Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

üzülerek söyleyeyim ki ; iniyor tatlım.
ilk alçı çıktığında çok beğenmiştim ama zamanla indi burun ucu.Şimdi keşke daha kalkık yapsaydı diyorum.

( oda öle dedi inicek ddi.az bişey insin bari dümdüz bi burun olmasın.oraletin ödem,şiş giderici çay trifi vardı onu bulamıyorum.

çok sıkıcı!!yani herkesın guzel aıcsı var önemli olan her açıdan güzel durması.benımde kafamı en cok mesgul eden profesyonel makınayla yapılan cekım.bakalım bnm dr.um kabul edıpte cekerse ameliyat sonrası halımı karsılastrıcam kendı cektıklerımle.Kızlar kendı cektıgınız resımlerde de barıs beyın cektıgı kadar guzel cıkıyor mu???????????????mesela flashlı cektıklerımde ırı cıkıyor benım burnum.

benim burnum barış beyin makinasıyla çok kötü çıkıyor
kendi makinamla güzel çıkıyor
ama gerçeği yine de daha güzel resimlerden

Arkadaslar Ben de amaliyat olmak istiyorum Baris Cakir da dusundugum doktorlardan birtanesi,amaliyat olan arkadaslar lutfen beni ekleyin...simdiden tesekurler....

arkadaslar ben de amaliyat olmak istiyorum baris cakir da dusundugum doktorlardan birtanesi,amaliyat olan arkadaslar lutfen beni ekleyin...simdiden tesekurler....

ben 10 gün önce oldum barış çakıra çok memnunum.ne ağrı ne sızı hafif bi morluk 3 gün sonra geçti zaten.ağrı yok sadece kafan davul gibi 3 gün sonra zaten tamponları çıkarıyo hiç acımadan.9.günde alçı dikişleri alıo odahiç acımıoo.şu an sadece burnum şiş.

Hmm senin gozunle ilgili problemin daha zor ama 2 aydan sonra gözlük kullanabiliyorsun çökmeye neden olmuyor benim burun ameliyatım 2 yıl oldu gözlük herhangi bir zarar vermedi korkma

bızler arada sırada taktımız ıcın sorun olmuyor ama gozun bozuk ve gozunde sureklı gozluk olucaksa bence ız bırakır dıye dusunuorm ama ben de gozumu cızdm tum tetkıler yapılıyor gozun uygun mu degılmı dıe sen sorunlarını dıle getır belkıde olmanda bı sakınca yok ve lazer olmak cok kolay olabılrsın

ya sana ozelden ulasabılrmıyım ben msj atamıorm msj sayım dolmadıgı ıcın sen bana maıl adresını yada facebook varsa ulasabılrmısın ıkımızde dertlıyız burundan acaba sonuca ulasırmyız dıe dusunuyorm bıde barıs ben bazı burunlarda kırkırdakları garp yerlestrıo suan hayatta anlatamam ama cızın gostercem yandan bahsedıorm bu durumu yanı burun kalk olmasına ragmen ucun asagıda gıbı oluo anlatamıorm ama gostercem.

cevabin icin tskederim,cook gecmis olsun,iyi gectigine cok sevindim....fotoraf gorebilirmiyim acaba?

Evet canım o benim ya da benDİM mi denir =)) bikaç gündür giremedim siteye elim gitmedi ne zaman niyetlensem bişey tuttu..Şimdi özel mesajlarıma bakacağım varsa bir sorun hemen yanıtlarım tatlım.

cnm ben senı ve burnunu cok beenmıstım ama suan kı halını gormeedım yuzun hostu senın halada hostur ama ben senın son halını goremedım acaba benoı eklıyebılırmısın sende benı gorursun:)

( oda öle dedi inicek ddi.az bişey insin bari dümdüz bi burun olmasın.oraletin ödem,şiş giderici çay trifi vardı onu bulamıyorum.

Geçmiş olsun canım sende oldun bittin kurtuldun ohh ne güzel :)) Sana hemen bi çay tarifi verip firar edeceğim :))

konu oralet çayı
sayfa 375.

Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))

Herkese güzel burunlu günler..

epey zamandır foruma gimiyordum. barış bey'e ameliyat olacaktım günü bile belliydi ama iptal etmek zorunda kalmıştım. hesapta olmayan harcamalar biraz belimi büktü. daha da tam toparlanamadım. ama 2 ay sonra tekrar gidip, görüşüp rameliyat günü alacak imkanım olacak inşallah. paramı yine toparlayayım diye bekliyorum. o yüzden bu sürede arayıp sormadım hiç fiyat ne oldu diye. yeni hastaneye taşındığını da biliyorum. zaten orada olacaktım, kısmet değilmiş. en son eski hastası da olduğum için, yani eski randevu olduğu için fiyat 5 bin tl olarak kalacaktı. ama ben ameliyatı iptal etmek zorunda kaldım. şimdi yeni fiyatı ne oldu. yine sabit bir fiyat var mı? bana bu konuda bilgi verecek olursanız çok mutlu olurum çünkü benim için ne yazık ki öncelikli konu bu. ama inşallah bu yaz hallediyorum ameliyatı. benim burnumda zaten estetikten önce kırık ve nefes sorunu var. 2 ay daha dişimi sıksam diye bekliyorum sabırla. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

cnım en son 5.500 olmustu ocak ayından ıtıbaren:)

30 NISAN burnum tam 1 yasında umarım sımdıkı goruntusunu korur ılerde bır sorun yasamam cok memnunum umarım herkes guzel mutlu burunlara kavusurlar....

Evet canım o benim ya da benDİM mi denir =)) bikaç gündür giremedim siteye elim gitmedi ne zaman niyetlensem bişey tuttu..Şimdi özel mesajlarıma bakacağım varsa bir sorun hemen yanıtlarım tatlım.

canım arkadaslık ıstegımı kabul edersen sevınırım resımlerını gormek ıstıyorum

30 NISAN burnum tam 1 yasında umarım sımdıkı goruntusunu korur ılerde bır sorun yasamam cok memnunum umarım herkes guzel mutlu burunlara kavusurlar....

Hayırlı olsun canım, güle güle sağlıkla kullan burnunu İlerde sorun yaşama fikrini aklının yanına bile yaklaştırma...hatta sorun kelimesini çıkar...ilerdede sağlıklı ve güzel burnumla mutlu mutlu yaşıycam de.. ( Kuantum canlarım be, olumsuzlamaları çıkarın atın nolur...ilerde sorun yaşamam inşallah demek bile olumsuzlama...) Burnunda harika sende..hepde böyle olacak

burnunu cok begendım canım saglıkla kullan:)

üzülerek söyleyeyim ki ; iniyor tatlım.
ilk alçı çıktığında çok beğenmiştim ama zamanla indi burun ucu.Şimdi keşke daha kalkık yapsaydı diyorum.

kesınlıkle ınıyor aynı seyı bende yasadım ılk alcım cıktıgınde burun ucuma asık olmustum:) kalıp gıbı bebeklerın burun ucu gıbıydı adeta ama bu bı kac gun surdu sonrasında ındı o halıye kalsaydı keske burnumun kalkık olmamasından bu kadar sıkayetcı olmaz dr umdan tekrar revızyon olmak ıstemezdım cunku ben burnumu kaldırtmak ıcın amelıyat olmustum

Kizlar bir sorum var.
12 gün sonra ben istanbula gelecem...16.05. randevum var, ve 17.05. OP icin reservation yaptim.
OP önce hastanede neler yapiliyor? 17.05. benim burnumu yapmas diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…