üzülerek söyleyeyim ki ; iniyor tatlım.
ilk alçı çıktığında çok beğenmiştim ama zamanla indi burun ucu.Şimdi keşke daha kalkık yapsaydı diyorum.
Güsel dileklerin için teşekkürler ama benim pek umudum yok..Burnu yapan bile yan çiziyorsa bir başka doktor ne yapar bilmem ? Yine de şansımı deneyeceğim.
Canım çöküntünün görünmesine imkan yok çünkü soft light flash kullanıyor zaten barış bey foto çekerken =) gün ışığında belli oluyor.Önden her fotoyu gösterdi mi ? Bana bile göstermedi hepsini son derece kötü çünkü.Hatta foto çekerken kafam dümdüzdü biras öne eğ yolda yürür gibi ama zaten öyle duruyordum.Kendisine de abes geldi sanırım çok komik değil mi ?
çok sıkıcı!!yani herkesın guzel aıcsı var önemli olan her açıdan güzel durması.benımde kafamı en cok mesgul eden profesyonel makınayla yapılan cekım.bakalım bnm dr.um kabul edıpte cekerse ameliyat sonrası halımı karsılastrıcam kendı cektıklerımle.Kızlar kendı cektıgınız resımlerde de barıs beyın cektıgı kadar guzel cıkıyor mu???????????????mesela flashlı cektıklerımde ırı cıkıyor benım burnum.
arkadaslar ben de amaliyat olmak istiyorum baris cakir da dusundugum doktorlardan birtanesi,amaliyat olan arkadaslar lutfen beni ekleyin...simdiden tesekurler....
Hmm senin gozunle ilgili problemin daha zor ama 2 aydan sonra gözlük kullanabiliyorsun çökmeye neden olmuyor benim burun ameliyatım 2 yıl oldu gözlük herhangi bir zarar vermedi korkma
ben 10 gün önce oldum barış çakıra çok memnunum.ne ağrı ne sızı hafif bi morluk 3 gün sonra geçti zaten.ağrı yok sadece kafan davul gibi 3 gün sonra zaten tamponları çıkarıyo hiç acımadan.9.günde alçı dikişleri alıo odahiç acımıoo.şu an sadece burnum şiş.
Evet canım o benim ya da benDİM mi denir =)) bikaç gündür giremedim siteye elim gitmedi ne zaman niyetlensem bişey tuttu..Şimdi özel mesajlarıma bakacağım varsa bir sorun hemen yanıtlarım tatlım.
( oda öle dedi inicek ddi.az bişey insin bari dümdüz bi burun olmasın.oraletin ödem,şiş giderici çay trifi vardı onu bulamıyorum.
epey zamandır foruma gimiyordum. barış bey'e ameliyat olacaktım günü bile belliydi ama iptal etmek zorunda kalmıştım. hesapta olmayan harcamalar biraz belimi büktü. daha da tam toparlanamadım. ama 2 ay sonra tekrar gidip, görüşüp rameliyat günü alacak imkanım olacak inşallah. paramı yine toparlayayım diye bekliyorum. o yüzden bu sürede arayıp sormadım hiç fiyat ne oldu diye. yeni hastaneye taşındığını da biliyorum. zaten orada olacaktım, kısmet değilmiş. en son eski hastası da olduğum için, yani eski randevu olduğu için fiyat 5 bin tl olarak kalacaktı. ama ben ameliyatı iptal etmek zorunda kaldım. şimdi yeni fiyatı ne oldu. yine sabit bir fiyat var mı? bana bu konuda bilgi verecek olursanız çok mutlu olurum çünkü benim için ne yazık ki öncelikli konu bu. ama inşallah bu yaz hallediyorum ameliyatı. benim burnumda zaten estetikten önce kırık ve nefes sorunu var. 2 ay daha dişimi sıksam diye bekliyorum sabırla. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Evet canım o benim ya da benDİM mi denir =)) bikaç gündür giremedim siteye elim gitmedi ne zaman niyetlensem bişey tuttu..Şimdi özel mesajlarıma bakacağım varsa bir sorun hemen yanıtlarım tatlım.
30 NISAN burnum tam 1 yasındaumarım sımdıkı goruntusunu korur ılerde bır sorun yasamam cok memnunum umarım herkes guzel mutlu burunlara kavusurlar....
Hayırlı olsun canım, güle güle sağlıkla kullan burnunuİlerde sorun yaşama fikrini aklının yanına bile yaklaştırma...hatta sorun kelimesini çıkar...ilerdede sağlıklı ve güzel burnumla mutlu mutlu yaşıycam de.. ( Kuantum canlarım be, olumsuzlamaları çıkarın atın nolur...ilerde sorun yaşamam inşallah demek bile olumsuzlama...) Burnunda harika sende..hepde böyle olacak
üzülerek söyleyeyim ki ; iniyor tatlım.
ilk alçı çıktığında çok beğenmiştim ama zamanla indi burun ucu.Şimdi keşke daha kalkık yapsaydı diyorum.
Teşekkür ederim cnm...Senin burnunda gördüğüm en güzel ve doğal burunlardan...kendinde çok güzelsin...burnunu cok begendım canım saglıkla kullan:)
Şimdilik düşüncemde Doc.Dr Ahmet Sönmez ve Haluk Duman var bakalım herkes için güzel sonuçlar olsun temenni bu tabii ki:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?