Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Teşekkürler.. Tasarımlar artık verilmeyecekmiş sanırım ama verilirse tabii paylaşırım..

oley çok az kalmış alçılara :) ilahi mirabel ben olsam meraktan çatlardım.. inşallah son günlerimde de böyle heyecansız olurum.. çok sağol cnm iyi dileklerin için.. senin o fotondaki gibi huzurlu ve mutlu bi şekilde mışıl mışıl uyumak istiyorum ameliyatımdan sonra..

ben de yeni işe girdim gireli bir yoğunluk içindeyim =)
ama yazamasam da girip yine ne olmuş ne bitmiş takip etmeye çalışıyorum
papricanın burnunu çok merak ediyordum en son bandajlı görmüştüm , bandajlardan sonra göremedim
tuscuk da aynı şekilde , alçıdan sonra göremedim
ben sadece burada değil facebookta da aktif bir kullanıcı olamıyorum artık
son resmimi biliyorsun , hala kış resmimi kaldıramadım yeni çekinemediğim için

Kızlar yeni resimler ekledim. önden...keşke şişim hiç inmese çnkü bu halini sevdim. sadece kalkıklığının inmesini çok istiyorum. Umarım burnum çok küçülmez

kızlaarr uyuyamıyorum heycandan ölcem yaa sabah 7 de hastanede olmam lazım uyku yok heycan bol ne yapcam nasıl olcak bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyinn öpüyorum hepinizi ii geceler :))

:)) Papricacık resim koymuştu nasıl görmezsin :)) Çok tatlı güzel bir gülümsemesi var artık :))
Tuscuk'un aynada burnuna bakacak zamanı yok o kadar yoğun, hayatındaki tüm bileşenler toplanmış uğraşıyor :)

Senin kış resmin hiç kaldırmasan bile güzel ama yenilerini bekliyorum ben :)
Yaz geliyor makineni elinden düşürme şeker :))

Kızlar yeni resimler ekledim. önden...keşke şişim hiç inmese çnkü bu halini sevdim. sadece kalkıklığının inmesini çok istiyorum. Umarım burnum çok küçülmez

Kalkıklık ne yazıkkı (üzülerek yine söylüyorum ki) zamanla iniyor. Bu yüzden bence çok isteme zaten inecek :)) Burnunu bu haliylede görmüş olursun bence keyifli bir dönüşüm süreci :) Ben alçılı resimlerinde amanda aman bir şişlik ödem hali göremedim. Benim 4.günüm çok şişti kıyaslıyorum sende gidecek fazla ödem yok gibi geliyor bana. Küçülme olmaz

kızlaarr uyuyamıyorum heycandan ölcem yaa sabah 7 de hastanede olmam lazım uyku yok heycan bol ne yapcam nasıl olcak bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyinn öpüyorum hepinizi ii geceler :))

gözünü kapatıp açtığında Barış beyin gülümseyen yüzüyle karşılaşacaksın ) ve burnun çok güzel olacak...sonrası kendiliğinden gelir zaten....iyi geceler..

çokk tşk edrim kızlar artık zorlada olsa uyuma vakti çoktan geçti uyuyayım artık gerçi yarın bol bol uyurum :) herkese ii geceler :)

kızlarr bazılarınıza ekleme talebı yolladım eger ki kabul ederseniz cok sevınırım cunku yenı burunlarınızı cok merak edıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…