Doğru söylüyorsun Oralet çim..
Senin burun ameliyatın da baya sürmüş, benimki 3.5 saat, ben de fazla diyordum.
Barış Bey çok özenli çalıştığı için böyle tabi..
Canım Barış Bey le en son tasarım üzerinden konuşmadık, ben size güveniyorum, olabildiğince kalkık ve havalı bir burun istiyorum dedim
Şimdi alçılı alçılı bildiğin minik bir domuzcuk gibiyim ama, zaman geçtikçe çok hoş bir kalkıklık kalacak eminim
Kaçakcığım çok iyi yaptın resim yüklemekle umuyorum bir sorun çıkmaz :)
Ne güzel oturmuş senin burnun yüzüne yakışmış, ufak ve kalkık :) Favori listemden hiç inmeyeceksin :)) Ameliyat zamanı desteğin çok olmuştu bana bir kez daha teşekkür ederim.
Tesekkur ederım cnm 1 seneye yaklasıyorum zamanla daha zarıflestı burun..)ayrıca suan sende herkese destek oluyorsun gercekten cok ıyısın. sayende emınım çoğu arkadasımız daha rahat bır amelıyat surecı gecırıyor..
canım senin tamponlar ne zaman çıkacak ?
pazartesi 18:30'da benim alçı çıkacak,karşılaşabiliriz belki ....
şuan çok duygulandım kızlar yaa..burda okdr güzel birşey yaşanıyor ki.
kimse birbirini tanımazken güzel arkadaşlıklar filizleniyor sanal ortamda olsa bile..
herkes karşılıksız birbirine destek oluyor.bu çok önemli birşey..duyguların her tipi burda yaşanıyor.
hepiniz okdr iyisiniz ki..
hele oralete dünyanın bütün teşekkürlerini sunmalıyım bana okdr destek oluyor kii..ona ne kadar msj attığımı bi ben bi allah bilir :)) hiç sıkılmadan usanmadan bana destek olmayı sürdürüyor hala daha:))
kaçakgirl de öyle :)) daha sayamadığım ve benim ameliyat sürecimde bana destek olan ve burda olan kızlara teşekkür ediyorum..
benim 1 ayı geçti ameliyatımın ardından fakat ben biraz mutsuzum..biraz daha zamanın var diyor barış bey..rinoplasti şoku yaşıyomuşum:) bir günüm bir günümü tutmuyor yani anlıycanız..
bian kocaman görünüyo burnum bian minicik çok şirin görünüyor..arada gelgitlerim çok oluyor..
biraz sıkıntılı atlatıyorum ben bu bekleme sürecini..bakalım artık zamanla neler değişecek:)))
Valla bendede aynı sorun var 2 hafta oldu amelliyat olalı şekli güzel ama çok şiş korkuyorum böyle mi kalıcak diye...umarım o şişlikler iner valla içtiğim maydonoz suların- yeşilçay ve bitki çaylarının haddi hesabı yok Benim birazda derim kalındı heralde ondan ve yeni olmasından dolayı şuan şiş diye düşünüyorum... Aman insin ya
Savaşların, cinayetlerin, işkencenin, terörün, şiddetin, ölümlerin yerine BARIŞ'ın eğemen olduğu eşit hak ve özgürlükte yaşayabileceğimiz bir dünyayı, düya gözüyle görebilmek umuduyla Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
Oralet
Valla bendede aynı sorun var 2 hafta oldu amelliyat olalı şekli güzel ama çok şiş korkuyorum böyle mi kalıcak diye...umarım o şişlikler iner valla içtiğim maydonoz suların- yeşilçay ve bitki çaylarının haddi hesabı yok Benim birazda derim kalındı heralde ondan ve yeni olmasından dolayı şuan şiş diye düşünüyorum... Aman insin ya
şöyle bir durum var ben şeklinden de pek mutlu değilim sanırım.resim koyucam boyutlarını küçültebilirsem bakıp yorum yaparsınız :))
sen de foto koyar mısın canım?? şiş olsa bile nasıl bişiy olabileceği bellidir :)
şöyle bir durum var ben şeklinden de pek mutlu değilim sanırım.resim koyucam boyutlarını küçültebilirsem bakıp yorum yaparsınız :))
sen de foto koyar mısın canım?? şiş olsa bile nasıl bişiy olabileceği bellidir :)
Savaşların, cinayetlerin, işkencenin, terörün, şiddetin, ölümlerin yerine BARIŞ'ın eğemen olduğu eşit hak ve özgürlükte yaşayabileceğimiz bir dünyayı, düya gözüyle görebilmek umuduyla Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
Oralet
Kızlar Merhaba,
Ben 14 subatta ameliyat olcaktim ki maalesef işimden dolayı ertelemek zorunda kaldim. 21 martta inşallah ameliyatım gerçekleşecek.
Bu foruma girdigim andan itibaren heycanlanmaya başliyorum, sayfaya girmedigim zamansa cok sakinim, ameliyat olan herkesin enerjisi o kadar hissediliyor ki. Hepinize geçmis olsun.
Benim bi kactane sorum olcak, Oralet nerdesiiin :)
Sigara kullanımıyla alakali dikket etmem gereken birşey varmı kızlar? Once ve sonrasında?
Ve ben ameliyatimdan bir ay sonra yurtdışına gitmem gerekiyor 10 günlügüne, bir sorun olmaz herhalde degilmi?
Hepinizin burunlari cok cok guzel olmus kizlar, Berf ozellikle senin burnun ucunda kıkırdak olmasi cok hoşş. Ameliyatimdan once bende ucu kıkırdaklı bir burun istedigimi kesinlikle belirticem :)
Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun!!
alçım çıktı ,beğendim yeni burnumu.
fotoğrafları yükleyemedim sanırım ebatı büyük.Bugün halledeyim bu sorunu yükleyeceğim.
oraletcim ve berfcim mesajlarınızı okudum,öpüyorum sizleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?