Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

aynen bnde dedigi gibi yapıorm bana cok yardımcı olmadılar umarım yanlıs secmemişimdir.. nese senin dedigin gibi yapıcam kontrole giderken artk yanmda götrp sorarım.. bnde 24 saat cıkarmıorm ama acımıor artk bnmki bakalm nolcak yardımın için tesekkr ederim canm:)

Arkadaşlar;

Bugün İsaura arkadaşımızın ameliyatı vardı.
Tatlım iyisindir inşallah....
heyecanlandım valla....

yaaaa kendi derdimize düstük olacakları unuttuk:)
neyse arkadasımıza gecmiş olsun dileklerimi gönderiorum ve umuyorumki hersey cok güzel olucak onun ve hepimiz için

kızlar bi ay kontrolume gittim bgn biraz gecti tabi 25 subatta olmustum bn ameliyatı :) tazecik resimleri koyuyorum :) bilginize...

Arkadaşlar;

heyecanlandım valla....

Ollallaa benim sürecini başından beri izlediğim arkadaşımdır İsaura ama aksi gibi sitede olmadığım zamana denk geldi geriye sayım yapamadık ama sağol rrevvnnakkcım ya senin aracılığınla geçmiş olsun demek istiyorum. Vallahi bende heyecanlandım şimdi :)))

kızlar bi ay kontrolume gittim bgn biraz gecti tabi 25 subatta olmustum bn ameliyatı :) tazecik resimleri koyuyorum :) bilginize...

Ne iyi yaptın resim koymakla çok güzel oturmuş vallahi ki daha 1 ay. Süper
Benim burnumda 7.ayını yeni bitirdi ilk zamanlarına göre acayip farketti. Güzelleşti :)

Senin 7.ayını düşünemiyorum gözlerim kamaşacak muhakkak :))

Ben çok fonksiyonlu bitki çayımdan içiyorum :)) Tuz, tatlı ve alkol başlıca ödem sebebi bilginize :))

Bu arada pozitifliğim Barış Beye güvenimden ve burun öncesinde göğüs ameliyatı olmamdan kaynaklanıyor. Birinci senemde göğüslerim o kadar farketmişti ki. Burunda zaten herkes bekleme sürecinden bahseder bekledikçe görüyorum güzelliğini. O yüzden akışına bırakıyorum. Şu anki halini seviyorum ve birinci yılda muhtemelen tozu dumana katarım gibime geliyor

O yüzden istiyorum ki herkes azzzcık sabretsin sonrasında mutluluğa kavuşsun. Herşeyden önce kendimize şans verelim. O hayalini kurduğumuz güzellik neden bizim bedenimizde /yüzümüzde olmasın ki ? Sadece zaman sonra sihirli parmakların eserini görüp kanatlanıp uçmak kalıyor bizlere :))

Kuaförüme her gidişimde burnuma dikkat etmesini söylüyorum her seferinde " o kadar doğal ki burnun ameliyat olduğunu her seferinde unutuyorum" diyor :) Canım burnum benim

Canm özlettin kendini...sınavların olduğu için sesimiz çıkartmıyoruz ama olmaz ki arada bir ses ver

) evet cnm senle konuşmuştuk...ne kalabalıktı değil mi o gün....
Nazar boncuğunu her adını anışımızda eksik etmiyoruz, korkma cnm hiç bir şey olmaz...biz sevgimizle, dualarımızla kem gözlerden koruruz doktorumuzu...Mutlu insanlar çemberinde güvende o )

Arkadaşlar;

heyecanlandım valla....

İsauranın bugünmüydü? ah canm ya, o bir kaç gündür o yüzden girmiyordu demek....heyecan yapmamak için...Eminim çok güzel geçmiştir ameliyatın.. sevgilerimizi gönderiyoruz sana canım

İsaura cnm geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olur..

yaaaa kendi derdimize düstük olacakları unuttuk:)
neyse arkadasımıza gecmiş olsun dileklerimi gönderiorum ve umuyorumki hersey cok güzel olucak onun ve hepimiz için

kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorum.. bu süreçte hep yanımdaydınız yardımlarınızı esirgemediniz ve ben de şimdi olacaklardan esirgemicem :)) ameliyatım dündü,3 saat 20 dk sürmüş.. uyanmada hiçbir problem yaşamadım.. ne istifra ne başka bişey çok şükür olmadı çok sakin uyanmışım.. zaten nasıl götürüldüm hangi ara çıktım noldu ne bitti hiiiç bişey hatırlamıyorum ki :=) gelelim sonuca.. henüz sızlamalar var burnumda ama morluk yok hafif de bir şişlik var fakat gittikçe şişiyor gibi gözlerimd e sulanıyor devamlı.. bi de kanıyor yutkundukça basınçtan sanırım bu normaldir di mi? fakat gördüğüm kadarıyla barış bey süper bir burun çıkarmış ortaya annem kardeşim çok beğendiler ben daha yorum yapmak istemiyorum ilk yorumumu alçılarım çıkınca yapacağım..fakat bilenler bilir baya bi düzelmiş gibi burnum çok mutluyum :))şimdilik bu kadar biraz bitkinlik var kızlar kendimi iyi hissedince geri geliceem öpüyorum hepinizi..

Harikasınnnn canım benim... her şey çok güzel geçmiş çok sevindim...o bahsettiğin şeyler çok normal geçecek yakında...Güzel güzel dinlen, güzel burnunla aramıza dön Revizyon olmasada revizyon kategorisinde olduğun için seni ayrı bir heyecan ve mutlulukla bekliyorum, sonuçtan ise görmeden eminim, çok güzel oldu öpüyorum....

vuuvvvv süper geçmişler olsun isuaracığım..

geçmişolsun canım... :) sonuç güzel olucağından eminim.... :) sana bol dinlemnmeler...

Canm özlettin kendini...sınavların olduğu için sesimiz çıkartmıyoruz ama olmaz ki arada bir ses ver

:)) 7.aylık burnum için bir resim ekledim :)) Hala şiş desem inanır mısın :)) Ne kalın derim varmış yahuu kendimi sitenin enn kalın derili burna sahip kişisi ilan ediyorum

Yaşasın yahuu seni görmek ne büyük mutluluk kanatlarını takıp uçarak gelmişsin
Bugün hastaneyi aradım erken saatte geçmiş olsun dilemek için adını hatırlayamadım rica ettim ama aktarmadılar Ama seni burada görmek güzel oldu hemde şahane bir enerjiyle :92::92::92:
Morluk yok bu süper. Hafif hafif 2.günden 4.güne kadar şişme olursa bu normal bende olmuştu 4.günden sonra hızla inişe geçiyor şişlikler alçın çıkmadan iniyor
Gözlerinin sulanması normal ben gözlük takamadım haliyle lensi de 8.gün takabildim. Sulanmasından dolayı bu da normal. Sprey sıktıkça daha çok sulanıyor olsun burnun için her şeye değer :))
Yutkundukça boğazında hafif bir tahriş olmuş hissiyatı olabilir bu da normal sana önerim dostum ilk üç gün çok konuşup kendini yorma telefonlara başkaları baksın :)) Yumuşak gıdalar sıvılar tüket :)
Kanaması da normal günden güne daha açık bir hale gelecek açık sarı olana kadar kanama sürebilir. 3.günden sonra bu da azalacak. Şu an her şey olağan halinde. Burnunun eski halini resimlerden görmüştüm alçılar çıksın bende görmek için sırada bekleyenlerden olacağım :))
Sen istirahat et ve yeni burnunun keyfini çıkar canım :))

:)) 7.aylık burnum için bir resim ekledim :)) Hala şiş desem inanır mısın :)) Ne kalın derim varmış yahuu kendimi sitenin enn kalın derili burna sahip kişisi ilan ediyorum

Canım baktım şimdi öyle çok şiş gelmedi bana...birde ben cnlı canlı gördüğüm için bana şiş gelmiyor...çok doğal ve güzeldi burnun.. ablamla çok beğendik hatırlarsan...şiş hali böyleyse inince nolcak kimbilir..

Teşekkür ederim seviyorum burnumu bir de şişlikler inince gör beni.
İşte o zaman tozu dumana katacağım

geçmiş olsuuuunnnnn bnde amelyt oldugum gece hemen girip yorum yapmıstım umarım hersey güzel gecer merak etme sana gül gibi bakarlar işallah rahat bi gece gecirirsin hersey tamponlar cıkınca biticek emin ol ferah bi nefesle yeniden dogucaksn sana iyi dinlenmeler arkadasım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…