• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım çok çok teşekkürler ilgin ve desteğin içinn.. sigarayı içicem artık sanırım dayanacak gücüm kalmadı. barış bey çok kızacak ama yapacak birşey yokk. :) evet barış bey bugün gitti salı günü gelecek bende çarşamba alçıları aldırmaya gidicem eğer sende randevu alacaksan aynı güne alalım karşılaşırız :) yarın sevin hanımı ariyim bakalım o ne dicekkk

:)) Tüh içmesen yine iyi ya neyse :) Tek tük iç bari.

Ben en son doktorumu Mart ayında gördüm daha da gitmedim hani gidip kontrol olacak bir durumum yok burnumun ödemlerinin keyfini bekliyoruz :D insinler diye :))
Ben dudaklarıma dolgu yaptıracağım o yüzden hafta sonu gitmem gerek. Dolgu yapıldığı gün ve az biraz ertesi gün dudaklar iğne ile uyuşturulduğu için en uygun zaman hafta sonu oluyor. Tek uygun olduğum hafta sonunda Barış Bey yurt dışında :D kısmet :)) Senin sürecin uzun nasıl olsa illaki denk geliriz. ;)

:)) Tüh içmesen yine iyi ya neyse :) Tek tük iç bari.

Ben en son doktorumu Mart ayında gördüm daha da gitmedim hani gidip kontrol olacak bir durumum yok burnumun ödemlerinin keyfini bekliyoruz :D insinler diye :))
Ben dudaklarıma dolgu yaptıracağım o yüzden hafta sonu gitmem gerek. Dolgu yapıldığı gün ve az biraz ertesi gün dudaklar iğne ile uyuşturulduğu için en uygun zaman hafta sonu oluyor. Tek uygun olduğum hafta sonunda Barış Bey yurt dışında :D kısmet :)) Senin sürecin uzun nasıl olsa illaki denk geliriz. ;)

sen maşşalh heryerine yaptırıyorsunnn :)) evet yurt dışındaymış bu haftasonu.. neyse kısmet dediğin gibi mutlaka görüşelim denk gelelim ismini de özelden bi ara yaz istersennn

Emre Ilhanin bir hastasini görmüstüm, önce burnu cok ince di...simdi kiz resmen asiatlara bensiyor...ama kendisi begeniyor. Bende hic begenmiyorum...korkdum, vazgectim. Ve sadece onda görmedim, baskalarda ayni sekili gördüm.
Suan 17 gündeyim, bu gün yeni begenmeye basladim, cünkü sisikler iniyor...önce cok kisdim, ama daha burunucum biraz cok az millim kalkik duruyor, onu istemedim...ama daha iner galiba...ben hic kalkik sevmiyorum...yani bana yakismaz...Tuba Büyüküstün´ün burun ucunu gibi istiyordum...sade ve hic kalkik olmasini...

hu hu ben geldim...:P
17 gün birak 27 gün sonra dahada begenceksin...37 gün sonra asik olacaksin burnuna...:)

:kkk:

teşekkür ederim, valla benim burun deliklerim çok açık ve burnum çok büyük duruyor şu anda eskisinden bir farkı yok ama kızlar çok sağolun ya iyiki yazmışsınız tecrübelerinizi sonradan iniyo falan diye. moralman çok destek oldunuzz iyiki varsınızzz.. SİGARA İÇİNDE BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLSUN BANA NE OLURRRR

nikotin bandı tak bide canın cok istedıgınde nikotin sakızı cıgne, eger ıcersen ameliyatını riske atarsın...

Barış Bey'in internetteki videolarını izliyorum zaman zaman süreç hakkında bilgi veriyor. Diyorum tamam ben bu evredeyim böyle olacak demekki. Gidip kontrol veya muayene olmuş kadar hissediyorum kendimi :))
Git kaç doktora gitmek istersen hepsiyle görüşmende fayda var bence. Hani benim veya bir başkasının yazdığıyla sınırlama kendini. Belki burada evet doktorum Barış Bey dersin ama gittiğinde elektrik alamazsın başka bir boyut oluşmuş olur :)) Bu sayfa hatta bu site sana fikir versin ben bu yönüyle sitede aradığım her şeyi bulabiyorum güzel bişey buu :)
Revizyon ameliyatlar üzücü gerçekten ben isterimki herkes tek ameliyatla bitirsin bu işi. Ama süreç tamamen bitmeli. Aslında 6.ayda burun oturur derler benimkisi 7.ayda başlamaya başladı. 9.ayım daha iyi ama muhtemelen 1.sene hatta ve hatta 1,5 senede kendini belli edecek. :)
Süreç tabi burun yapısına göre değişir. Bu benim sürecim normal burunlu bir insanın iki katı kadar :)
Mutlumuyum mutluyum :) Daha da değişecek olması = daha da güzelleşecek olması demek. Doğru orantılı :)

selam kızlar:)

aslında bende tek doktorla sınırlı kalmadım tek başıma yada arkadaşlarımla doktor doktor gezdim:):) yakup avşar'a gittim küçücük bir burun yaptı resimde beğenmedim birde üstüne inanılmaz bir fiyat istedi yok kalsın dedim. sonra bir arkadaşımla akın bey'e gittim inanılmaz mütevazi ve sıcakkanlı bir doktor. Bir burun yaptı süper duruyo yan profilden. ama akın bey önden resim göstermiyor ve ön profil benim için önemli. birde birkaç kişi şikayet etmiş tereddütte kaldım. sonra naci bey'e gittim (cümbür cemaat herkesi topladım):) adam işini iyi biliyor ama bana biraz soğuk geldi hani gayet rahat eli cebinde "ne vardı" modunda geldi bende "bişey yok nolsun geldik bir uğrayalım dedik bizde şimdi gidiyoruz zaten" diyip çıktık ordan:D. bittimi tabiki bitmedi:) sonra emre ilhan'a gittim. insanları saygıyla karşılıyor ceketini ilikliyor ancak çok konuşuyor ve benim ne istediğimi dinlemeden sürekli yorumlarda bulundu olur olmadıkta laf edince bende başarılar size diyip çıktım:) sonuç olarak doktor ve hasta ilişkisi gerçekten çok önemli. doktorumla iyi bir iletişime geçemezsem iyi bir sonuç çıkabileceğine inanmıyorum. doktoruma sonuna kadar güvenmek istiyorum ve umarım bu barış bey olur. artık bu son olsun ve sonuç süper olsun:)))

nikotin bandı tak bide canın cok istedıgınde nikotin sakızı cıgne, eger ıcersen ameliyatını riske atarsın...

valla dün 2 tane içtim ama hafif bir sigara içtim artık dayanamadım günde bir tane içicem artık karar verdim. nikotin bantlarıd bir işe yaramıyormuş çok söyleyen duydummm

arkadşalar çok heyecanlıyım 20 haziranda barış çakıra revziyon olcam. Mirabelden sonra karar verdim. desteğinizi bekliyorum...

canım merhaba, hiç gerek yok heyecanlanmana, bizde çok heyecanlıydık ama geçiyor zamanla ameliyat öncesi değilde ameliyat sonrası baya bir dikkat etmen lazım. benim sana tavsiyem çık gez dolaşş gününü gün et güneşe çık denize gir yan karar bol boll. sonra yapamıcaksın bunları bak ben bu güzel havada evdeyim oturuyorum hiç hoş deil ama pişmanmıyım gram pişman olmadım. sende olmayacaksın inşallahh bir an önce güzel burnuna kavuşman dileğiyle..

kızlar birde bişey sorucam ben size, burnumun içi dolu gibi geliyor bana kabuklar sümükler var sankii okyanus suyu sıkınca iyi oluyorda hemen 10 15 dk sonra eski haline dönüyor içerde kabuklar var ben onları nasıl etkisiz hale getirebilirim?

birde burun içi temizliğimi okyanus suyunu kulak temizleyicisine sıktım biraz temizledim ama iki deliğimin birleşme yerinde ciddi kabuklaşmış kan var onlar temizlenmiyor acaba zorlamasammı doktoruma da böyle gitmek istemiyorum. SEMACIM BU ARADA SNEİN BURNUN NASIL OLDUUU DEĞİŞİŞMLER NE YÖNDEEE AYRICA SEDACIM SEN NASILSINNN??

Benimde bir tarafda kabuklasma gibi birsey var. Hic elemiyorum onu. Baska benim bir hafta sonra burnum cok temizdi. Ondan önce dayma neslem vardi, oda gecti.
Burnum hergün biraz daha güzelesiyor, sisikler iniyor... :)

kızlar birde bişey sorucam ben size, burnumun içi dolu gibi geliyor bana kabuklar sümükler var sankii okyanus suyu sıkınca iyi oluyorda hemen 10 15 dk sonra eski haline dönüyor içerde kabuklar var ben onları nasıl etkisiz hale getirebilirim?

birde burun içi temizliğimi okyanus suyunu kulak temizleyicisine sıktım biraz temizledim ama iki deliğimin birleşme yerinde ciddi kabuklaşmış kan var onlar temizlenmiyor acaba zorlamasammı doktoruma da böyle gitmek istemiyorum. SEMACIM BU ARADA SNEİN BURNUN NASIL OLDUUU DEĞİŞİŞMLER NE YÖNDEEE AYRICA SEDACIM SEN NASILSINNN??

bence cok ugrasma o kuru sumuk ve kanlarla sonra ıcerdeki dikisleri cekersin, benim basıma geldigi icin soyluyorum ben nikotin bandıyla bırakmıstım sıgarayı... en azından sıgara ıstegini koreltir rahat edersin...

Yok o kiz ben degildim. Ama o kiz benden ayni gün oldu. Ve o gün bende gördüm o kizi...bende ordadim, arkadasim kisa sari sacli di..beni görmüsündür. Ama bir daha sadece Tampon cikinca gördüm o kizi. Kiz cok kötüdü...midesi cok sancilandi...ve onun OPsi 4 saat sürmüs, benim ki sadece 2 saat...ve benden daha sisik di.

yani öyle röfleli falan deildi olabilir hatta giderken taksim bebek yolunu falan tarif ettiler. neyse dediğin gibi olabilir.. sigara konusunda da yüreğime su serptinnnn çook teşekkür ederim bende içicem şimdi dayanamıyorum valla barış bey duymasınn :))

Yok o kiz ben degildim. Ama o kiz benden ayni gün oldu. Ve o gün bende gördüm o kizi...bende ordadim, arkadasim kisa sari sacli di..beni görmüsündür. Ama bir daha sadece Tampon cikinca gördüm o kizi. Kiz cok kötüdü...midesi cok sancilandi...ve onun OPsi 4 saat sürmüs, benim ki sadece 2 saat...ve benden daha sisik di.

heee eveet evet hatırladım şimdi seni.. ben geldiğimde sen bir arkadaşınla oturuyordun bende uzun boyluluyum annemle birlikte gelmiştim hatta sonra bi kadın daha geldi sizin sağınızda oturdu biz sandalyede oturmuştuk hatırladım evettt.. benim op ne kadar sürdü bilmiyorum ama 8 buçuğa doğru alındım odamdan, 1 buçukta geldim. şişlik var hala ama alçıdan anlayamıyorum ne kadar şiştiğini burnumun ucu baya bir kalın ve büyü şu anda..

bence cok ugrasma o kuru sumuk ve kanlarla sonra ıcerdeki dikisleri cekersin, benim basıma geldigi icin soyluyorum ben nikotin bandıyla bırakmıstım sıgarayı... en azından sıgara ıstegini koreltir rahat edersin...

artık öyle öyle bırakıcam en azından bırakamazsam bile uzun süre içmemem gerekiyo bu bir ay en azından...

Tamam, bende seni hatirladim :) gecmis olsun, söylemeye unuttum galiba. Alci ne zaman cikiyor? Cok kötü burnun yoktu, umarim güzel olur. Bende 2 yeni foto ekledim. Bügün´ün. Gözlük takmak yasak galiba, ama bu gözlük cok hafif...

heee eveet evet hatırladım şimdi seni.. ben geldiğimde sen bir arkadaşınla oturuyordun bende uzun boyluluyum annemle birlikte gelmiştim hatta sonra bi kadın daha geldi sizin sağınızda oturdu biz sandalyede oturmuştuk hatırladım evettt.. benim op ne kadar sürdü bilmiyorum ama 8 buçuğa doğru alındım odamdan, 1 buçukta geldim. şişlik var hala ama alçıdan anlayamıyorum ne kadar şiştiğini burnumun ucu baya bir kalın ve büyü şu anda..

Tamam, bende seni hatirladim :) gecmis olsun, söylemeye unuttum galiba. Alci ne zaman cikiyor? Cok kötü burnun yoktu, umarim güzel olur. Bende 2 yeni foto ekledim. Bügün´ün. Gözlük takmak yasak galiba, ama bu gözlük cok hafif...

sakınnnn gözlük takma sakınnn 6 ay yok bak sonra çok fena acısını çekersin bence sakın takma... benim burnum kötüydü ya eklerim görürsün rahatsız oluyodum artıkk.. alçım çarşamba çıkacak ama ben alıştım alçıyla yaşamaya :) bazen unutuyorum biliyomusunn alçı olduğunu

Bu Gözlük cok hafif...lens takiyorum, ve rüzgar olursa olmuyor...
Bende unutmustum...bol bol hergün Cevahir´e alisveris etmeye gittim...hotelim onun yaninda di...konsere bile gittim... :)

sakınnnn gözlük takma sakınnn 6 ay yok bak sonra çok fena acısını çekersin bence sakın takma... benim burnum kötüydü ya eklerim görürsün rahatsız oluyodum artıkk.. alçım çarşamba çıkacak ama ben alıştım alçıyla yaşamaya :) bazen unutuyorum biliyomusunn alçı olduğunu

Bu Gözlük cok hafif...lens takiyorum, ve rüzgar olursa olmuyor...
Bende unutmustum...bol bol hergün Cevahir´e alisveris etmeye gittim...hotelim onun yaninda di...konsere bile gittim... :)

ooooh hadi bakalım sen baya baya gezmişsin yaa bravooo :)) darısı benimde başıma inşallahh bende bir an önce alçılarım çıksın istiyorum ve gezmek dışarı çıkmak istiyorum böyle eve kapandım fenalık geçiricem. sigarayıda azaltıcam derken günde 1 den 2 3 e çıkardım vallaaaa :S

Yani en faslasinida ben yapmisim. Ben hemen tamponlar cikti, gezmeye basladim...sigara da 10 günde...hic birsey bana olmadi...Gözlükü zaten cok az takiyorum...

ooooh hadi bakalım sen baya baya gezmişsin yaa bravooo :)) darısı benimde başıma inşallahh bende bir an önce alçılarım çıksın istiyorum ve gezmek dışarı çıkmak istiyorum böyle eve kapandım fenalık geçiricem. sigarayıda azaltıcam derken günde 1 den 2 3 e çıkardım vallaaaa :S

Back