• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bnde 18 nisanda barış beye ameliyat olucam.iyi olur inşallah.çok heyecanlıyım araştırdım ve baış beyde karar kıldım.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.barış bey kapalı ameliyat yapıo.sırf bu yüzden tereddütlüyüm.

Merhaba guloya,

Hayatının en doğru kararını vermiş olduğunu bil :)) Hem artık insanlar kapalı teknik uygulayan doktor arıyor. Açık teknik geçmişte kaldı /kalacak. Ve kapalı tekniği bu kadar güzel uygulayan harikalar yaratan bir doktora olmuş olmak inan büyük ayrıcalık. Bunun için sevinmelisin ;) :71:

Herkese selamlar....... Ben cumartesi günü 1. ay kontrol için Barış Beye gittim... İlk başta tanıyamadı :) ... Artık hastalarımı tanıyamıyorum dedi ne güzel yapmışım yaa çok güzelleştirmişim seni dedi sağolun :64: Çok şiş ama burnun bu hali bile güzel olmuş dedi... Aama baya şiş 2 ay sonra tekrar gel baya inicek dedi .... Bakalım sabırla bekliyoruz.... Herzamanki gibi ilgiliydi... Bnen atlattım bu süreci kızlar umarım herkes dilediği burna kavuşur... Ben doktorumdan ve çıkardığı işten çok memnunum... Umarım herkes bu şekilde mutlu olur :65 :71:

Bu arada dudak dolguusu için konuştum Barış Bey ile. Gerek yok dedi yeteri derecede dolgun dedi... Dedim tamam sen öyle diyosan gerek yoktur :1::71:

:)) Enerjini sevsinler yahuu :92::92:

Ben de 1.ay olanları yazdığımda aynen böyle senin gibiydim :)))
Barış Bey beni de tanımamıştı :D Şıkşıkıdım giyinip gitmiştim. Uzaktan gözlerin kısıp tanımaya çalışmıştı ameliyat olmak isteyen bir kaç hastası yanındaydı direkt sarmışlardı etrafımı sorular vs.'ler.
Güzeldi bu değişimi böylesine güzel bir ilgiyle yaşamak ve hala yaşıyor olmak :)):16::16:

:)) Enerjini sevsinler yahuu :92::92:

Ben de 1.ay olanları yazdığımda aynen böyle senin gibiydim :)))
Barış Bey beni de tanımamıştı :D Şıkşıkıdım giyinip gitmiştim. Uzaktan gözlerin kısıp tanımaya çalışmıştı ameliyat olmak isteyen bir kaç hastası yanındaydı direkt sarmışlardı etrafımı sorular vs.'ler.
Güzeldi bu değişimi böylesine güzel bir ilgiyle yaşamak ve hala yaşıyor olmak :)):16::16:

aynen bende öyle şıkşıkıdım giyinip gitmiştim :)) aynı şey oldu hastalarının önünde tanımaya çalıştı... nekadar değişti yaa falan dedi... :) ay çok utandım hemde sevindim... :) bende doktorumun el becerisi diye karşılık verdim :)))))) süperdi yani....

kızlar bnde 17sinde gittim görüştüm barış beyle.18 nisanda ameliyat oluyorum.çok heyecanlıyım.mirabel resimlerini göremiorum cnm arkadaş listede varsın ama görünmüyo?

Cnm sanırım mesaj sayısıyla ilgili bir şey. Herkese mesaj at limitini doldurman gerekiyor...Barış beye ameliyat olmakla çok doğru bi rkarar verdiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Şimdiden hayırlı olsun :-))

bnde 18 nisanda barış beye ameliyat olucam.iyi olur inşallah.çok heyecanlıyım araştırdım ve baış beyde karar kıldım.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.barış bey kapalı ameliyat yapıo.sırf bu yüzden tereddütlüyüm.

canım daha önce söylediysen tekrar soruyor gibi olmayayım ama ne zaman randevu almıştın da nisana verdi acaba? sanırım benim de ona göre hesaplama yapmam lazım ki müsait olabileceğim bi zamana ayarlayabilelim.

Mirabel çok geçmiş olsun.. Anladığım kadarıyla şimdiden belli güzel olduğu.. Beni de eklersen resimlerini görmek isterim. Benim de haftaya Barış bey ile görüşmem var.. 3. ameliyatımı olmayı planlıyorum.. Sende revizyon olduğun için sonucunu merakla bekliyorum..

teşekkürler canım...sen gününü aldın mı?

canım senin adına çok sevindim alçıdan çok güzel bir burun çığacağı çok belli Allah'ın izniyle yeni bir burun yeni bir mirabel inş.,gelel,m bana buraları baya iyi okumama rağmen özürler diliyorum her zaman yorumlar yazamıyorum bu konuda bana bir şeyler oluyor biraz da tembellikten ama sonradan yazdığım yorumlar açığımı kapatmaya çalışıyorum.Ben sağolsunlar oraletle revnakın ameliyatında yüzyüze görüştükten sonrada kaçakgirlle tekrar ikince kez yüzyüze görüştükten sonra sevin hanımı arayıp barış beyi ameliyata ikna için randevu alacaktım ama kardeşimle beraber gidelim bu kez gidelim diye düşündüm onunda benle hemen hemen aynı burnu ama o benim kadar revizyon düşünmüyor kardeşim şimdi yurt dışında o perşembe gelecek o kabul ederse ikimiz için yugun bir günde alacağım aksi takdirde tek alacağım durum böyle canım sizi çok öpüyorum

kızlar barış beyle görüşmem vardı bugün tasarım yaptık barış bey artık tasarımlarını vermiyormuş çok üzüldüm paylaşmak isiyordum.ne konuşum ne dedim hiç hatırlamıyorum okadar heycanlıydım ki anlatamam :) barış bey resimleri gösterdi ben bunu biliyorum ben bunu biliyorum dedim çok güldü cuma sabah 8:30 da ameliyatım çok heycanlıyım :)

kızlar barış beyle görüşmem vardı bugün tasarım yaptık barış bey artık tasarımlarını vermiyormuş çok üzüldüm paylaşmak isiyordum.ne konuşum ne dedim hiç hatırlamıyorum okadar heycanlıydım ki anlatamam :) barış bey resimleri gösterdi ben bunu biliyorum ben bunu biliyorum dedim çok güldü cuma sabah 8:30 da ameliyatım çok heycanlıyım :)[/Q

simditen gecmis olsun canim insAllah istedigin gibi bi burun olur

kızlar öncelıkle hepınıze mrb:)okuduğum kadarıyla çoğunuz sevımlı burunlarınıza kavuşmuşsunuz sızın adınıza çok sevındım:)darısı başıma dıcem ama öğrencıyım 2 hafta sonra vizelerım başlayacak nerden baksanız amelıyat olmama 1 ay var ve heycanla o günü beklıyorum ama henuz doktoruma tam olarak karar veremedım farkındayım dogru tercıh çok önemlı ve yıne okudugum kadarıyla hepınız Barış beyden çok memnunsunuz bu yuzden ben de barış beye yaptırmayı düşünür oldum ama bana önden bi ortalama fiyat bilgisi verirseniz gercekten çok mutlu olcam:):)

kızlar 17 martta gittim barış beye 18 nisana gün verdi burun estetiği için çok heyecanlıyım.ya güzel olmazsa die çok korkuyorum.

kızlar barış beyle görüşmem vardı bugün tasarım yaptık barış bey artık tasarımlarını vermiyormuş çok üzüldüm paylaşmak isiyordum.ne konuşum ne dedim hiç hatırlamıyorum okadar heycanlıydım ki anlatamam :) barış bey resimleri gösterdi ben bunu biliyorum ben bunu biliyorum dedim çok güldü cuma sabah 8:30 da ameliyatım çok heycanlıyım :)

cnm sen ne zaman gittin barış beye? ve ne zamana ameliyat için gün verdii??

canım daha önce söylediysen tekrar soruyor gibi olmayayım ama ne zaman randevu almıştın da nisana verdi acaba? sanırım benim de ona göre hesaplama yapmam lazım ki müsait olabileceğim bi zamana ayarlayabilelim.

cnm ben 17 martta gittim görüşmeye 18 nisana ameliyat günü verdi.

Bu tarih senin tercihin miydi?Bir ay sonra nerdeyse ameliyatın randevudan sonra.Bu kadar uzun sürüyor mu?Çok mu yoğun acaba?

Back