şu bir aylık kontrol amelliyat olduktan sonraki 1 ay mı alçı çıktıktan sonraki 1 ay mı kızlar :)
Buarada benim burnum çok şiş ya bi yolu yok mu. Maydonoz suyu içiyorum ama başka çare varmısır:)
Canım ameliyat tarihinden itibaren 1 aylık :) Burun şişliğine gelince en şiş dönemlerini geçiriyorsun. Umarım derin kalın değildir, kalın derililer biraz daha uzun geçiriyor bu süreci. (Bende olduğu gibi)
Ama ne yapıyoruz bu dönemde kendimize iyi bakıyoruz sonra da güzel burnumuza kavuşuyoruz
Isırgan otu iyi ödem söktürüyor diye biliyorum ve burnum alçılıyken uygulamıştım bol bol.
Şimdi bir uzmanın ödem atmak için tavsiyelerini yazacağım :
Ananas veya ananas suyu, nar, kivi, günde iki - üç litre kadar sıvı tüketmek gerekiyor, bol miktar su (alabildiğine su diye değiştiriyorum) , özellikle tarçın ve karanfille hazırlanmış çay.
Dileyen mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilir.
Maydanoz suyuda ilk akla gelen ödem atmaya yardımcı kaynak fakat tadından dolayı genelde pek yanaşmaz kimse. Özellikle küçük bahçe maydanozunu rondodan iki tur geçirip sonra içine bol limon sıkıp yemenizi öneririm (her gün) :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyeceklerbunları bulamadım), alkol, KOLA ve TATLI yiyecekler vücutta ödeme neden OLUR.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) :92::92:
arkadslarrrr amelyt tarihimi bir cesaretle almıs bulunuyorum saka gibi bir sey gercektende 1 nisan:) güzel bi gün işallah bnm ve herkes için en iyisi olur simdiden destekleriniizi ve güzel haberlerinizi bekliyorum..
cok tesekkür ederim canm.. becerebilrsem yüklemeye çalışıcam sende görüşlerini söylersen cok memnun olurum.. baska tasarım istesemmi die düsünmüyo diilim
oralet mesajını aldım ama 100 mesaj olmadan özel msj atamıomusum yeni yeni ögreniorum:) cok ilgilisin senin gibi insanların olması güzel cok tesekkr ederim destegin için tasarımıda ekledim yorumları bekliorum:)
sorma ya gercekten öle işallah hersey yolunda gider istedigimdende güzel bi sonuc cıkar:) nefes problemleride cabası
süper işallah darısı basıma bakalım bnimde bahane desem diil aslında nefes problemim büyük ama kendimi bildim bileli güzel bir burun istemisimdir den sonunda işallah olucak.. yani laf aramızda estetik kısmı kulaga hos geliyo:):)
canım senin tamponlar ne zaman çıkacak ?
pazartesi 18:30'da benim alçı çıkacak,karşılaşabiliriz belki ....
Canım bende tampon yok, cuma günü alçılarım çıkacak.
Haftasonu biraz sıkıntılı geçtiği için bugün cevap verebiliyorum, kusura bakma.
Canım ameliyat ettiği burun kolay olabilir ama göğüsle birlikte çok uzun sürmemiştir.
Benim 5,5 saati geçkindi burun ameliyatım 3 saatte göğüs sürmüştü eğer ikisini aynı anda olsaydım süre çok çok uzun olurdu. :))
Zaten bana senin burnun zor diyordu muhtemelen ikisini bir yapmazdı ben de istemiş olsaydım.. :)
senin adına cok mutlu oldum:) işallah bnde emin ellerde olduguma eminim hiç doktor arastırmadm desem yeridir.. ilk ve son tercihim oldu barıs bey bakalım daha 3 hafta var okul mokul ztn hızla gecer zaman.. simdilik hosckal oraletcim sıcak samimi davranısın içinde tekrar tesekkr ederim:)
Osslemcim az önce senin tasarımlarına baktımda hangisi yapıldı şimdi sana ? :)
Ortadaki tasarımsa eğer alçılı süreçte görüntü çok çok kalkık duracaktır ama şunu söyleyeyim alçılıyken ne kadar kalkık burun çıktıktan sonra o kadar güzel bir burun :) Tabi bunu herkesin ameliyatları için söylemek yanlış olur. Barış Çakır eli değmişse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?