Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

tamam canım bende o mesaj sayısına ulaşınca bakarım hemenn kabul ediyorum şimdi. valla sigarayı bırakabileceğimi hiç sanmıyorum fna tiryakiyim çok canım çekiyo mahvolmuş durumdayım. alçılarım çıkınca başlayabilirim her an zor tutuyorum kendimi gidip sigaraya saldırmamak içinnn

Edibegül e geçmiş olsun.İnşallah beklediğinden güzel olur.Arkadaşlar burun delıklerının genıs olması normal.benımde cok genıslemıstı ameliyattan sonra cok korktum.hatta bırbırnden cok farklılardı.eskı burnumun delıklerı cok sımetrık guzeldı.sonradan duzeldı burun delıklerım.tabı bnm dr.um ucuna kıkırdak ekledıgı ıcın eskısı kadar ıı durmuo ama duzelıo delıkler.

teşekkür ederim, valla benim burun deliklerim çok açık ve burnum çok büyük duruyor şu anda eskisinden bir farkı yok ama kızlar çok sağolun ya iyiki yazmışsınız tecrübelerinizi sonradan iniyo falan diye. moralman çok destek oldunuzz iyiki varsınızzz.. SİGARA İÇİNDE BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLSUN BANA NE OLURRRR

Mesaj sayın tamamlansın bak görürsün. Ameliyat sonrası burnumla ameliyat öncesi burnum arasında fark yok gibi duruyor. Ama burnum hala şiş hala daha ucuna temkinli dokunuyorum
Şimdi " o eski halimden eser yok şimdi" diyorum :))) Şarkının bi burası bana uyuyor çünkü kalanı değil :))
Sigara için bence sen bugün biraz daha sık dişini yarın Sevin Hanım'ı ara bakalım en güzel o cevap versin. Barış Bey'e yarın gidecektim yurtdışında olduğunu öğrendim o sebeple Sevin Hanım'dan destek almanı öneriyorum. Burası dumansız hava sahası sanırım kimse çıkmadı cevap verebilecek :)) Aslında bu sevindirici seni olabildiğince uzat tutmuş oluyoruz :))

Bak maydanoz tüket hem ödeme iyi gelir hem oyalanmış olursun :)

Nane ye veya naneli dişmacunu kullan ağzındaki o ferah havayı dağıtmak istemeyeceksindir.
Gecenin bir vakti valla anca böyle yardımcı olabiliyorum

Arkadaşlar Merhaba,

uzun zamandır bende bu konuda bayağı bir araştırma içerisine girdim ve nerdeyse gitmediğim doktor kalmadı akın demiralay, naci çelik, emre ilhan hepsine gittim ve karar veremedim:S kadınlar klübü bu konuda çok yardımcı oluyor. yaklaşık 1 saattir sizin mesajlarınızı okuyorum ve sanırım barış beyede gideceğim. bende çok doğal bir burun istiyorum bu konuda sizden resim görebilirsem ki özellikle önden çekilmiş gerçekten çok işime yarayacak:)) kızlar yardım lütfen çünkü çok kararsızım:)

Kiz arkadasim sari saclidi...onu mu diyorsun? Olabilir...ben dikkat etmedim. :)
Ben 3 gün sonra sigara icmeye basladim...Winston light, hic birsey olmadi...daha iciyorum...

Ben Emre Ilhan´dan vazgecmistim, ve Baris beye gittim...cünkü Emre Ilhanin Burun uclarinda fark var. Onlarin hastalarinin fotolarina bak. Baris beyede söyledim. Bana söyledi, burunuclarini farkli yapiyorlar diye. Ve Emre Ilhan bence cok kavisli burunlar yapiyor, ve hic sonunda sevmedim. Ama genede iyi bir Dr. dur...senin sevkine bali

sadece göz altimda ki morlar gitmek istemiyor henüz....suan burnum cok yumsak...

Merhaba sweetdreamindream :)

Öncelikle yeterli mesaj sayın bulunmadığı için şu an kimsenin resmini göremeyeceksin bunu bilmeni isterim. Bahsettiğin doktorları biliyorum bir tek Akın Demiralay'ı hiç duymamıştım. Barış Bey'e git muayene ol, zaten muayene ücretide almıyor Görüşmekten zarar gelmez. Ben yaptığı bir çok şahane burun gördüm, görmeyede devam ediyorum, bir an olsun neden Barış Çakır dediğimi hatırlamıyorum. Burada görüp görebileceğinden çok daha fazla resim görürsün hemde kırpılmamış tam boy :)
Sana fikir verir hiç değilse. Mesaj sayın dolduğunda fazlasıyla resim görebileceksin :)
Doktor seçimi konusunda bol şans dilerim. Hakkında en hayırlısı

Anladım bende emre bey'den pek hoşlanmadım açıkçası çok fazla konuşuyo:S yapmış olduğu burun estetiklerinin resimlerine baktım muayehanesinde ve bende beğenmedim önden "benim burnum estetikli" diye bağırıyor bence. sen ameliyat sonrası burnununu beğenmediğini söylemişsin şuanda ne düşünüyosun? memnun musun burnundan?

teşekkür ederim oralet sen bu konunun uzmanı gibi olmuşsun zaten:) birkaç videosunu falanda izledim barış beyin. gerçekten doğal burunlar yapmış hani gittiğim doktorların hepsi kaliteli doktorlar gerçekten (hiçbiride benden muayene ücreti almadı). ancak ben karar veremiyorum işte sonuçta burun yüzn en önemli organı ve ben birkere olup hayatım boyunca mutlu mesut burnumla yaşamak istiyorum:) revizyon ameliyatları falan okuyorum moralim bozuluyo gerçekten. o yüzden doğru kararı vermek için sizden yardım alayım dedim:)

sadece göz altimda ki morlar gitmek istemiyor henüz....suan burnum cok yumsak...

Daha bu ilk günlerin ay olmadı :) Olsun, otursun bakalım seni kim tutacak :))

Göz altın için ne iyi gelir acaba. Bende morluk olmamıştı çünkü gördüğüm bir çok kızda da olmamıştı. Hani oranlasam 15/1 olur heralde :)

Sigarayı az az kullanmanı öneririm. Çünkü anestezi sonrası zaten solunum yolların hassaslaşıyor. Eski temponla içersen bu senin vucudundaki oksijeni kısmış olur. İyileşme dönemini daha ağırdan almana sebep olur.

Emre Ilhanin bir hastasini görmüstüm, önce burnu cok ince di...simdi kiz resmen asiatlara bensiyor...ama kendisi begeniyor. Bende hic begenmiyorum...korkdum, vazgectim. Ve sadece onda görmedim, baskalarda ayni sekili gördüm.
Suan 17 gündeyim, bu gün yeni begenmeye basladim, cünkü sisikler iniyor...önce cok kisdim, ama daha burunucum biraz cok az millim kalkik duruyor, onu istemedim...ama daha iner galiba...ben hic kalkik sevmiyorum...yani bana yakismaz...Tuba Büyüküstün´ün burun ucunu gibi istiyordum...sade ve hic kalkik olmasini...

canım çok çok teşekkürler ilgin ve desteğin içinn.. sigarayı içicem artık sanırım dayanacak gücüm kalmadı. barış bey çok kızacak ama yapacak birşey yokk. :) evet barış bey bugün gitti salı günü gelecek bende çarşamba alçıları aldırmaya gidicem eğer sende randevu alacaksan aynı güne alalım karşılaşırız :) yarın sevin hanımı ariyim bakalım o ne dicekkk

Barış Bey'in internetteki videolarını izliyorum zaman zaman süreç hakkında bilgi veriyor. Diyorum tamam ben bu evredeyim böyle olacak demekki. Gidip kontrol veya muayene olmuş kadar hissediyorum kendimi :))
Git kaç doktora gitmek istersen hepsiyle görüşmende fayda var bence. Hani benim veya bir başkasının yazdığıyla sınırlama kendini. Belki burada evet doktorum Barış Bey dersin ama gittiğinde elektrik alamazsın başka bir boyut oluşmuş olur :)) Bu sayfa hatta bu site sana fikir versin ben bu yönüyle sitede aradığım her şeyi bulabiyorum güzel bişey buu :)
Revizyon ameliyatlar üzücü gerçekten ben isterimki herkes tek ameliyatla bitirsin bu işi. Ama süreç tamamen bitmeli. Aslında 6.ayda burun oturur derler benimkisi 7.ayda başlamaya başladı. 9.ayım daha iyi ama muhtemelen 1.sene hatta ve hatta 1,5 senede kendini belli edecek. :)
Süreç tabi burun yapısına göre değişir. Bu benim sürecim normal burunlu bir insanın iki katı kadar :)
Mutlumuyum mutluyum :) Daha da değişecek olması = daha da güzelleşecek olması demek. Doğru orantılı :)

Kiz arkadasim sari saclidi...onu mu diyorsun? Olabilir...ben dikkat etmedim. :)
Ben 3 gün sonra sigara icmeye basladim...Winston light, hic birsey olmadi...daha iciyorum...

yani öyle röfleli falan deildi olabilir hatta giderken taksim bebek yolunu falan tarif ettiler. neyse dediğin gibi olabilir.. sigara konusunda da yüreğime su serptinnnn çook teşekkür ederim bende içicem şimdi dayanamıyorum valla barış bey duymasınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…