Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

mirabelcim sana cok gecmişler olsun öncelikle umarım hersey yolundadır mutlu ve saglıklısındır:)

jasmiincim sanada boool bool sans diliyorum hersey gönlünce olsun rahat ve saglıklı bir amelty gecirmen istedigin buruna kavusabilmen dilegiyle dualarımız seninle :):79:

Kızlar ya bişey sorucam, benim burun sırtım sanki kalın gibi, gerçi 16 gün oluyo henüz ama yine de sorayım da birileri beni rahatlatsın istedim:)
Daha inecek dimi böyle kalmayacak yani..

:92::92::92: Öncelikle şunu söylemeliyim ki herkes gibi benimde beklediğim odaklandığım bir ameliyattı. Acaba ne olur nasıl olur şeklinde bir düşüncem yoktu. Gittiğim zaman alıştığım bir görüntü göreceğime emindim. Aynen böyle de oldu. Sıfır morluk zor ama gayet başarılı bir ameliyat sonucu tüm güzelliğiyle karşımda duruyordu. Gözlerindeki ifade yumuşamış yorgunluk gitmiş çiçek gibi bakıyordu etrafına. Gayet rahat konuşuyordu. Hatta bir ara burun dışında muhabbet etmeye başladık. Kendisinin ilk söylediği şu oldu. Sana bende morluk veya başka bir sıkıntı olmayacağını söylemiştim değil mi ?
Ameliyat öncesinden sonrasına kadar muazzam pozitif enerjisiyle donattı kendini ve sonuçlarda şu an alçıyı çıkarmasa bile güzel diyebileceğim kadar iyi. Özellikle Barış Bey burun ucundaki sıkıntısıyla çok uğraşmış. Burun ucunu doldurmuş yani olumsuz bir şey söylemedi. Her şey güzel havalı bir burnu var artık. Kalkıklığı yerinde. Yani çok uzun kalamadım ama iyi olduğunu göreceğimi biliyordum. Pazartesi günü tamponları çıkacak. Sonrasında alçı için bekleyecek. :)
Detayları kendisi yazacaktır. Ben gecikmeli de olsa yazmak istedim.
Ziyaretine gelenler burun ucunu alçıdan görebildiği kadarlık haline bayılmışlar ki bende çok beğendim.
Kendisine burnuyla güzel bir yaşam diliyorum. Artık bu kanatlarda takıldıktan sonra ayakları yere değmez buraya da yazıyorum. :))
Sevgiler

Geşmiş olsun Öslemm. Ameliyat nasıl geçt? Tamponlar çıkınca ağrıyor mu çok? Ençok tampon beni korkutuyor.

Kizlar, karasiz kaldim!
Emre Ilhan mi, Baris Cakir mi?? Ne düsünyorsunuz?

Ben ameliyat olmadım. Yapılan resimlere göre bakarsam bence Barış Çakır daha başarılı. Büyük ihtimalle Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. Yakup Avşar la da görüştüm. Ancak Barış Çakır daha sıcak geldi.

bnde 18 nisanda barış çakıra ameliyat oluyorum.inşallah ii olur

Her ay mesaj sayısını belli bir sayıya ulaştırmamız mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba Geçen ay 10 du şimdi 25 yapmışlar.

arkadaşlar ameliyat olanlara çoOK geçmiş olsun diyorum.Bazılarınıza arkadaşlık isteği gönderdim kabull ederseniz çoOK sevinirim. sevgiler ... dnz

Kızlar ameliyatım iyi geçti...Şişlik morluk yok...ağrı sızı yok....ekleyebilirsem alçılı fotoğraf ekliycem...hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..barış bey bendeki sorunları düzeltmek için baya uğraştı saolsun...sonuçları 10 gün sonra alçım çıkınca paylaşcam....

canımmmmmmm yanıma geldiğin ve destek olduğun için çok teşekkür ederim...

slm mirabel cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur
ben bu forumda yeniyim ve bende baris beye revizyon olmayi düsünüyorum
sende nasildi kikirdak falan alindimi kulakdan kaburgadan
simdiden yardimci oldugun icin tskler

evet banada emre ilhanda kulak olmazsa kaburgada alabilirim dedi ama baris cakir kulak yeterli dedi
ve orda benimde kafam karisdi
bende herhalde mirable memnun kalirsa baris beye amilliyat olurum

Selamlar hilya, sorunun cevabını bildiğim icin sana yazmak istedim. Barış Bey gerek görürse kulaktan kıkırdak alacağını söylemiş ameliyat esnasında ihtiyaç duymamış yani kıkırdak alımı olmamış.
Bilgin olsun :)

teşşekkür ederim. Bana belki kulak arkası yada kaburgadan alırım demişti ama burnumuiçindeki kıkırdak yeterli olmuş o yüzden gerek duymamış. Çok özen gösterdi saolsun. <burnumun içinde kemikte delik varmış onuda kapatmış. Revizyon gerçekten ilk ameliyattan zor oluyor. Çünkü başkasın bozduğunu yapmak kolay deği. Açtığında neyle karşılaşacağını bilmemek yani. bnim ucu çok sivri ve düşüktü. Yeniden inşa etmiş resmen. Şu an sadece bana biraz kakık gibi geliyor ama alçı ve bandaj yukarı çektiği için ve düşük burnuma alıştığım için galiba burun ucumda elmas tekniğini görebiliyorum...şimdidden aldığım tepkilerde çok olumlu...inşalah alçıdan çok güzel bir burun çıkacak..doktoruma çok güveniyorum....Herkesin burnu güzel olsun inşallah...

Geşmiş olsun Öslemm. Ameliyat nasıl geçt? Tamponlar çıkınca ağrıyor mu çok? Ençok tampon beni korkutuyor.

Teşekkür ederim. Ameliyattan da tamponlardan da hiç korkma, her ikisinde de hiç bir şey hissetmiyorsun. Zaten tamponu çekince hemen çıkıyor, boru şeklinde sert bir şey..

Çok geçmiş olsun sevgili Mirabel, doktorumuzun süper bir sonuç çıkaracağına eminim.
Ben de alçısı yeni çıkmış biri olarak çok olumlu tepkiler alıyorum ve kimse ameliyat olduğuma inanamıyor:)
Ne şişlik var ne morluk.. Umarım sen de çabuk atlatırsın bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…