Özel Albüm, arkadas olarak eklersen.
Dün daha burnumun ucu sert di, ve bügün yumsamaya basladi...
Ne güzel işte ileride doktor bırak demeden kendi isteğinle bırakmış olursun. Hem ameliyat sonrası yüzün sürekli yağ üretecek özellikle burnun. Sigara gözeneklerin açılmasını engeller. Güzelliğine güzellik kat bırak derim :))
Bu arada senin mesaj sayın sebebiyle resimlerimi göremeyeceksin. Sana arkadaşlık teklifi gönderdim belli bir mesaj sayısına ulaşınca (kaç bilmiyorum 25 belki 50 olabilir) resimlerimi görebilirsin. Öncesi, hemen sonraki ve yakın şimdiki resimlerimi görebileceksin :)
kızlar selam.burnum 1.5 aylık oldu
Ya zaman çok çabuk geçiyor ya da ben bayağıdır ortalıklarda yokmuşum :))
Hadi bakalım nice 6.aylara nice 1.senelere
Edibegül e geçmiş olsun.İnşallah beklediğinden güzel olur.Arkadaşlar burun delıklerının genıs olması normal.benımde cok genıslemıstı ameliyattan sonra cok korktum.hatta bırbırnden cok farklılardı.eskı burnumun delıklerı cok sımetrık guzeldı.sonradan duzeldı burun delıklerım.tabı bnm dr.um ucuna kıkırdak ekledıgı ıcın eskısı kadar ıı durmuo ama duzelıo delıkler.
teşekkür ederim, valla benim burun deliklerim çok açık ve burnum çok büyük duruyor şu anda eskisinden bir farkı yok ama kızlar çok sağolun ya iyiki yazmışsınız tecrübelerinizi sonradan iniyo falan diye. moralman çok destek oldunuzz iyiki varsınızzz.. SİGARA İÇİNDE BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLSUN BANA NE OLURRRR
ben oldum 30 unda. hatta ben muayeneye gittiğim günün ertesi günü sen ameliyat oldun sanırım seninle karşılaştık biz muayenehanede bi kız arkadaşınla gelmiştin yabancı dilde konuştu senle tercümanlık yaptı ama karıştırıyor olabilirim. ben barış beye hiçbirşey anlatmadım sadece doğal ve kalkık olsun biraz dedim öyle çok küçük ve yapay bir burun istemedim ona bıraktım
Arkadaşlar Merhaba,
uzun zamandır bende bu konuda bayağı bir araştırma içerisine girdim ve nerdeyse gitmediğim doktor kalmadı akın demiralay, naci çelik, emre ilhan hepsine gittim ve karar veremedim:S kadınlar klübü bu konuda çok yardımcı oluyor. yaklaşık 1 saattir sizin mesajlarınızı okuyorum ve sanırım barış beyede gideceğim. bende çok doğal bir burun istiyorum bu konuda sizden resim görebilirsem ki özellikle önden çekilmiş gerçekten çok işime yarayacak:)) kızlar yardım lütfen çünkü çok kararsızım:)
Ben bugünün haberine bayıldım :)) Evet yok mu arttıran ?? :))
Ne güzel ilaçmış arkadaş emin ol faydası vardır. Bende çay ve ananas tüketimine başlayacağım yine. Bu aralar tekim ders çalışmaktan, kalkıp çay hazırlamak zahmetli geliyor üşenmemek lazım galiba)
Arkadaşlar Merhaba,
uzun zamandır bende bu konuda bayağı bir araştırma içerisine girdim ve nerdeyse gitmediğim doktor kalmadı akın demiralay, naci çelik, emre ilhan hepsine gittim ve karar veremedim:S kadınlar klübü bu konuda çok yardımcı oluyor. yaklaşık 1 saattir sizin mesajlarınızı okuyorum ve sanırım barış beyede gideceğim. bende çok doğal bir burun istiyorum bu konuda sizden resim görebilirsem ki özellikle önden çekilmiş gerçekten çok işime yarayacak:)) kızlar yardım lütfen çünkü çok kararsızım:)
Ben Emre Ilhan´dan vazgecmistim, ve Baris beye gittim...cünkü Emre Ilhanin Burun uclarinda fark var. Onlarin hastalarinin fotolarina bak. Baris beyede söyledim. Bana söyledi, burunuclarini farkli yapiyorlar diye. Ve Emre Ilhan bence cok kavisli burunlar yapiyor, ve hic sonunda sevmedim. Ama genede iyi bir Dr. dur...senin sevkine bali
Merhaba sweetdreamindream :)
Öncelikle yeterli mesaj sayın bulunmadığı için şu an kimsenin resmini göremeyeceksin bunu bilmeni isterim. Bahsettiğin doktorları biliyorum bir tek Akın Demiralay'ı hiç duymamıştım. Barış Bey'e git muayene ol, zaten muayene ücretide almıyorGörüşmekten zarar gelmez. Ben yaptığı bir çok şahane burun gördüm, görmeyede devam ediyorum, bir an olsun neden Barış Çakır dediğimi hatırlamıyorum. Burada görüp görebileceğinden çok daha fazla resim görürsün hemde kırpılmamış tam boy :)
Sana fikir verir hiç değilse. Mesaj sayın dolduğunda fazlasıyla resim görebileceksin :)
Doktor seçimi konusunda bol şans dilerim. Hakkında en hayırlısı
sadece göz altimda ki morlar gitmek istemiyor henüz....suan burnum cok yumsak...
Anladım bende emre bey'den pek hoşlanmadım açıkçası çok fazla konuşuyo:S yapmış olduğu burun estetiklerinin resimlerine baktım muayehanesinde ve bende beğenmedim önden "benim burnum estetikli" diye bağırıyor bence. sen ameliyat sonrası burnununu beğenmediğini söylemişsin şuanda ne düşünüyosun? memnun musun burnundan?
Mesaj sayın tamamlansın bak görürsün. Ameliyat sonrası burnumla ameliyat öncesi burnum arasında fark yok gibi duruyor. Ama burnum hala şiş hala daha ucuna temkinli dokunuyorum
Şimdi " o eski halimden eser yok şimdi" diyorum :))) Şarkının bi burası bana uyuyor çünkükalanı değil :))
Sigara için bence sen bugün biraz daha sık dişini yarın Sevin Hanım'ı ara bakalım en güzel o cevap versin. Barış Bey'e yarın gidecektim yurtdışında olduğunu öğrendim o sebeple Sevin Hanım'dan destek almanı öneriyorum. Burası dumansız hava sahası sanırım kimse çıkmadı cevap verebilecek :)) Aslında bu sevindirici seni olabildiğince uzat tutmuş oluyoruz :))
Bak maydanoz tüket hem ödeme iyi gelir hem oyalanmış olursun :)
Nane ye veya naneli dişmacunu kullan ağzındaki o ferah havayı dağıtmak istemeyeceksindir.
Gecenin bir vakti valla anca böyle yardımcı olabiliyorum
teşekkür ederim oralet sen bu konunun uzmanı gibi olmuşsun zaten:) birkaç videosunu falanda izledim barış beyin. gerçekten doğal burunlar yapmış hani gittiğim doktorların hepsi kaliteli doktorlar gerçekten (hiçbiride benden muayene ücreti almadı). ancak ben karar veremiyorum işte sonuçta burun yüzn en önemli organı ve ben birkere olup hayatım boyunca mutlu mesut burnumla yaşamak istiyorum:) revizyon ameliyatları falan okuyorum moralim bozuluyo gerçekten. o yüzden doğru kararı vermek için sizden yardım alayım dedim:)
Kiz arkadasim sari saclidi...onu mu diyorsun? Olabilir...ben dikkat etmedim. :)
Ben 3 gün sonra sigara icmeye basladim...Winston light, hic birsey olmadi...daha iciyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?