zaman nede çabuk geçiyor... yarın 1. ayım dolucakcumartesi için randevu aldım... Bakalım ne diyicek
üst dudağı doldurmayı düşünüyorum... Onuda konuşucam Barış Beyle.. Nekadara yapıyor bileniniz var mı kızlar...
Alçımı aldırırken ben de dolgu yaptırdım, dudaklarım o kadar ince ki ancak normal kıvama gelebildi, dolgunluk falan yok yani
Ben de başta sadece üst dudak dedim ama öyle olursa belli olur dedi Barış Bey, az da olsa alta da yapmak lazımmış
bir başlayınca devamı geliyor galiba... bende mi dolgu yaptırsam :))
merhaba arkadaslar yeni üye oldum ve revizyon burun icin doktor araştırıyorum
aklimdan baris cakirda geciyor
burda ona revizyon olanlar varsa
ne olur yardimci olun
Hadi bakalım eller havaya diyorum :))) :92::92:Yarın Mirabel arkadaşımız ameliyat olacak. Pazartesi de sen :) Pazartesi günü ben Barış Beye gideceğim eğer fırsat bulursam sana da uğrarım canım
Valla benim dudaklarım çok dolgunlaşmasa da baya faydası oldu, profil görüntümü de olumlu yönde etkiledi.
beni baris cakir´da OP olan arkadaslar ekliye bilir mi? Cok merak ediyorum...
çok çok geçmiş olsun canmmm kucak dolusu sevgiler ..
zaten burundan sonra göğüs de düşünüyordum şimdi bide dudak düşünmeye başlıcam bu gidişle
merhama ben de akın akın revizyon için doktor arıyorum. Bi çok doktorla görüştüm, ama içime barış bey sindi. AMa ne yazıkki revizyon olmuş hastasına bi türlü ulaşamıyorum. ilk ameliyatlarda mükemmel ama revizyon yok. Yalnız bugün Mirabel arkadşımız olcak. onu bekliycem. sonra kararımı verip yaza ameyita olmayı düşünyorum. Sen kimlerle görüştün, sorun ne tam olarak...
merhaba öncelikle yanit icin tskler
bende baris beyin revizyon hastalarini bulamadim ama kendisiyle görüsdügümde bana bir kac örnek gösterdi gayet güzel olmuslardi ama emre ilhanlada görüsdüm onunda güzeldi naci celikinde güzeldi
yani herkes tahminen en güzellerini gösderiyordu diye düsünüyorum
ama baris bey daha bi sicak geldi bana hem fiyat olarakda daha uygundu
ben bundan yaklasik 10 ay önce avusturyada amilliyat oldum ve burnum cok fazla oyulmus ucuda cok yuvarlak oldu anlayacagin bende kulakdan azda olsa kikirdak alinmasi gerekiyor
ve birdaha bu konuda hata yapmak isrmiyorum
sen kimlerle görüstün ve sendeki sorun ne ?
ve barış bey fotoğraflarımı çekti...karşılaştırmalı fotolar için bakınız albüm :)))
ay pazartasimi amelliyatın süperrrrrrrrrrrr çok heycanlısındır sen.... Hadi hayırlısı cumartesi bende görüşcem barış bey ile kaçta olucan sen :) Herşey istediğin gibi olur inşallah.... Güzel bir deneyimmiş ama eminol... ay çok heycanlı amelliyat günümü hatırladım süper bişey o heycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?