Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Bana vermedi canım ya...benimde kıkırdak eklemişti, ya şekli bozulursa :-( unutmamıştır değil mi, o gün çok kalabalıktı, atlamış olabilir mi acaba, korktum şimdi....:18:

Bana vermedi canım ya...benimde kıkırdak eklemişti, ya şekli bozulursa :-( unutmamıştır değil mi, o gün çok kalabalıktı, atlamış olabilir mi acaba, korktum şimdi....:18:

korkma, her kıkırdak eklediğine vermiyor. anladığım kadarıyla kıkırdaklarının kendi halinde normal iyileşemeyeceğini düşündüğüne, kıkırdağa destek olması için veriyor. bana almamı söylediğinde böyle açıklamıştı. ayrıca unutması, arada kaynaman gibi de bir durum olamaz bence

kızlar hepiniz 1. ayınızda kontrole gittiniz mi? 8 martta 1 ay oluyor ameliyat olalı. ctesi günü kontrole gitsem mi, napsam.

Bence gitmelisin ama Cumartesiye umarım uygun bir saat bulabilirsin :)
Hiç yoksa doktorunu görüp burnundan konuşursunuz :) Her şeyin yolundadır zaten

ewet cnm sekillendiriciymiş bnm burun kenarlarım nefes almamı engelliyorudu oraya destek yaptı seklini korusun diye verdi.. ama cok fazla içeri itemiyorum canım acıyor tampon cıktıgı günün ertesi gün kullanmaya basladım daha yeni olduugu için korkuorum kullanırken:) bakalım nasıl olcak

güldürdün beni canm ya:) merak etme barıs beyin bu tarz seyleri atlıcagını sanmam sana gerek duymamıstır bnm burun ucundanda kaynaklanan bi nefes problemim vardı genişletti sanrım duvarları destek olması için verdi galiba.. bu kadınlar klubü barıs beyin basına iş acacak burda ne okusak soruyoruz bnde kontrolde bnm fotomu cektinizmi die sordum amleyt sırasında yoo dedi adamcagızın hasta gizliligi kalmadı ahhahahaaaaa:)
kısacası korkma canm bnm durumlar farklıdır eminim:)

ahahaha ya aynı soruyu ben de soracaktım çok merak ediyorum sorucam yine de ahaha koptum yahu..

olmaz öyle. barış bey bana tam oturması gerek sonuna kadar it dedi. silikonun kenarlarına azcık bepanthen krem sürebilirsin. kayganlaşınca daha kolay girmesini sağlar. silikonu almaya gittiğim yerde öyle deneyip almıştım. öyle önerdiler. hala da öyle yapıp kullanıyorum. sonuna kadar itip kullanmazsan olmaz birazcık zorla. zaten bir kere zorlayıp oturtunca, sonrasında rahat giriyor. iyi iyileşmek için birazcık dayanmalısın.

yaa öylemi tamam ozmn hemen deniorum..okadar dayandık artk bunada dayanıcam gece gunduz takıorm hiç çıkarmıorm aradaki deliktende sürekli burun spreyi sıkıorum denerkende cok zorlamadım direk 7 numarayı aldım tam giirio içine önemli olanda tam olması diilmi 8 biraz büyüktü cünkü

hemen yaptım dedigin gibi daha kolay oldu bide bişi sorucam oturdugu zaman tam birleştigi yer silikonların üst tarafı tam otruo altı cok az bos kalıo diilmi cünkü bn nişantasından diil kadıköydeki bayisinden aldım fikir vermediler cok bana denemektede baya zorlandım cünkü..

canım valla sonradan okuyunca bende güldüm yazdıklarıma...çocuk gibi bana niye vermedi o şeyden bende isterimmmm ) ben zaten doktorumuza çok üzülyorum...bu kadar çok kadınla uğraşmak zor valla..o gün alçım için muayenehanede beklerken dedim...bekleme salonu kadınlarla dolup taşmıştı, barış beyin ameliyatı uzamış bir geldi yorgun argın, başını bir uzattı, bekleme salonunda kaplan gibi bekleyen kadınlar )) birde dedim bizim dırdırımızı bitmek bilmeyen sorularımız sabırla dinleyip cevap verecek )) allah kolaylık versin....Bu kk olayıda evet hasta doktor gizliğini öldürüyor biraz..ama faydalarıda çok...Bir çoğumuz burdan bulduk barış beyi...Bu arada nasıl oldun cnm? heyecanla güzel fotolarını bekliyoruz...

öyle bir dikkatle takip edioruzki deisik bişi olunca birimizde biz eksik kalmısız gibi oluo seni anlıyorum evet baya yogun ama isini coook sevdigi belli bnce nolursa olsn mutludur birde bukadar seveni varken bu kadar dua edeni varken işallah hiç bişi olmaz:)
ben iyiyim canm bnm yanaklarım biraz sis onun dısında biseim yok geçmelerini bekliorm seklinide cok merak ediorum simdilik sis oldugu için büyük duruyo iniyo dimi sora küçülüo
bende dedigin gibi burda kararımı kesinlestrdim ve basına neler gelecegini bilmek insan rahatlatıo bişi oldugu zman normal herkes aynı sei yasıo diorsun:) bnde sizleri tanıdıgm için cok mutluyum verdiginiz destek içinde

cnm yanaklar bir süre balon gibi oluyor, burunda tombik oluyor...inince cullop gibi olacak merak etme ) benim 17. gün sabahları şiş oluyor, kemikte henüz oturmadı...zaten ödemlerin inmesi bir kaç ayı bulurmuş...burnun tamamen otıurmasıda 6 ay...İlk ameliyatımla kıyaslanamaz bir derecede hızla iyileşiyorum...ilkinde boks maçından çıkmış gibi mosmordum...maharetli ellerde böyle oluyor demek ki..
Haklısın, hastalarının mutluluğu ve duaları bomba gibi enerji veriyordur ona...Mutlu olduğuda sürekli gülümsemesinden belli...ilk görüşmeden ameliyata, ameliyat öncesinden narkozdan uyanışa sonrasında, kontrollere kadar aynı huzur veren gülümsemeyi görmekte bizler için ayrı bir şans...doktorumuza
Bende burada inanlımaz mutluyum..tüm pozitif kızlar buraya toplaşmış gibi...İlk sayfaya girdiğimde "Barış çakır melekleri" diye isim takmıştım, hakikaten Barış çakır melekleriyle dolu bu sayfa...

yaa bian önce inmesini istiorum bnm coookkk işim var:) bol maydonoz suyu içiorum tatlı bişi yememye çalışıorum tuz yemiorum dikkt ediorum..
ewet gercekten barıs beyin güven verici bir gülümsmesi var herzman işallah ömrü boyunca mutlu ve basarılı olsun isterim yaslanıncada ihtiyacımız olacak ona henüz 23 yasındayım ama olsun:)
dedigin gibi herkes pozitif özellikle oralet bu konuda harika hep pozitif yönlendiriyor ..

ben nişantaşındaki şubeden aldım. ve tedirgin olduğum için 3 kişi birden yardımcı oldu. silikonları kremleyip, burnumun deliğine ayakkabı gibi tam oturacak biçimde olan numarayı aldım. 8 numara oldu bana. şişlikler geçince kenarlarında boşluklar kalmaya başladı. hala o biçimde kullanıyorum ve dibine kadar iterek yerleştiriyorum. alt dudağa yakın kısım boş gibi gelebilir, o burnun içinin şiş olduğundan dik yerleşmesinden falan kaynaklanıyor. sen tam dibine kadar it gerisine karışma

barış bey ne kadar süre tak dediyse o kadar tak bence. bana gece mutlaka yatarken ve evde olduğun zamanlarda da tak dedi. tabi 24 saat evde olduğumu tahmin edemedi sanırım 24 saat boyunca takıyordum. acıttığını söyledim 10. gün kontrolünde, sürekli takma sadece yatarken tak dedi.
15. gün kontrole gittiğimde de 2 gecede 1 takmamı söyledi. şimdi öyle yapıyorum.
istersen ilk kontrolünde silikonları yanında götür. tam olmuş mu ölçüsü uygun mu diye danış. ben öyle yapıp sordum. gösterdim. uygun tamam dedi. aklında soru işareti kalmamış olur.

Arkadaşlar;

Bugün İsaura arkadaşımızın ameliyatı vardı.
Tatlım iyisindir inşallah....
heyecanlandım valla....

Arkadaşlar;

Bugün İsaura arkadaşımızın ameliyatı vardı.
Tatlım iyisindir inşallah....
heyecanlandım valla....

İsauranın bugünmüydü? ah canm ya, o bir kaç gündür o yüzden girmiyordu demek....heyecan yapmamak için...Eminim çok güzel geçmiştir ameliyatın.. sevgilerimizi gönderiyoruz sana canım

:))) evet hatırladım bana sölemiştin hatta gülmüştük :))) bitane yaa barış bey gerçekten mükemmel bi doktor bana ilk görüşmemizde burayı mutlu insanlar sayesinde oluşturdum demişti hastalarını mutlu etmek onu çok mutlu ediyoo :)) kzlar hadi herkesten barış beye bir takalım böle konuşa konuşa allah korusun nazar değecek doktorumuza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…