Sevgili mirabelciğim kusura bakma sana geçikmeli yazıyorum özür dilerim aslında hemen hemen her gün formu okuyorum belki gün de bir kaç kez fırsat oldukça okuyorum ama bazen mesaj yazmak konusunda inanılmaz tembellik yapıyorum bu yüzden senden bi de ameliyat olup sonuç bekleyen ve ameliyat olan ve olacak arkadaşlara çok başarılar diliyorum. Mesela bu hafta oslemm arkadaşımız ameliyat oldu geçen hafta hastanede oraletle beraber ziyerete gittiğimiz revnak arkadaşımızın alçısı açılacak pazartesi onu bende oraletle ve herkes gibi heyecanlı mutlulukla bekliyorum bu arada berfin alçısı erken açılmış ve müthiş burnunun resimlerini gördüm çok sevindim.Senin tabirinde herkes sırayla barış çakırın meleği oluyor darısı senin ve benim ve tüm olacak tüm arkadaşların başına .Zaten senin yorumun gayet normaldi...anormal olan o yoruma yapılan gereksiz tepkilerdi ve Barış beye yapılan haksız yorumlardı...Neyse meyve veren ağaç taşlanır diyerek noktayı koyalım ;-) Ben 18 martta Barış beye gözü kapalı ameliyat olacağım) Sizlerin duaları ve Barış beyin maharetli elleriyle inşallah güzel bir sonuç olacak.......Senin içinde hayırlısını diliyorum. İyi niyetli herkese iyi niyetlerimi gönderiyorum
eet cnm kendiside yaptıgını cok begendi bandajımı şimdi taktıgım bandajımı imzaladı :) zatn 8 günlük oldugu için daha cok incek baya bi şiş :)
eet cnm kendiside yaptıgını cok begendi bandajımı şimdi taktıgım bandajımı imzaladı :) zatn 8 günlük oldugu için daha cok incek baya bi şiş :)
Cok saolun kizlar oraletcim baris bey soledi bgn gogsunu imzalatan varmis atarmiyim hic
Berf ve Mirabel sizlerin resimlerinizi görebilirmiyim siz en yeni ameliyat olanlardansınız sanırım. Bende çok uzun zamandır ameliyat olmak istiyorum ama birtürlü cesaretimi toplayamıyorum açıkçası korkuyorum diyebilirim.Ama burayı takip ettikçe yavaş yavaş cesaretim artmaya başladı.
:)) Öyledir doktorumuz ben gittiğimde gözümdeki lensten tırnağımdaki ojeye kadar yorum yapmasını istemiştim. Şu şöyle bu böyle olmalı demişti. Bir çok arkadaşım kaşlarını nasıl almaları gerektiğini danışacaklarını söylemişti ben bir yıldır gidiyorum ve her seferinde unutuyorum :))
Senin dediğin gibi bende her gidişimde bir ay yetecek kadar moral depolamış oluyorum
Yeni yerine yeni resimler koymuşlar çok güzel olmuş :)) Alçıların çıkması açılış töreni heyecanı yaşatıyor :)) Şu mutluluğa paha biçilebilir mi ? :))
Merhaba mathmazel :) Barış Bey burnun önden görüntüsüne ve özellikle burun deliklerine çok özenerek yapıyor ameliyatlarını bu yüzden burada önden görebileceğin güzel çok model var :) Ameliyat oldum diyen herkese yaz hepsindeki abartısız güzelliği kendin gör :))
xeynus dün yüklediğiği resimlerde var mesela taze taze bende de ekli olabilir yoksa yüklerim.
Ben Barış Bey'e bir göğüs bir burun ameliyatı oldum. Bir dudak dolgusu bir de botox yaptırdım :)
Kendimi bu kadar iyi ve emin ellerde hissedemezdim özetle memnunum süper mutluyum :)
Çene ameliyatından bahsettiyse gerek görmüştür çene ameliyatı değilde çeneye dolgu yaptıran kişileri görmüştüm ama onlar buraya üye değildi kontrole gittiğimde karşılaştığım kişilerdi ve söylemeseler hayatta çene dolgusu olduğunu anlayamazdım :)
Kusursuz işçilik diye buna derim ben :)
kızlar resımlerımı yenıden bır kac tane yukledım amelıyat olmak ısteyenler fikir edınsın ins paylaşım olmaz..ayrıca yenı amelıyat olanlara cok gecmıs olsun umarım ıstedıklerı burunlara kavusurlar .
Teşekkür ederim. Resimlerinizi gördüm çok güzel olmuş gerçekten. İki ameliyat birden olunca indirim yapıldı mı?
kızlar banada barış bey 1 aylık fotolarımı yolladı fakat mb yüksek olduğu için yüklenmiyo görmek isteyenler özelden mail adreslerini versinler gönderirim
kızlar resımlerımı yenıden bır kac tane yukledım amelıyat olmak ısteyenler fikir edınsın ins paylaşım olmaz..ayrıca yenı amelıyat olanlara cok gecmıs olsun umarım ıstedıklerı burunlara kavusurlar .
eet kızlar bugn alcım cıktı ama tekrar bandajlar takıldı o arada resımler cekıldı veeeeeeeeeee bn onları koydum bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?