Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhaba Berf
Ben de barış beye ameliyat olmayı düşünüyrum.Fotoğraflarını göremiyorum.Sanırım herkese açık değil profiline baktım.Yardımcı olursan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

şu bir aylık kontrol amelliyat olduktan sonraki 1 ay mı alçı çıktıktan sonraki 1 ay mı kızlar :)
Buarada benim burnum çok şiş ya bi yolu yok mu. Maydonoz suyu içiyorum ama başka çare varmısır:)

Canım ameliyat tarihinden itibaren 1 aylık :) Burun şişliğine gelince en şiş dönemlerini geçiriyorsun. Umarım derin kalın değildir, kalın derililer biraz daha uzun geçiriyor bu süreci. (Bende olduğu gibi)
Ama ne yapıyoruz bu dönemde kendimize iyi bakıyoruz sonra da güzel burnumuza kavuşuyoruz

Isırgan otu iyi ödem söktürüyor diye biliyorum ve burnum alçılıyken uygulamıştım bol bol.

Şimdi bir uzmanın ödem atmak için tavsiyelerini yazacağım :
Ananas veya ananas suyu, nar, kivi, günde iki - üç litre kadar sıvı tüketmek gerekiyor, bol miktar su (alabildiğine su diye değiştiriyorum ) , özellikle tarçın ve karanfille hazırlanmış çay.
Dileyen mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilir.
Maydanoz suyuda ilk akla gelen ödem atmaya yardımcı kaynak fakat tadından dolayı genelde pek yanaşmaz kimse. Özellikle küçük bahçe maydanozunu rondodan iki tur geçirip sonra içine bol limon sıkıp yemenizi öneririm (her gün) :))

Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler bunları bulamadım), alkol, KOLA ve TATLI yiyecekler vücutta ödeme neden OLUR.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) :92::92:

Ay çok teşekkürederim uyguluycam yazzdıklarını :). evet derim kalındı ama şiş inmesi lazım :) Aynızamanda yeşil çayda içiyorum oda baya iyi... :)

tombul duruo şimdilik ama şekli güzel... bizim doktorun yaptığı burnlar çok kaliteli bea estetiğim ben diye bağırmıyor çok güzel yaw.... :)

canım özelden gerek yok bnm adım nickimden cok farklı deil :) berfu ismim

arkadslarrrr amelyt tarihimi bir cesaretle almıs bulunuyorum saka gibi bir sey gercektende 1 nisan:) güzel bi gün işallah bnm ve herkes için en iyisi olur simdiden destekleriniizi ve güzel haberlerinizi bekliyorum..

arkadslarrrr amelyt tarihimi bir cesaretle almıs bulunuyorum saka gibi bir sey gercektende 1 nisan:) güzel bi gün işallah bnm ve herkes için en iyisi olur simdiden destekleriniizi ve güzel haberlerinizi bekliyorum..

Canım hayırlı uğurlu olsun tarihin :)) :92::92:

Senin desteğin Barış Çakır zaten daha ne olsun :)) Aklına takılan bir şey oldukça sorabilirsin burada güzel burunlu "melek" kızlar sana yardımcı olacaktır :)
Tasarım yaptırdıysan eğer sana fikir verebiliriz

cok tesekkür ederim canm.. becerebilrsem yüklemeye çalışıcam sende görüşlerini söylersen cok memnun olurum.. baska tasarım istesemmi die düsünmüyo diilim

cok tesekkür ederim canm.. becerebilrsem yüklemeye çalışıcam sende görüşlerini söylersen cok memnun olurum.. baska tasarım istesemmi die düsünmüyo diilim

:) İçine nasıl sinerse öyle ol. Biraz sabır gerektiren bir süreç ama madem bu ameliyata karar veriyoruz olmak için sonrasında sabredince kavuşuyoruz :)) Barış Bey zaten sana yakışan güzel bir burun yapacaktır :)) Tasarımını görmek isterim :)

oralet mesajını aldım ama 100 mesaj olmadan özel msj atamıomusum yeni yeni ögreniorum:) cok ilgilisin senin gibi insanların olması güzel cok tesekkr ederim destegin için tasarımıda ekledim yorumları bekliorum:)

oralet mesajını aldım ama 100 mesaj olmadan özel msj atamıomusum yeni yeni ögreniorum:) cok ilgilisin senin gibi insanların olması güzel cok tesekkr ederim destegin için tasarımıda ekledim yorumları bekliorum:)

Rica ederim çok heyecanlı ve güzel bir süreçtesin ortak olmak istedim :))
Tasarımına baktım da insan sabırsızlıktan dayanamaz bu burna kavuşmak için. Ben oyumu ortadakine kullandım bakalım arkadaşların beğenisi, önerisi ne yönde olacak :)

sorma ya gercekten öle işallah hersey yolunda gider istedigimdende güzel bi sonuc cıkar:) nefes problemleride cabası

sorma ya gercekten öle işallah hersey yolunda gider istedigimdende güzel bi sonuc cıkar:) nefes problemleride cabası

Benim sağ tarafımda nefes sorunum, kemik eğriliğim vs. vardı. Ameliyat sonrası Barış bey hem sağ hem sol nefes almana engel bütün konkaları temizledim demişti. Bu ameliyat benim için zaten nefes bahanesiyle öncelikli estetik ameliyattı
Şimdi nasıl nefes alışın nasıl dersen parmak uçlarıma kadar hissediyorum aldığım nefesi :)))

süper işallah darısı basıma bakalım bnimde bahane desem diil aslında nefes problemim büyük ama kendimi bildim bileli güzel bir burun istemisimdir den sonunda işallah olucak.. yani laf aramızda estetik kısmı kulaga hos geliyo:):)

Ben senelerdir burnumu beğenmezdim şans işte ilk doktor araştırmamda Barış Bey'i buldum. Ameliyata 1 gün kala da bu siteyi :)
Burun için doktor araştırıyordum Barış Bey'in yaptığı işlemleri görünce önce göğüs ameliyatı oldum arkasından da burun :) Benim yakın çevrem bilir öncelikli amacım estetik demiştim :) Ve işin estetik kısmı benim kulağıma pek bi hoş geliyor :))) Emin ol ki güvenilir ellerdesin. :) O güzel burna sahip olacaksın dostum

senin adına cok mutlu oldum:) işallah bnde emin ellerde olduguma eminim hiç doktor arastırmadm desem yeridir.. ilk ve son tercihim oldu barıs bey bakalım daha 3 hafta var okul mokul ztn hızla gecer zaman.. simdilik hosckal oraletcim sıcak samimi davranısın içinde tekrar tesekkr ederim:)

Canım bende tampon yok, cuma günü alçılarım çıkacak.
Haftasonu biraz sıkıntılı geçtiği için bugün cevap verebiliyorum, kusura bakma.

Osslemcim az önce senin tasarımlarına baktımda hangisi yapıldı şimdi sana ? :)

Ortadaki tasarımsa eğer alçılı süreçte görüntü çok çok kalkık duracaktır ama şunu söyleyeyim alçılıyken ne kadar kalkık burun çıktıktan sonra o kadar güzel bir burun :) Tabi bunu herkesin ameliyatları için söylemek yanlış olur. Barış Çakır eli değmişse olur

Doğru söylüyorsun Oralet çim..
Senin burun ameliyatın da baya sürmüş, benimki 3.5 saat, ben de fazla diyordum.
Barış Bey çok özenli çalıştığı için böyle tabi..

Sağol canım inan bende kendi adıma mutlu oluyorum ve burada güzel ve mutlu insanlar gördükçe mutluluğum katlanıyor :) Ameliyata girmeden yine yaz bakalım yorumlarda kim ne demiş ama tasarımın güzel burun derin çok sıkıntılı durmuyor umarım iyi bir yapısı vardır :) Görüşürüz hoşçakal :)

Canım Barış Bey le en son tasarım üzerinden konuşmadık, ben size güveniyorum, olabildiğince kalkık ve havalı bir burun istiyorum dedim
Şimdi alçılı alçılı bildiğin minik bir domuzcuk gibiyim ama, zaman geçtikçe çok hoş bir kalkıklık kalacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…