Canım,benim 2.ameliyatı olma nedenim burnumun hem zamanla çekmiş hem de çökmüş olmasıydı.2.ameliyatta kulağımdan parça alıp burnumun ucuna ek yapacak ve o ortadan çökmeyi giderecekti barış bey ayrıca ilk ameliyattan sonra burnum biras genişti onu da zarifleştirdi.Ancak iki burun deliği arasındaki bölgeye de ek yaptı ve bunun da burnu göz oyunuyla daha kalkık yapacağını söyledi ancak hiç de öyle olmadı.Hali hazırda kalkık bebeksi bir burnum varken şimdi default ve defolu bir burnum var..Şanssızlıklar peşimi bırakmadı bir türlü.Çökme de burnumun sol kanadının biras üzerinde özellikle gün ışığında çok belli oluyor..Arkadaşlar siebelle in de dediği gibi burası çok tenhalaştı.Hergün girip bakıyorum son sayfalarda aynı şeyler yazıyor.yeni ameliyat olan arkadaşların sağlıkla iyileşmelerini bekliyorum.çünkü revizyon düşünüyorum.
Dilemgizcim haklısın.Yalnız kıkırdaklarla oynanınca burun delikleri zamanla karşıyamı bakıyor ben onu anlayamadım ve ikinci ameliyatında gerçekten hiç delik görünmüyordu çok muntazamdı.ben forumu baştan sona okudum.canım sen milim kaldırılsın istemişsin o milim kaldırılmadan sonra genelde insanlar burnun kalkıklığının indiğinden bahsediyorlar.birazda ucu zarifleşsin istedin sanırım.kıkırdakla oynanınca bu burun çekti mi de bu durum oluştu.ve bu öizgi şeklindeki çöküklük burun sırtında mı uçta mı?
Bu arada canım sen barıs beye gittin mi?Gitsene biran önce.maile bırakma.başka yerlere dikkati çekmişti hatırlıyorum ama tekrar git bnce.
Canım,benim 2.ameliyatı olma nedenim burnumun hem zamanla çekmiş hem de çökmüş olmasıydı.2.ameliyatta kulağımdan parça alıp burnumun ucuna ek yapacak ve o ortadan çökmeyi giderecekti barış bey ayrıca ilk ameliyattan sonra burnum biras genişti onu da zarifleştirdi.Ancak iki burun deliği arasındaki bölgeye de ek yaptı ve bunun da burnu göz oyunuyla daha kalkık yapacağını söyledi ancak hiç de öyle olmadı.Hali hazırda kalkık bebeksi bir burnum varken şimdi default ve defolu bir burnum var..Şanssızlıklar peşimi bırakmadı bir türlü.Çökme de burnumun sol kanadının biras üzerinde özellikle gün ışığında çok belli oluyor..
Barış beye gittim ben canım..Zaten öyle kolayca yargıya varan biri değilim mailime cevap vermemesinin üzerine oraletle haber yolladım ve o da beni arayıp binbir nedenle niye arayamadığını saydıktan sonra gittim görüşmeye (ne hikmetse bir kontrole bile aynı gün cevap veren doktorumuz halime çok içlenmiş olacak ki 2 hafta ben dürtene kadar tek satır yazmadı)
Görüşmeye gittiğimde de 3 maymunu oynuyordu hanii nerde çökmee aa ben de kötü halde sandım burnunu gayet güsel e bu adama soralım seni beğenmiyor mu böyle(erkek arkadaşımla gittim ve onun üzerine oynaması da bence oldukça gereksizdi belirttim zaten kendisine) vs vs gibi yaklaşımlar gösterdi..Baktı ki kararlıyım mutsuzluğumda 3.ameliyat yapmayalım hiç gerek yok sadece içten cep yapalım o yamuk ve daha yukarıda olan kendini çekmiş deliğe kulağından ek alıp yama yapayım dedi.Genel tavrı ise sinirli ve bıkkındı...
Daha bundan sonra ona gideceğimi hiç sanmıyorum lolitacım..Başka 3 doktor var aklımda ama kime nası güveneyim onu da bilmiyorum bu da beni depresyona itiyor..Hayır bilsem ki tamam çözümü var ve güvendiğim birisi ve belli bi tarihte halledeceğiz,hiç kafama takmayacağım ama bu belirsizlik çok canımı sıkıyor..
neden gecmedı dıe soruorm şiş cevabı alıyorum ama gecmıcek bılıorm artk pek umrumdada deıl tabıkı hıc nefes almıo deılsn alıosn ama az gripli gibi. bazen acılıo bazen tamamen tıkanıo yıne barıs olablr ama baska doktorlardanda fıkır alcam ne dıceklerını merak edıyorum
Canım,benim 2.ameliyatı olma nedenim burnumun hem zamanla çekmiş hem de çökmüş olmasıydı.2.ameliyatta kulağımdan parça alıp burnumun ucuna ek yapacak ve o ortadan çökmeyi giderecekti barış bey ayrıca ilk ameliyattan sonra burnum biras genişti onu da zarifleştirdi.Ancak iki burun deliği arasındaki bölgeye de ek yaptı ve bunun da burnu göz oyunuyla daha kalkık yapacağını söyledi ancak hiç de öyle olmadı.Hali hazırda kalkık bebeksi bir burnum varken şimdi default ve defolu bir burnum var..Şanssızlıklar peşimi bırakmadı bir türlü.Çökme de burnumun sol kanadının biras üzerinde özellikle gün ışığında çok belli oluyor..
Barış beye gittim ben canım..Zaten öyle kolayca yargıya varan biri değilim mailime cevap vermemesinin üzerine oraletle haber yolladım ve o da beni arayıp binbir nedenle niye arayamadığını saydıktan sonra gittim görüşmeye (ne hikmetse bir kontrole bile aynı gün cevap veren doktorumuz halime çok içlenmiş olacak ki 2 hafta ben dürtene kadar tek satır yazmadı)
Görüşmeye gittiğimde de 3 maymunu oynuyordu hanii nerde çökmee aa ben de kötü halde sandım burnunu gayet güsel e bu adama soralım seni beğenmiyor mu böyle(erkek arkadaşımla gittim ve onun üzerine oynaması da bence oldukça gereksizdi belirttim zaten kendisine) vs vs gibi yaklaşımlar gösterdi..Baktı ki kararlıyım mutsuzluğumda 3.ameliyat yapmayalım hiç gerek yok sadece içten cep yapalım o yamuk ve daha yukarıda olan kendini çekmiş deliğe kulağından ek alıp yama yapayım dedi.Genel tavrı ise sinirli ve bıkkındı...
Daha bundan sonra ona gideceğimi hiç sanmıyorum lolitacım..Başka 3 doktor var aklımda ama kime nası güveneyim onu da bilmiyorum bu da beni depresyona itiyor..Hayır bilsem ki tamam çözümü var ve güvendiğim birisi ve belli bi tarihte halledeceğiz,hiç kafama takmayacağım ama bu belirsizlik çok canımı sıkıyor..
yha bu dılemgız burda sarısın bır tane bayan vardı burnu yapılınca profesyonel fotograflarda cekılmıstı kendısı sarı saclı manken gıbı bır kızdı dılem o kızmı acaba kendısı bana cvp vermıorda bılenlerden mesela oreletten yardım alabılırım:) eerkı oysa ben onun burnunu cok begenmöıstım yanıhatta suanda albumlerde album kapagında o kzıın resmı var
Canım o manken gibi kız Dilemgiz, maşallahı var.:)) Hatta bildiğim kadarıyla KK'da çok beğenip albüme kapak yapmışlar. :) İsabetli seçim :)
kızlar ameliyatımın 17. günü bugün.sabah bandajlarımı da çıkardım artık yıkayabiliyoruz ya yıkadım yüzümü bi güzel. burnumu nazikçe yıkayım dedim fakat ne mümkün dokunamıyorum garip bir his oluyor çok hassas burun ucum da kütük gibi tabiri caizse yani burun ucumu hissetmiyorum. normal midir bu durumlar?günaydın bu arada herkese.
kızlar ameliyatımın 17. günü bugün.sabah bandajlarımı da çıkardım artık yıkayabiliyoruz ya yıkadım yüzümü bi güzel. burnumu nazikçe yıkayım dedim fakat ne mümkün dokunamıyorum garip bir his oluyor çok hassas burun ucum da kütük gibi tabiri caizse yani burun ucumu hissetmiyorum. normal midir bu durumlar?günaydın bu arada herkese.
Hep söyleyeceğim diyorum unutuyorum belki söylemişte olabilirim. Yüzünüzü muhakkak yıkayın hatta duşta bırakın su burnunuza aksın. Ödemleriniz için su çok önemli-imiş.
İsauracım senin durumun normal :) Böyle bu durumlar.
gayet normal,benim 2 ay oldu burun ucum kütük gibi.Henüz rahat rahat gülemiyorum.
Dikişlerin ne alemde ?
Hep söyleyeceğim diyorum unutuyorum belki söylemişte olabilirim. Yüzünüzü muhakkak yıkayın hatta duşta bırakın su burnunuza aksın. Ödemleriniz için su çok önemli-imiş.
İsauracım senin durumun normal :) Böyle bu durumlar.
Kızlar merhaba, ben genel bir problemden bahsetmek istiyorum. Ameliyattan önce herhangi bir nefes problemim yoktu, ameliyattan olduktan sonra burnum tıkanmaya ve eskisine kıyasla daha zor nefes almaya başladım. Burnumun içine aynayla baktım ve içindeki etlerin birbirine çok yaklaştığını farkettim bu yüzden de daha çok tıkanıyor. Bu arada benim 5,50 ayı geçti buna rağmen böyle.. Herkes yaşıyor mu bu problemi? Yeni ameliyat olacaklarda en azından bu durumu yaşamamak için gerekli önlemin alınması konusunu doktorlarıyla paylaşırlar..
merhaba
seni canlı canlı görmüş biri olarak yorumumu kesinlikle yazmalıyım dedim.özel mesaj yollamaya çalıştım ama başarılı olamadım, sanırım forum kuralları ben yokken epey değişmiş.
1. ay kontrolüne gittiğimde gördüm seni, sanırım 25 şubat cuma akşamıydı. sen tam karşımda oturuyordun ve yanında bana yan dönük bir şekilde sarışın bir arkadaşın vardı.seni ilk gördüğümde ne kadar güzel bir kız dedim.burnun minicik ve önden bakınca incecikti.keşke benimki de böyle olsa diye geçirdim içimden, o zamanlar çok şiş bir burnum vardı çünkü ( gerçi hala geniş duruyor ama neyse) .
önce arkadaşın için geldiniz sandım çünkü burnunu estetik sandım, hatta eğer barış bey yapmışsa nasıl böyle başarısız oldu diye geçirdim içimden çünkü ilk bakışta estetik olduğu anlaşılıyordu ( arkadaşından özür dilerim )
sizden sonra barış beyin odasına girdim, ekranda seni görünce çok şaşırdım. aa bu kız mı ameliyat olmuştu ne güzel olmuş dedim, benimkide öyle incelirmi diye sordum barış beye,o da keşke o burdayken söyleseydin çünkü hiç mutlu değil dediğinde çok şaşırdım.
burda fotoğraflarını görüp seni tanıyınca hemen yazmak istedim.tabiki ben beğeniyorum yada etraftaki birkaç kişi beğeniyor diye sende beğenmelisin diye bir kural yok.çünkü estetik ameliyat kişinin tamamen KENDİSİNİ iyi hissetmesiyle alakalı.ben ameliyatımı tamamıyla kendimi mutlu etmek için oldum,etrafta bana da gerek yok diyenler oldu dinlemedim.
yada benim burnumu beğendiğim dönemlerde negatif yorum yapanları hiç sallamadım çünkü ben beğeniyordum, şimdi zaman geçtikçe sabrım da gitti ve acaba güzel olmadı mı dediğimde güzel olmuş diyenleri de sallamıyorum.önemli olan senin kendini beğenmen.
ama yinede fikrimi söylemek istedim, burnuna tam anlamıyla bayılmıştım, ve hala diyorum kii keşke 1 yıl dolduğunda benim de burnum seninki gibi olsa
3 hafta sonra sira bende):82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?