- 29 Haziran 2009
- 75
- 0
- 286
- 43
Umarım öyle olur canım, ben pek rahat durmadım acar arım alciyi :) alcinin altindansivilce çıkıyormu? Ya sol tarafta elimle yoklayinca bir cikinti geliyor, umar sivilcedir. Ona bile raziyim yani :)
Best of siebelle olmuş güzelde olmuşburun derisi normal standartlarda olan yapısı el veren senin gibi hemen kullanmaya başlıyor işte. Maşallah canım güle güle kullan çok beğendim burnuşunu :)
Benim de otursun bakalım şöyle uslu puslu bende best of oralet albümü yapayım
Siebelle çok beğendim canım burnunu maasallah. Güle güle kullan
saol canm işallah bnde seninkini cok begnicem bi göriyim de su güzelieminim cok güzel olmustr sen ztn fıstıksın:)
senin burnun da çok güzel canım,bu forumun en eskilerinden birisi olunca benimle aynı dönemde ameliyat olanların süreçlerini takip etmek çok büyük bir tecrübe oluyor..güle güle kullan canımben sahsen canlı gordum masallahh nazar degmesınenfes bır burun olmus barıs bey gene harıkalar yaratmıs:)) valla berıs beye dedım kıskandım bende ıstıyorum boyle guzel burunları gorunce yenıden olasım gelıyor:)))
senin burnun da çok güzel canım,bu forumun en eskilerinden birisi olunca benimle aynı dönemde ameliyat olanların süreçlerini takip etmek çok büyük bir tecrübe oluyor..güle güle kullan canım
tsk ederım canım ama gercekten yenı olan butun arkadasların burunları cok cook daha guzel ..umarım hep mutlu sorunsuz bır burunla yasarlar..
saol canm işallah bnde seninkini cok begnicem bi göriyim de su güzelieminim cok güzel olmustr sen ztn fıstıksın:)
ben sahsen canlı gordum masallahh nazar degmesınenfes bır burun olmus barıs bey gene harıkalar yaratmıs:)) valla berıs beye dedım kıskandım bende ıstıyorum boyle guzel burunları gorunce yenıden olasım gelıyor:)))
:) valla hiç öyle nazar değmesin filan deme, odada öyle bir zipladin ki değdiyse orda degmistir zatencanım benim saka bir yana, sen neyini kıskandın, senin burnunun benimkinden tek bir eksik yani yok fazlası vardı, yüzüne inanılmaz oturmuş, hem senin kendi güzelliğin, gençliğin yeter. Sana da maasallah diyor bunu armağan ediyorum ya bu arada bu site hakikaten çok samimi, seni görünce sanki 40 yıllık dostumu gormuş gibi oldum, bir o kadar da sevindim
CANIM benım tsk ederım sende cok guzeldın valla benım alcı cıkınca ben bayılcak gıbı olmustum o kadar kotu sıs burnum vardı nazar degmesın dıyorum tekrar senınkı okadar guzel o kadar dogal bır burundu kı sankı hıc amelıyat olmamıs gıbı az sısler vardı o sısler ınınce muhtesem bısey olucakkı sende zaten cok cok guzelmııssın bende gercekten cok sevındımm bu sıte gercekten samımı oldugumuz surece cok yararlı tabı bunu kotuye kullananlar var onlarda kendını gosterıyorlar..valla sımdıden favorıler lıstesıne gırdın bılee ınsallah ömur boyu saglıkla kullanırsın burnunu sorun cıkmadan..cok fazlada resım koymaa nazar degmesın.))))))))
:) sagol canım. Evet kötü niyetliinsanlar heryerde oldukları gibi burdada var ne yazık ki. Barış bey için üzülüyorum, çünkü adam canla başla ugrasip, gercekten de çok iyi isler çıkarıyor, sonra birileri gelip kafa karıştırıyor. Yazık, çamur at izi kalsın.. Hiç gerek yok böyle seylere. Bunca köstek olup, sonra da yakınıyoruz neden dunyaca ünlü sanatçılar, doktorlar bilmem neler çıkaramıyoruz diye. Fırsatların, güzelliklerin önünü tikayan yine bizleriz
süper süper süper.. Barış Bey gene harika bir iş çıkarmı.... :) çok güzel olmuşsun canım.... Çok yakışmış.... Herzamanki gibi kişiye yakışıcak güzel bir burun yapmış doktorumuz....
yha pekı bu herkesde mı oluormus yanı bu yuzden kapalı yaptırma dıorlar heralde ve sen 2. kez amlyat oldun hala mı gecmedı nasıl ytanı nasıl alabılıorsun alıorsun muhtemelen eskısı kadar fazlamı almıyorsun yoksa komplemı sebebı neymıs pekı neden gecırtememıs sen pekı sormadın mı neden gecmedı dıye :S yha neden gecıremıyorlar sen sımdı 3 mu olacaksın 3 u acıkmı olcaksın kapalımı e nefesını kjesın cozsunler nefesle yasıorz yha:S kıme yaptırcan gene mı barıs
neden gecmedı dıe soruorm şiş cevabı alıyorum ama gecmıcek bılıorm artk pek umrumdada deıl tabıkı hıc nefes almıo deılsn alıosn ama az gripli gibi. bazen acılıo bazen tamamen tıkanıo yıne barıs olablr ama baska doktorlardanda fıkır alcam ne dıceklerını merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?