• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Doğru söylüyorsun Oralet çim..
Senin burun ameliyatın da baya sürmüş, benimki 3.5 saat, ben de fazla diyordum.
Barış Bey çok özenli çalıştığı için böyle tabi..

:) Kesinlikle titizlikle çalışıyor yoksa bu kadar güzel burun göremezdik :)

Benim derim çok kalındı bütün enerjisini deriye harcamış desem yalan olmaz.
İtina zaman ister canım ;))

Canım Barış Bey le en son tasarım üzerinden konuşmadık, ben size güveniyorum, olabildiğince kalkık ve havalı bir burun istiyorum dedim:66:
Şimdi alçılı alçılı bildiğin minik bir domuzcuk gibiyim ama, zaman geçtikçe çok hoş bir kalkıklık kalacak eminim:37:

Emin ol hoş bir kalkıklık kalacak şu an alçı ve alçının altındaki bantlardan dolayı haliyle sabit ve aşırı kalkık duruyor :) Merakla bekliyorum resimlerini :)) :54:

Son düzenleme:
kızlar uzak kaldım bayaa çok yoğun işlerim :))
ameliyat olan herkese geçmiş olsn diyorumm :)) aramıza hoşgeldinizz bayanlarr:))

Kaçakcığım çok iyi yaptın resim yüklemekle umuyorum bir sorun çıkmaz :)

Ne güzel oturmuş senin burnun yüzüne yakışmış, ufak ve kalkık :) Favori listemden hiç inmeyeceksin :)) Ameliyat zamanı desteğin çok olmuştu bana bir kez daha teşekkür ederim. :71::54:

Tesekkur ederım cnm 1 seneye yaklasıyorum zamanla daha zarıflestı burun..)ayrıca suan sende herkese destek oluyorsun gercekten cok ıyısın. sayende emınım çoğu arkadasımız daha rahat bır amelıyat surecı gecırıyor..:62::66:

Tesekkur ederım cnm 1 seneye yaklasıyorum zamanla daha zarıflestı burun..)ayrıca suan sende herkese destek oluyorsun gercekten cok ıyısın. sayende emınım çoğu arkadasımız daha rahat bır amelıyat surecı gecırıyor..:62::66:

Canım burnunun tüm süreci çok güzel, şık her haliyle zarifti 1.yılına yaklaşmışsın güzelliğine güzellik katmış çok güzel oturmuş :) bende kendi yılımı bekliyorum heyecanla burada birbirimize destek olarak atlatıyoruz süreçlerimizi. Benim istediğim sadece herkes bu ameliyatın gereği olan bekleme sürecini stressiz geçirsin keyfini sürsün. Öyle veya böyle zamanla sonuç verecek bir ameliyat.. Ben bunu senden böyle öğrendim sürecim rahat geçiyor bir kez daha teşekkür ederim. :71:

şuan çok duygulandım kızlar yaa..burda okdr güzel birşey yaşanıyor ki.
kimse birbirini tanımazken güzel arkadaşlıklar filizleniyor sanal ortamda olsa bile..
herkes karşılıksız birbirine destek oluyor.bu çok önemli birşey..duyguların her tipi burda yaşanıyor.
hepiniz okdr iyisiniz ki..
hele oralete dünyanın bütün teşekkürlerini sunmalıyım bana okdr destek oluyor kii..ona ne kadar msj attığımı bi ben bi allah bilir :)) hiç sıkılmadan usanmadan bana destek olmayı sürdürüyor hala daha:))
kaçakgirl de öyle :)) daha sayamadığım ve benim ameliyat sürecimde bana destek olan ve burda olan kızlara teşekkür ediyorum..
benim 1 ayı geçti ameliyatımın ardından fakat ben biraz mutsuzum..biraz daha zamanın var diyor barış bey..rinoplasti şoku yaşıyomuşum:) bir günüm bir günümü tutmuyor yani anlıycanız..
bian kocaman görünüyo burnum bian minicik çok şirin görünüyor..arada gelgitlerim çok oluyor..
biraz sıkıntılı atlatıyorum ben bu bekleme sürecini..bakalım artık zamanla neler değişecek:)))

şuan çok duygulandım kızlar yaa..burda okdr güzel birşey yaşanıyor ki.
kimse birbirini tanımazken güzel arkadaşlıklar filizleniyor sanal ortamda olsa bile..
herkes karşılıksız birbirine destek oluyor.bu çok önemli birşey..duyguların her tipi burda yaşanıyor.
hepiniz okdr iyisiniz ki..
hele oralete dünyanın bütün teşekkürlerini sunmalıyım bana okdr destek oluyor kii..ona ne kadar msj attığımı bi ben bi allah bilir :)) hiç sıkılmadan usanmadan bana destek olmayı sürdürüyor hala daha:))
kaçakgirl de öyle :)) daha sayamadığım ve benim ameliyat sürecimde bana destek olan ve burda olan kızlara teşekkür ediyorum..
benim 1 ayı geçti ameliyatımın ardından fakat ben biraz mutsuzum..biraz daha zamanın var diyor barış bey..rinoplasti şoku yaşıyomuşum:) bir günüm bir günümü tutmuyor yani anlıycanız..
bian kocaman görünüyo burnum bian minicik çok şirin görünüyor..arada gelgitlerim çok oluyor..
biraz sıkıntılı atlatıyorum ben bu bekleme sürecini..bakalım artık zamanla neler değişecek:)))

İlk aylar normal canım bir anı bir anına tutmaz çünkü ne de olsa bir ameliyat geçirdin bunun iyileşme süreci var daha burnunun içindeki yaralar anca toparlanmıştır içi iyi olacakki dışı da güzel olsun :))
:54:

Savaşların, cinayetlerin, işkencenin, terörün, şiddetin, ölümlerin yerine BARIŞ'ın eğemen olduğu eşit hak ve özgürlükte yaşayabileceğimiz bir dünyayı, düya gözüyle görebilmek umuduyla Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun arkadaşlar.. :71: :72:

Oralet

Son düzenleme:
Valla bendede aynı sorun var 2 hafta oldu amelliyat olalı şekli güzel ama çok şiş korkuyorum böyle mi kalıcak diye... :( umarım o şişlikler iner valla içtiğim maydonoz suların- yeşilçay ve bitki çaylarının haddi hesabı yok :D Benim birazda derim kalındı heralde ondan ve yeni olmasından dolayı şuan şiş diye düşünüyorum... Aman insin ya :D

Valla bendede aynı sorun var 2 hafta oldu amelliyat olalı şekli güzel ama çok şiş korkuyorum böyle mi kalıcak diye... :( umarım o şişlikler iner valla içtiğim maydonoz suların- yeşilçay ve bitki çaylarının haddi hesabı yok :D Benim birazda derim kalındı heralde ondan ve yeni olmasından dolayı şuan şiş diye düşünüyorum... Aman insin ya :D

:)) Benim derimde kalın o yüzden en iyi ben anlarım seni :)

Bu hali tabiki inecek öyle olmasa 6 ay ila 12 ay arasında burun şeklini alır oturur demezler. Ki biz kalın derililer olarak normal derililere göre daha geç sonuç alacağız. İlk 6 ayım doldu benim kontrolde doktorum 6 ay daha var dedi. Zaten ameliyatta en çok derim yormuştu kendisini sonrasında beni yorması da normal :) Bende dün bir poşet bitki çayı aldım yine başladım içmeye süreci biraz hızlandırmakta fayda var :)) Senin daha 2 hafta daha hiçbir şey görmedin sen :)

Savaşların, cinayetlerin, işkencenin, terörün, şiddetin, ölümlerin yerine BARIŞ'ın eğemen olduğu eşit hak ve özgürlükte yaşayabileceğimiz bir dünyayı, düya gözüyle görebilmek umuduyla Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun arkadaşlar.. :71: :72:

Oralet

Çok tatlısın...bütün güzel dileklerine katılıyorum...Kadınlar günümüz kutlu olsun....

şöyle bir durum var ben şeklinden de pek mutlu değilim sanırım.resim koyucam boyutlarını küçültebilirsem bakıp yorum yaparsınız :))
sen de foto koyar mısın canım?? şiş olsa bile nasıl bişiy olabileceği bellidir :)

şöyle bir durum var ben şeklinden de pek mutlu değilim sanırım.resim koyucam boyutlarını küçültebilirsem bakıp yorum yaparsınız :))
sen de foto koyar mısın canım?? şiş olsa bile nasıl bişiy olabileceği bellidir :)

Kızlar çok erken moralinizi bozuyorsunuz. Ben ilk ameliyatımdan biliyorum. Daha burnunuz oturmadı, şişler inmedende burnun gerçek şekli ortaya çıkmaz. Moralinizi bozmayın...Daha çok yeni, düzelecektir. Birde resimlernizi eklerseniz biz daha objektif yorum yapabiliriz. Sonuçta siz hergün görüp inceliyorsunuz, o yüzden size her küçük detay olumsuz etki yaratıyor. canınızı sıkmayın.

Yarına fotoğraflarımı eklerim şuan makinamı evde unuttum. evdede modemimi kapattım anca yarına eklerim fotoğraflarımı... Umarım küçülür :) Gerçi okadar işlerm yapıyor burna şiş olmasıda ilginç gelmiyor... Ama çabuk insinnnnnn :)Sabırsızımdırda biraz ben :66:

Oralet

Ben de bu güzel mesajın altına yazıp kutlayayım istedim..
Emekçi, gücünün farkında olan bütün kadınların günü kutlu olsun.

Kızlar Merhaba,

Ben 14 subatta ameliyat olcaktim ki maalesef işimden dolayı ertelemek zorunda kaldim. 21 martta inşallah ameliyatım gerçekleşecek.
Bu foruma girdigim andan itibaren heycanlanmaya başliyorum, sayfaya girmedigim zamansa cok sakinim, ameliyat olan herkesin enerjisi o kadar hissediliyor ki. Hepinize geçmis olsun.
Benim bi kactane sorum olcak, Oralet nerdesiiin :)
Sigara kullanımıyla alakali dikket etmem gereken birşey varmı kızlar? Once ve sonrasında?
Ve ben ameliyatimdan bir ay sonra yurtdışına gitmem gerekiyor 10 günlügüne, bir sorun olmaz herhalde degilmi?
Hepinizin burunlari cok cok guzel olmus kizlar, Berf ozellikle senin burnun ucunda kıkırdak olmasi cok hoşş. Ameliyatimdan once bende ucu kıkırdaklı bir burun istedigimi kesinlikle belirticem :)
Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun!!

Kızlar Merhaba,

Ben 14 subatta ameliyat olcaktim ki maalesef işimden dolayı ertelemek zorunda kaldim. 21 martta inşallah ameliyatım gerçekleşecek.
Bu foruma girdigim andan itibaren heycanlanmaya başliyorum, sayfaya girmedigim zamansa cok sakinim, ameliyat olan herkesin enerjisi o kadar hissediliyor ki. Hepinize geçmis olsun.
Benim bi kactane sorum olcak, Oralet nerdesiiin :)
Sigara kullanımıyla alakali dikket etmem gereken birşey varmı kızlar? Once ve sonrasında?
Ve ben ameliyatimdan bir ay sonra yurtdışına gitmem gerekiyor 10 günlügüne, bir sorun olmaz herhalde degilmi?
Hepinizin burunlari cok cok guzel olmus kizlar, Berf ozellikle senin burnun ucunda kıkırdak olmasi cok hoşş. Ameliyatimdan once bende ucu kıkırdaklı bir burun istedigimi kesinlikle belirticem :)
Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun!!

Merhaba Jasmin bu ne güzel heyecan yahu :)) çok güzel :)
Sigara kullanımıyla alakalı olarak eğer ameliyattan 2 hafta önce azaltmaya 1 haftasında da hiç kullanmamaya bak ama yapamam diyorsan tek tüke düşür.. Hiç değilse ameliyattan 2 gün kadar önce hiç içme. Ne kadar içmezsen o kadar iyi. Hem ameliyatın daha kolay geçer hemde iyileşmen o kadar rahat olur ;) Ameliyat sonrası ne zaman başlamak gerekir onu doktoruna sorman daha iyi olur ameliyat zamanı sorarsın :) Uçak yolculuğuna gelince ameliyattan 1 hafta sonra uçuş yapabilirsin. Hatta daha kısa bile olabilir bu süre 10 gün sana yeter hayli hayli :)) :71:

alçım çıktı ,beğendim yeni burnumu.
fotoğrafları yükleyemedim sanırım ebatı büyük.Bugün halledeyim bu sorunu yükleyeceğim.

oraletcim ve berfcim mesajlarınızı okudum,öpüyorum sizleri :))

alçım çıktı ,beğendim yeni burnumu.
fotoğrafları yükleyemedim sanırım ebatı büyük.Bugün halledeyim bu sorunu yükleyeceğim.

oraletcim ve berfcim mesajlarınızı okudum,öpüyorum sizleri :))

:) Ben böyle enerjik insan görmedim :)) Burnunu beğenmene sevindim sabırsızlıkla görebileceğim zamanı bekliyorum :) Bende öpüyorum seni :) :54::54::54:

Back