Canım olurda yazamam tüm güzellikler seninle olsun emi :))Şimdiden güzel günlerde kullan burnuşunu :92:
Lonely, ameliyatın ücreti revizyonda olsa ilk ameliyatta olsa aynı 5500 lira..fiyata herşey dahil. tahliller hastanede bir gece kalış. umarım dilediğin gibi olur seninde...görüşmeden sonra tasarımını paylaşırsın yorum yaparızyorumların içinde teşekkür ederim, umarım güzel bir burun çıkacak alçıdan
pazartesi alınacak alçılarım. Aldırmasam mı acabaameliyata giderken bu kadar heyecanlı değildim. İsauracığım bende senin gibiydim gezmeye gider gibi gittim ameliyata. ve aynı duygularla ) alçının ucundan göründüğü kadarıyla iyi tepkiler alıyorum. sana güzel enerjilerimizi yolluyoruz. ameliyatın çok ama çok güzel geçsin...
Canımcım bende senin için aynı cümleyi kuracaktım yahuu sen nerelerdesin ?? Yanlış hatırlamıyorsam öğrenciydi sınavlarıyla boğuşuyordur. Bir ara mailleşmiştik ilk resimlerini göndermişti bana değişimi zaten hepimiz görmüştük mutluydu eminim hala yüzü resimlerdeki kadar gülüyordur :) Can paprica :))
Bir de Tuscuk vardı o hakkaten inanılmaz yoğun geçenlerde yazmış okurken ben yoruldum ciddi işler peşinde koşturuyor ameliyatı tam zamanında olmuş onunda keyfi yerindeydi :))
Jasminimm nasılsın yahuu geçmiş olsunben randevumu iptal ettirdim o sebeple gelemedim uğrayamadım sana alçı çıksın keyfini çıkarırsın artık sende :)) [/QU
Sevgili Oralet ve butun kizlar :)
Tamponlarım bu akşam çıktı ve kendimi nasil rahatlamış hissediyorum anlatam. Hala kendime inanamiyorum bu ameliyatı oldugum için. Tek sıkıntı tamponlar cıkana kadar. Ben cok dogal bir burun istememe ragmen ucu hafif kalkık yapmaya karar verdik sonunda. Ameliyat olalı 4 gun oldu ve burun ucum bayaaaaa bi kalkik, burun deliklerim bayaaaa bi buyuk ama biliyorum hersey oturacak :) ohhh be diyebiliyorum sonunda:) Haftaya perşembe de alçılarım çıkacak, heycan yok daha cok tedirginim, acaba nasil olcak diye. Hadi bakalim darısı sizlerin başına insllh.
Oraletçim, daha oncede de dedigim gibi düşünmen bile yeter guzel arkadaşım :)
He bu arada tampon cikarma hoş bişey diil tabi ama dedikleri kadar da yok kızlar, korkulacak birsey degil yani!
Hepinizi cok cok opuyorum ve ameliyat olcaklara şimdiden geçmiş olsun
Jasminimm nasılsın yahuu geçmiş olsunben randevumu iptal ettirdim o sebeple gelemedim uğrayamadım sana alçı çıksın keyfini çıkarırsın artık sende :)) [/QU
Tamponlarım bu akşam çıktı ve kendimi nasil rahatlamış hissediyorum anlatam. Hala kendime inanamiyorum bu ameliyatı oldugum için. Tek sıkıntı tamponlar cıkana kadar. Ben cok dogal bir burun istememe ragmen ucu hafif kalkık yapmaya karar verdik sonunda. Ameliyat olalı 4 gun oldu ve burun ucum bayaaaaa bi kalkik, burun deliklerim bayaaaa bi buyuk ama biliyorum hersey oturacak :) ohhh be diyebiliyorum sonunda:) Haftaya perşembe de alçılarım çıkacak, heycan yok daha cok tedirginim, acaba nasil olcak diye. Hadi bakalim darısı sizlerin başına insllh.
He bu arada tampon cikarma hoş bişey diil tabi ama dedikleri kadar da yok kızlar, korkulacak birsey degil yani!
Geçmiş olsun. Umarım burnun istediğin gibi olmuştur. Ben de sabırsızlıkla temmuzu bekliyorum. Bir gün vazgeçip bir gün tekrar karar veriyorum. Hayırlısıyla hepimizin gönlümüze göre burunları olur inşallah.
ben de yeni işe girdim gireli bir yoğunluk içindeyim =)
ama yazamasam da girip yine ne olmuş ne bitmiş takip etmeye çalışıyorum
papricanın burnunu çok merak ediyordum en son bandajlı görmüştüm , bandajlardan sonra göremedim
tuscuk da aynı şekilde , alçıdan sonra göremedim
ben sadece burada değil facebookta da aktif bir kullanıcı olamıyorum artık
son resmimi biliyorsun , hala kış resmimi kaldıramadım yeni çekinemediğim için
barış çakır meleği olmama sadece saatler kaldı çok mutluyumm :))
Kızlar yeni resimler ekledim. önden...keşke şişim hiç inmese çnkü bu halini sevdim. sadece kalkıklığının inmesini çok istiyorum. Umarım burnum çok küçülmez
kızlaarr uyuyamıyorum heycandan ölcem yaa sabah 7 de hastanede olmam lazım uyku yok heycan bol ne yapcam nasıl olcak bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyinn öpüyorum hepinizi ii geceler :))
Jasminim ne güzel atlatmışsın maşallah yahuu şimdi sakin sakin sürecini geçir bitki çaylarını iç yaz için planlar yap :)) Tedirginlik değil mutluluk duy. Alçı çıkana kadar heyecan dorukta olsun ne güzel. Hayatta heyecan peşinde koşmuyor muyuz zaten :)) Keşke hiç dinmese şu heyecanlarımız :)
Bana tampon kullanılmamıştı açıkladığın iyi oldu genelde çok soruyorlar banada
çok geçmiş olsuntamponun çıkışı fena oluyor ama sonraki rahatlamaya değer benimde ilk gün çok kalkık gelmişti ama 6. günde olduğum halde baya indi delikler şu an kalkık durduğu içindir banada öyle gelmişti.şu an normal duruyor... Merak etme güzel bir şey çıkacak....Keyfini çıkar...
çok geçmiş olsuntamponun çıkışı fena oluyor ama sonraki rahatlamaya değer benimde ilk gün çok kalkık gelmişti ama 6. günde olduğum halde baya indi delikler şu an kalkık durduğu içindir banada öyle gelmişti.şu an normal duruyor... Merak etme güzel bir şey çıkacak....Keyfini çıkar...
Ameliyat öncesinde pozitiftin, süreci yaşarkende pozitifsin kalan döneminde de katlanmış bir + enerjiyle yaşayacağına eminim artık :)) Hakkındır arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?