Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar siebelle in de dediği gibi burası çok tenhalaştı.Hergün girip bakıyorum son sayfalarda aynı şeyler yazıyor.yeni ameliyat olan arkadaşların sağlıkla iyileşmelerini bekliyorum.çünkü revizyon düşünüyorum.
Dilemgizcim haklısın.Yalnız kıkırdaklarla oynanınca burun delikleri zamanla karşıyamı bakıyor ben onu anlayamadım ve ikinci ameliyatında gerçekten hiç delik görünmüyordu çok muntazamdı.ben forumu baştan sona okudum.canım sen milim kaldırılsın istemişsin o milim kaldırılmadan sonra genelde insanlar burnun kalkıklığının indiğinden bahsediyorlar.birazda ucu zarifleşsin istedin sanırım.kıkırdakla oynanınca bu burun çekti mi de bu durum oluştu.ve bu öizgi şeklindeki çöküklük burun sırtında mı uçta mı?
Bu arada canım sen barıs beye gittin mi?Gitsene biran önce.maile bırakma.başka yerlere dikkati çekmişti hatırlıyorum ama tekrar git bnce.

Canım,benim 2.ameliyatı olma nedenim burnumun hem zamanla çekmiş hem de çökmüş olmasıydı.2.ameliyatta kulağımdan parça alıp burnumun ucuna ek yapacak ve o ortadan çökmeyi giderecekti barış bey ayrıca ilk ameliyattan sonra burnum biras genişti onu da zarifleştirdi.Ancak iki burun deliği arasındaki bölgeye de ek yaptı ve bunun da burnu göz oyunuyla daha kalkık yapacağını söyledi ancak hiç de öyle olmadı.Hali hazırda kalkık bebeksi bir burnum varken şimdi default ve defolu bir burnum var..Şanssızlıklar peşimi bırakmadı bir türlü.Çökme de burnumun sol kanadının biras üzerinde özellikle gün ışığında çok belli oluyor..
Barış beye gittim ben canım..Zaten öyle kolayca yargıya varan biri değilim mailime cevap vermemesinin üzerine oraletle haber yolladım ve o da beni arayıp binbir nedenle niye arayamadığını saydıktan sonra gittim görüşmeye (ne hikmetse bir kontrole bile aynı gün cevap veren doktorumuz halime çok içlenmiş olacak ki 2 hafta ben dürtene kadar tek satır yazmadı)
Görüşmeye gittiğimde de 3 maymunu oynuyordu hanii nerde çökmee aa ben de kötü halde sandım burnunu gayet güsel e bu adama soralım seni beğenmiyor mu böyle(erkek arkadaşımla gittim ve onun üzerine oynaması da bence oldukça gereksizdi belirttim zaten kendisine) vs vs gibi yaklaşımlar gösterdi..Baktı ki kararlıyım mutsuzluğumda 3.ameliyat yapmayalım hiç gerek yok sadece içten cep yapalım o yamuk ve daha yukarıda olan kendini çekmiş deliğe kulağından ek alıp yama yapayım dedi.Genel tavrı ise sinirli ve bıkkındı...
Daha bundan sonra ona gideceğimi hiç sanmıyorum lolitacım..Başka 3 doktor var aklımda ama kime nası güveneyim onu da bilmiyorum bu da beni depresyona itiyor..Hayır bilsem ki tamam çözümü var ve güvendiğim birisi ve belli bi tarihte halledeceğiz,hiç kafama takmayacağım ama bu belirsizlik çok canımı sıkıyor..

Son düzenleme:

dilemgiz merhaba. bilmiyorum beni hatırlarmısın ama bende bu forumda ameliyata karar verme sürecinde yardımcı olduğun onlarca kızdan biriyim.
ben ameliyat olalı 3 ay oldu, şeklinden çok memnun olmasamda zamanla oturacağını düşünerek 1 yıl sonunda memnun olacağım bir burnun hayalini kuruyorum.
uzun süredir buraya yazmıyordum.ameliyatı sömestr tatilinde oldum ve 1 ay okula gitmedim.derslerimi toparlamam aylarımı aldı ve ancak sahalara dönebildim.

yazdıklarını okuduğumda inanamadım!! nasıl olur,kesinlikle şaka dedim ama sanırım fotoğraflarda arkadaşlarda görmüşler çökmeyi. çok üzüldüm.
nazara inanırdım zaten ama artık kesinlikle eminim ki sana nazar değdi. hayatımda gördüğüm en başarılı estetik ameliyatlarından biri nasıl böyle sonuç verebilir?
bana ameliyat öncesinde sakın küçük yaptırma sonra minicik kalır pişman olursun demiştin ama ben özellikle küçük olsun dedim barış beye. sonuçta pek küçük olmadı ama zamanla küçülür umudum var hala, gerçi senin başına gelenlerden sonra çok kesin konuşamıyorum.

ameliyattan önce barış beyle görüştüğümde herşeyi tek tek açıkladım, bana pek pimpiriklisin dediğinde insan 1 kez ameliyat oluyor olsun o kadar demiştim, o da 2. ameliyat olasılığı 20 hastadan 1 ine vuruyor sende kendini alıştır demişti.ben işi garantilemek için söylüyor diye ciddiye almamıştım.ama şimdi görüyorum ki doktor barış çakır bile olsa revizyon ihtimalini bir köşede tutmak gerekiyormuş.

tekrar çok geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda bir çözüm bulup eski mutlu günlerine geri dönersin.çünkü istisnasız idolümdün

merhaba
seni canlı canlı görmüş biri olarak yorumumu kesinlikle yazmalıyım dedim.özel mesaj yollamaya çalıştım ama başarılı olamadım, sanırım forum kuralları ben yokken epey değişmiş.

1. ay kontrolüne gittiğimde gördüm seni, sanırım 25 şubat cuma akşamıydı. sen tam karşımda oturuyordun ve yanında bana yan dönük bir şekilde sarışın bir arkadaşın vardı.seni ilk gördüğümde ne kadar güzel bir kız dedim.burnun minicik ve önden bakınca incecikti.keşke benimki de böyle olsa diye geçirdim içimden, o zamanlar çok şiş bir burnum vardı çünkü ( gerçi hala geniş duruyor ama neyse) .

önce arkadaşın için geldiniz sandım çünkü burnunu estetik sandım, hatta eğer barış bey yapmışsa nasıl böyle başarısız oldu diye geçirdim içimden çünkü ilk bakışta estetik olduğu anlaşılıyordu ( arkadaşından özür dilerim )

sizden sonra barış beyin odasına girdim, ekranda seni görünce çok şaşırdım. aa bu kız mı ameliyat olmuştu ne güzel olmuş dedim, benimkide öyle incelirmi diye sordum barış beye,o da keşke o burdayken söyleseydin çünkü hiç mutlu değil dediğinde çok şaşırdım.

burda fotoğraflarını görüp seni tanıyınca hemen yazmak istedim.tabiki ben beğeniyorum yada etraftaki birkaç kişi beğeniyor diye sende beğenmelisin diye bir kural yok.çünkü estetik ameliyat kişinin tamamen KENDİSİNİ iyi hissetmesiyle alakalı.ben ameliyatımı tamamıyla kendimi mutlu etmek için oldum,etrafta bana da gerek yok diyenler oldu dinlemedim.
yada benim burnumu beğendiğim dönemlerde negatif yorum yapanları hiç sallamadım çünkü ben beğeniyordum, şimdi zaman geçtikçe sabrım da gitti ve acaba güzel olmadı mı dediğimde güzel olmuş diyenleri de sallamıyorum.önemli olan senin kendini beğenmen.
ama yinede fikrimi söylemek istedim, burnuna tam anlamıyla bayılmıştım, ve hala diyorum kii keşke 1 yıl dolduğunda benim de burnum seninki gibi olsa

ben de dr.ların şu hallerine sinir oluyorum benımde basıma geldıgı ıcn ne demekı ıstedıgını ii anlıyorum.benımde dr.um bana takıntılısın mükemmelliyetçisin dedi.tabiki de mükemmel olsun isterim.sonuçta bana sordugunda burnuna 5 uzerınden kac verırsın dıye 3 demiştim sımdı sor
sa sımdıde 3 verırım, bır yerı duzeltırken baska yerın bozulmasını anlamıyorum.evet erkek arkadasına öyle sorması gercekten cok sınır bozucu.ben sıtede berf arkadasımızın önden görüntüsünü çok begendım.gercekten çok hoş olmuş yandan ve önden.dıger arkadasların tam önden bilemediğim için berfi söylüyorum bu yüzden barıs cakır hala aklımda.ama dilemi düşündükçe sinirlerim bozuluyor.hiç tanımamama rağmen çok taktım bu konuya kimsenin başına gelmesin böyle bir olay.çünkü mutluyken mutsuz olmak çok kötü.kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.gerçekten zor bir dönem ve güçlü bir psikoloji istiyor.Bu arada burnuna takmayan insan gidip ameliyat olmaz.dr.ların önce bunu bilmesi gerek.amaç şeklini değiştirmek değil şeklini mükemmele yakın iyileştirmek olmalı.
inşallah kimsenin burnu bozulmaz zamanla.gercekten o kadar guzelmişki ameliyatın nazar da degmıs olabılır.

yha bu dılemgız burda sarısın bır tane bayan vardı burnu yapılınca profesyonel fotograflarda cekılmıstı kendısı sarı saclı manken gıbı bır kızdı dılem o kızmı acaba kendısı bana cvp vermıorda bılenlerden mesela oreletten yardım alabılırım:) eerkı oysa ben onun burnunu cok begenmöıstım yanı hatta suanda albumlerde album kapagında o kzıın resmı var

Canım o manken gibi kız Dilemgiz, maşallahı var. :)) Hatta bildiğim kadarıyla KK'da çok beğenip albüme kapak yapmışlar. :) İsabetli seçim :)

kızlar ameliyatımın 17. günü bugün.sabah bandajlarımı da çıkardım artık yıkayabiliyoruz ya yıkadım yüzümü bi güzel. burnumu nazikçe yıkayım dedim fakat ne mümkün dokunamıyorum garip bir his oluyor çok hassas burun ucum da kütük gibi tabiri caizse yani burun ucumu hissetmiyorum. normal midir bu durumlar? günaydın bu arada herkese.

gayet normal,benim 2 ay oldu burun ucum kütük gibi.Henüz rahat rahat gülemiyorum.
Dikişlerin ne alemde ?

Hep söyleyeceğim diyorum unutuyorum belki söylemişte olabilirim. Yüzünüzü muhakkak yıkayın hatta duşta bırakın su burnunuza aksın. Ödemleriniz için su çok önemli-imiş.
İsauracım senin durumun normal :) Böyle bu durumlar.

Oraletcik sana özel mesaj atamıyorum ama özel bir seyler anlatacağım

gayet normal,benim 2 ay oldu burun ucum kütük gibi.Henüz rahat rahat gülemiyorum.
Dikişlerin ne alemde ?

owwww 2 ay mııı ne diysuunnn :) daha önümde baya bi yol var anlaşılan napalım alışcaz böyle kütük gibi yaşamaya..

yıkadım bugün cnm hatta peeling bile yaptım burnuma hassas massas demeden :) nasıl siyah nokta olmuş anlatamam gözeneklerim deli gibi büyümüş nasıl küçültcem bilmiyorum siz neler yapıyosunuz burnunuzu eski haline getirmek için?

canım benim çok normal hissettiklerin :) benim 2,5 ay oldu hala daha sert ve eminim 1 seneye kadarda böyle kalıcak :)) en ufak bi dokunmada yüz temizlerken falan hala daha acıyor..
ve en ufak bi çarpmada burnuma başıma ağrı giriyor ve zonkladığını hissediyorum bi süre :/

Kızlar merhaba, ben genel bir problemden bahsetmek istiyorum. Ameliyattan önce herhangi bir nefes problemim yoktu, ameliyattan olduktan sonra burnum tıkanmaya ve eskisine kıyasla daha zor nefes almaya başladım. Burnumun içine aynayla baktım ve içindeki etlerin birbirine çok yaklaştığını farkettim bu yüzden de daha çok tıkanıyor. Bu arada benim 5,50 ayı geçti buna rağmen böyle.. Herkes yaşıyor mu bu problemi? Yeni ameliyat olacaklarda en azından bu durumu yaşamamak için gerekli önlemin alınması konusunu doktorlarıyla paylaşırlar..

cnm en cok korktugumolay sımdı dr la konussam ne dıyeceım nefes problemını mutlaka dıyeceım yha bu estetık olanların cou bu durumu yasıor napıcam sımdı olamıyacakmıyım yah yha bıde acık veya kapalı teknık dıorlar kapalıda bu sorun yasanıyormus acıkda deıl bende olursam kapalı dıorum asla acık olmam dıorum e sımdıde nefes problemı cıkıor ısın ıcınden cıkamadım yanı:S olan kısıler yenıden nefes sorununu cozmek ıcın amelyat oluorlar ama sorun cozulmuyor dıe okudum burada :S

Son düzenleme:

acaba dedıgın kisi ben mıyım tarıhler yakın evet ama tam tarıhımı hatırlamıorm o sıralarda bıde arkım kumral yanı sacları acık renkdı ama sarı deıldı ama oda yenı estetık olmustu baska doktora begenmene sevındm ama ıste ucula sorunum yok ztn benm ucunu bende begenıorm onden kemıgımn genıs olması ve ıste dedm gıbı boyunun uzaması ve nefesımın gecmemesı bugun nacı celıkle gorstm en az 1.5 sene beklememı soledı ve benım ıstedıgım selerın mumkun oldugunu yanlız kapalıyla olamayacagını soledi. burnumu kotulemedı ama gerek yok da demedı

uzun süredir giremedim kızlar özledim sizlerii :)) bugün tam 1 ay oldu ameliyat olalı çok mutluyum iyi ki olmuşum tek sıkıntım şu şişlikler sabırsızlıkla hızlıca ayların geçmesini bekliyorum bol bol oralet çayları içiyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…