ben nişantaşındaki şubeden aldım. ve tedirgin olduğum için 3 kişi birden yardımcı oldu. silikonları kremleyip, burnumun deliğine ayakkabı gibi tam oturacak biçimde olan numarayı aldım. 8 numara oldu bana. şişlikler geçince kenarlarında boşluklar kalmaya başladı. hala o biçimde kullanıyorum ve dibine kadar iterek yerleştiriyorum. alt dudağa yakın kısım boş gibi gelebilir, o burnun içinin şiş olduğundan dik yerleşmesinden falan kaynaklanıyor. sen tam dibine kadar it gerisine karışma
barış bey ne kadar süre tak dediyse o kadar tak bence. bana gece mutlaka yatarken ve evde olduğun zamanlarda da tak dedi. tabi 24 saat evde olduğumu tahmin edemedi sanırım24 saat boyunca takıyordum. acıttığını söyledim 10. gün kontrolünde, sürekli takma sadece yatarken tak dedi.
15. gün kontrole gittiğimde de 2 gecede 1 takmamı söyledi. şimdi öyle yapıyorum.
istersen ilk kontrolünde silikonları yanında götür. tam olmuş mu ölçüsü uygun mu diye danış. ben öyle yapıp sordum. gösterdim. uygun tamam dedi. aklında soru işareti kalmamış olur.
Arkadaşlar;
Bugün İsaura arkadaşımızın ameliyatı vardı.
Tatlım iyisindir inşallah....
heyecanlandım valla....
Arkadaşlar , Nisan arkadaşımız yarın ameliyat oluyor =) Ona bol şans ve şipşirin bir burun diliyorum =)
Hadi bakalım , güzel haberlerini bekliyoruz =)
Arkadaşlar;
heyecanlandım valla....
kızlar bi ay kontrolume gittim bgn biraz gecti tabi 25 subatta olmustum bn ameliyatı :) tazecik resimleri koyuyorum :) bilginize...
yaa bian önce inmesini istiorum bnm coookkk işim var:) bol maydonoz suyu içiorum tatlı bişi yememye çalışıorum tuz yemiorum dikkt ediorum..
ewet gercekten barıs beyin güven verici bir gülümsmesi var herzman işallah ömrü boyunca mutlu ve basarılı olsun isterim yaslanıncada ihtiyacımız olacak ona henüz 23 yasındayım ama olsun:)
dedigin gibi herkes pozitif özellikle oralet bu konuda harika hep pozitif yönlendiriyor ..
Canm özlettin kendini...sınavların olduğu için sesimiz çıkartmıyoruz ama olmaz ki arada bir ses verBen çok fonksiyonlu bitki çayımdan içiyorum :)) Tuz, tatlı ve alkol başlıca ödem sebebi bilginize :))
Bu arada pozitifliğim Barış Beye güvenimden ve burun öncesinde göğüs ameliyatı olmamdan kaynaklanıyor. Birinci senemde göğüslerim o kadar farketmişti ki. Burunda zaten herkes bekleme sürecinden bahseder bekledikçe görüyorum güzelliğini. O yüzden akışına bırakıyorum. Şu anki halini seviyorum ve birinci yılda muhtemelen tozu dumana katarım gibime geliyor
O yüzden istiyorum ki herkes azzzcık sabretsin sonrasında mutluluğa kavuşsun. Herşeyden önce kendimize şans verelim. O hayalini kurduğumuz güzellik neden bizim bedenimizde /yüzümüzde olmasın ki ? Sadece zaman sonra sihirli parmakların eserini görüp kanatlanıp uçmak kalıyor bizlere :))
Kuaförüme her gidişimde burnuma dikkat etmesini söylüyorum her seferinde " o kadar doğal ki burnun ameliyat olduğunu her seferinde unutuyorum" diyor :) Canım burnum benim
:))) evet hatırladım bana sölemiştin hatta gülmüştük :))) bitane yaa barış bey gerçekten mükemmel bi doktor bana ilk görüşmemizde burayı mutlu insanlar sayesinde oluşturdum demişti hastalarını mutlu etmek onu çok mutlu ediyoo :)) kzlar hadi herkesten barış beye birtakalım böle konuşa konuşa allah korusun nazar değecek doktorumuza :))
kızlar bi ay kontrolume gittim bgn biraz gecti tabi 25 subatta olmustum bn ameliyatı :) tazecik resimleri koyuyorum :) bilginize...
Arkadaşlar;
heyecanlandım valla....
İsauranın bugünmüydü? ah canm ya, o bir kaç gündür o yüzden girmiyordu demek....heyecan yapmamak için...Eminim çok güzel geçmiştir ameliyatın.. sevgilerimizi gönderiyoruz sana canım
İsaura cnm geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olur..
yaaaa kendi derdimize düstük olacakları unuttuk:)
neyse arkadasımıza gecmiş olsun dileklerimi gönderiorum ve umuyorumki hersey cok güzel olucak onun ve hepimiz için
Ollallaa benim sürecini başından beri izlediğim arkadaşımdır İsaura ama aksi gibi sitede olmadığım zamana denk geldi geriye sayım yapamadık ama sağol rrevvnnakkcım ya senin aracılığınla geçmiş olsun demek istiyorum.Vallahi bende heyecanlandım şimdi :)))
Harikasınnnn canım benim...kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorum.. bu süreçte hep yanımdaydınız yardımlarınızı esirgemediniz ve ben de şimdi olacaklardan esirgemicem :)) ameliyatım dündü,3 saat 20 dk sürmüş.. uyanmada hiçbir problem yaşamadım.. ne istifra ne başka bişey çok şükür olmadı çok sakin uyanmışım.. zaten nasıl götürüldüm hangi ara çıktım noldu ne bitti hiiiç bişey hatırlamıyorum ki :=) gelelim sonuca.. henüz sızlamalar var burnumda ama morluk yok hafif de bir şişlik var fakat gittikçe şişiyor gibi gözlerimd e sulanıyor devamlı.. bi de kanıyor yutkundukça basınçtan sanırım bu normaldir di mi? fakat gördüğüm kadarıyla barış bey süper bir burun çıkarmış ortaya annem kardeşim çok beğendiler ben daha yorum yapmak istemiyorum ilk yorumumu alçılarım çıkınca yapacağım..fakat bilenler bilir baya bi düzelmiş gibi burnum çok mutluyum :))şimdilik bu kadar biraz bitkinlik var kızlar kendimi iyi hissedince geri geliceem öpüyorum hepinizi..
kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorum.. bu süreçte hep yanımdaydınız yardımlarınızı esirgemediniz ve ben de şimdi olacaklardan esirgemicem :)) ameliyatım dündü,3 saat 20 dk sürmüş.. uyanmada hiçbir problem yaşamadım.. ne istifra ne başka bişey çok şükür olmadı çok sakin uyanmışım.. zaten nasıl götürüldüm hangi ara çıktım noldu ne bitti hiiiç bişey hatırlamıyorum ki :=) gelelim sonuca.. henüz sızlamalar var burnumda ama morluk yok hafif de bir şişlik var fakat gittikçe şişiyor gibi gözlerimd e sulanıyor devamlı.. bi de kanıyor yutkundukça basınçtan sanırım bu normaldir di mi? fakat gördüğüm kadarıyla barış bey süper bir burun çıkarmış ortaya annem kardeşim çok beğendiler ben daha yorum yapmak istemiyorum ilk yorumumu alçılarım çıkınca yapacağım..fakat bilenler bilir baya bi düzelmiş gibi burnum çok mutluyum :))şimdilik bu kadar biraz bitkinlik var kızlar kendimi iyi hissedince geri geliceem öpüyorum hepinizi..
kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorum.. bu süreçte hep yanımdaydınız yardımlarınızı esirgemediniz ve ben de şimdi olacaklardan esirgemicem :)) ameliyatım dündü,3 saat 20 dk sürmüş.. uyanmada hiçbir problem yaşamadım.. ne istifra ne başka bişey çok şükür olmadı çok sakin uyanmışım.. zaten nasıl götürüldüm hangi ara çıktım noldu ne bitti hiiiç bişey hatırlamıyorum ki :=) gelelim sonuca.. henüz sızlamalar var burnumda ama morluk yok hafif de bir şişlik var fakat gittikçe şişiyor gibi gözlerimd e sulanıyor devamlı.. bi de kanıyor yutkundukça basınçtan sanırım bu normaldir di mi? fakat gördüğüm kadarıyla barış bey süper bir burun çıkarmış ortaya annem kardeşim çok beğendiler ben daha yorum yapmak istemiyorum ilk yorumumu alçılarım çıkınca yapacağım..fakat bilenler bilir baya bi düzelmiş gibi burnum çok mutluyum :))şimdilik bu kadar biraz bitkinlik var kızlar kendimi iyi hissedince geri geliceem öpüyorum hepinizi..
Canm özlettin kendini...sınavların olduğu için sesimiz çıkartmıyoruz ama olmaz ki arada bir ses ver
:)) 7.aylık burnum için bir resim ekledim :)) Hala şiş desem inanır mısın :)) Ne kalın derim varmış yahuu kendimi sitenin enn kalın derili burna sahip kişisi ilan ediyorum
Canım baktım şimdi öyle çok şiş gelmedi bana...birde ben cnlı canlı gördüğüm için bana şiş gelmiyor...çok doğal ve güzeldi burnun.. ablamla çok beğendik hatırlarsan...şiş hali böyleyse inince nolcak kimbilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?