cnm sana özel msj atmaya çalıştım oma olmadı seninle konuşmam lazım kafam karışık biraz mail adresini verirmisin bu konuyla sen çok bilgilisin deneyimlisin sana ihtiyacım varr
:92: Canım mail attım sana :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sana özel msj atmaya çalıştım oma olmadı seninle konuşmam lazım kafam karışık biraz mail adresini verirmisin bu konuyla sen çok bilgilisin deneyimlisin sana ihtiyacım varr
mirabelcim arkadaslık istegi gönderdim eklersen sevinirm ve tbiki tekrar cok gecmiş olsun:)
kızlaaaarrrrr bnde heyecan cook cok az kaldı 1 nisana :) svyrm sanada cok cok az kalmıs senden bir hafta sorada ben oluyorum allahım nasıl bi heyecan lütfen dualarınızı eksik etmyin :)
Makasla kaşlarına şekil verecek süper ben 1,5 yıldır gidiyorum hep unutuyorum :))
Barış Bey unutursa sen hatırlat muhakkak ) Yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum sonuçlar şahane :)
bende çok heycanlıyım canım cuma 8.30 da ameliyatım bende dua istiyorum :)
bende çok heycanlıyım canım cuma 8.30 da ameliyatım bende dua istiyorum :)
Kizlar tekrar merhaba,
21 martta ben ameliyat oldum.Ameliyat olacak arkadaslar, korkmaya hic gerek yok! Hersey cok guzel olacak. Ameliyat stresi en zor tarafi. Sabırsızlıkla tamponların cıkmasını bekliyorum, yarim akşam insllh kurtulacagim onlardan. Rahatsızlık veriyor
Simdiden herkese cooook gecmis olsun kizlar, kormayin sakin.. emin ellerde olacaksınız :)
tüm dualarım ve iyi dileklerim seninle işallah saglıklı mutlu olursun cnm merak etme emin ellerdeyiz işallah bu kadar insan neredeyse barıs cakır fan sayfası olusturcaz:)
ameliyatın çok güzel geçeceke cnm merak etme...Dualarımız seninle...
jasmijn çok geçmiş olsun.. İstediğin gibi olmuştur umarım..
Mirabel resimlerine baktım ve alçılı haline bile bayıldım.. Umarım açıldığında da tam istediğin burunla karşılaşırsın.. Aslına bakarsan durumumuz seninle benzeşiyor.. Benimde burnumda önden eğrilik mevcut.. 3. ameliyatı olmam gerekiyor.. Haftaya Barış bey ile randevum var.. Bakalım hayırlısı.. Bir de ameliyatın ne kadara mal oldu??
hemşireler sürekli ilgileniyor o açıdan sıkıntın olmaz merak etme. zaten ameliyattan sonra 20 dakikada bir kontrole geliyorlar.. ilgi mükemmel yani o açıdan sıkıntın olmz...zaten narkozun etkisiyle genelde uykulu olacaksın...canında sıkılmaz...ama seni bir almaya gelse iyi olur...
çok tşk ederim eksik etmeyin dualarınızı tek başıma olucam orda
kızlar yarın hastane işlemlerim var neler yapılıo aç karnına mı gidicem bişey denilmedi bana biraz bilgi verirmisiniz
yoo kan alıcaklar, anestezi uzmanıyla görüşeceksin. ameliyat öncesi yeme içme konusunda bilgileri orda verecekler zaten..Heyecanlı mısın?