİŞMLER NE YÖNDEEE AYRICA SEDACIM SEN NASILSINNN??

Canım burnunun içi yara dolu takribi 1.ayında geçmiş olacak. O zaman daha rahat edersin. Ama yapacağın en etkili şey yine okyanus suyu olacak. Burunlarının birleşme yerine çok müdehale etme çünkü ameliyatın başlayıp bittiği yer burun ucu. Tam bahsettiğin yer;)
Ucunu bozarsın çok oynama.

Ben sabah akşam temizliyordum burada iş işten geçince okumuştum. Sadece yakın yerdekileri temizlemek lazımmış çok fazla temizlemek doğru değilmiş. Ben üç parçada dikiş ipi koparmıştım :))
Yahu vukuatlarımı sayıyorum yine bende pek uslu geçirmemişim galiba :)

Benimde bir tarafda kabuklasma gibi birsey var. Hic elemiyorum onu. Baska benim bir hafta sonra burnum cok temizdi. Ondan önce dayma neslem vardi, oda gecti.
Burnum hergün biraz daha güzelesiyor, sisikler iniyor... :)

:)) iner canım zaten normali bu :)) Ben demiştim hiç moral olsun diye demiyorum olacağı için söylüyorum diye :)

Bir de içi kabuk dolu olduğunda bu dışına da yansıyor. Daha sert oluyor :)

Burnun güzelleşir günden güne :)) Keyifli süreç aslında her gün daha güzel bir burun.

Kafayıyemisdüslerin tabiriyle güzel burunlu günler :))

arkadaslar size birsey sormak istiyorum. Doktora sorsam daha iyi olur ama aklima simdi geldi. Benim burnumun sol tarafinda cok ama cok kucuk bir ben var. Yani ucunda degil ama tam sol tarafinda. Sizce bu bir problem olurmu burun ameliyatinda?

Son düzenleme:
Tamam, bende seni hatirladim :) gecmis olsun, söylemeye unuttum galiba. Alci ne zaman cikiyor? Cok kötü burnun yoktu, umarim güzel olur. Bende 2 yeni foto ekledim. Bügün´ün. Gözlük takmak yasak galiba, ama bu gözlük cok hafif...

Semacım aman diyeyim. Gözlük hafifte olsa sakın sakın takma. Sana iki bilemedin üç ay yasak.
Sen hissetmezsin ama burnunun şekli özellikle 1.ayda dışarıdan gelen baskıyla kolayca değişebilir.
Ayrıca burnunu çökertirsin farkına bile varmazsın. Bugünlere gelmek kolay olmadı gözlük kullanma şimdi. Ne zaman vize çıkarsa o zaman takarsın :) Yapacak bir şey yok. Şapka tak :))

Bu arada gözlükte yakışmış :) Takma demek zor geldi ama sağlık önemli :) Ben hala gözlük takmıyorum bende çok temkinliyim :D Malum benim süreç geriden geliyor :p :)

Bu Gözlük cok hafif...lens takiyorum, ve rüzgar olursa olmuyor...
Bende unutmustum...bol bol hergün Cevahir´e alisveris etmeye gittim...hotelim onun yaninda di...konsere bile gittim... :)

:)) Bende alçılı halimle iki gün AVM'de sinemaya gitmiştim. Yolda tanıdıklarıma selam verip geçiyordum selamıma karşılık gelmeyince de bozuluyordum sonra baktım yüzüm alçılı ben bile kendimi unutmuşum tanınmamak çok normal :))) 1.ayımı Taksimde kutlamıştım kutlamadan önce de Barış Bey'e konrtrole gitmiştim O bile tanıyamamıştı beni :)

Gidin, gezin kızlar. hasta gibi evde oturmayın hareket halinde olun her yönden iyi gelir ;)
,

Yani en faslasinida ben yapmisim. Ben hemen tamponlar cikti, gezmeye basladim...sigara da 10 günde...hic birsey bana olmadi...Gözlükü zaten cok az takiyorum...

Canım gözlük kesin bir şekilde yasak. Çok az değil hiç takmaman gerek. Sabah güneşe çıkmadan önce bu yazılarımızı gör emi :)

aaa bende çarşamba çıkarıcam. 1 gün araylaa hadi bakalımm geçmiş olsun hepimize kızlarrr Allah yardımcımız olsunnn.. bu arada hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya çok destek oldunuz gerçekten ben mesela duymasaydım bütün bunları, alçım çıkınca muhtemelen 1 ay boyunca ağlıyor olacaktım. ama şimdi hazırlıklıyım. hepinize çok teşekkür ederim.

Bence sevinç gözyaşları dökebilirsin :) İnsan hayalleri gerçek olunca ağlar mı yahu kendini hazırlama yöntemin neden olumsuz yönde ? Galiba ameliyata hazır olma psikolojisi ayrı bir durum ben çok hazırmışım. Bu halimle bile Barış Bey'i 6 ay ikna etmeye çalışmıştım :D Demekki 6 ay önce olsam şimdi sürecim bitti diye yazıyor olacaktım :)
Pozitif ol güzel bir burnun olacak. Güzel günlerde de kullanacaksın :)

Teveccühün canım :) Valla KK'da sınav yapsalar sertifika alırsınız artık :))

Herkes sürecini kendine zehir etmesin fıstık gibi güllük gülistanlık bir şekilde geçirsin. :)
Sende iyiki varsın Sedacım, teşekkür ederim çok tatlısın ayrıca :)

Back