yani mutlaka biliyordur sonuçta barış beyin yaptığı bişey olduğunu söylüyorsa bi bildiği vardır.. ama bakalım herşey barış beyle olan görüşmemde şekillencek şimdi böyle diyorum da bakarsın ertesi gün oluvermişim öbürünü de :)) narkoza doymam belki belli mi olur
burnum 6 aylık.iyi ki vermişim bu kararı. ve iyi ki doktorum barış çakır. ben oldum kutuldum darısı tüm isteyenlerin başına. yeni ameliyat olmuş arkadaşlarım varsa da geçmiş olsun diyorum.
Yoldan geçerken yüzüne alçı koymuşlar gibisin :) Ameliyat olduğuna inanmak hala çok güç.
Hani zaten ağrı sızı olmuyor ama ben senin kadar konuşkan değildim. Maşallahdiyeyim aynen böyle güzel bitir sürecini senin gibi var mı bir tane daha merak ediyorum :))
Alçınını ne zaman çıkaracaklar canım ? 10.gün mü?
Yeni ameliyat olan arkadaşlar Barış Bey artık buz uygulatmıyomuş..
Sol tarafıma uygulasam mı diye düşünüyorum ama, size uygulanmış mıydı?
oraletcim kısa olmaz diyosun da sevin hn bana telefonda dedi ki.. barış bey aynı anda iki ameliyat yapmayı tercih etmiyo ama şöyle bir uygulaması var: burun oldun mesela bir gece hastanede kalıyosun ertesi gün göğüs oluyosun sonra bir gece daha hastanede kalıyorsun ve kontrollere daha sık geliyosun.. aynen böyle dedi bana.. yani bir gün sonra olabiliyosan 10 gün sonra da olabilirsinhatta sordum öyle bir uygulama narkoz olayı noluyo dedim yani 1 gün sonra zaten vücuttan narkozu tam atmamış oluyoruz dedim.. yoo birşeyi etkilemiyor sorun olmuyor böyle uygulamalarımız çok oldu dedi bana.. bilmiyorum benim aklıma pek yatmadı bu 1 gün olayı cnm ama 10 gün yattı baya baya tabii bi de barış beyin kendisiyle konuşmak lazım bu olayı belki sevin hn yanlış bişeyler de söylemiş olabilir o anda doktor deil sonuçta..
orelet aynen dediğin gibi oldu. o kadar güler yüzlü ki barış bey moralimi yükseltiyo her gidişimde.yeni yeri de çok güzel olmuş. 4 günlük ve 10. gününde alçısını çıkarmaya gelmiş hastalar vardı bekleme salonunda. herkes mutlu herkes heyecanlı beni de etkiledi tabi.
alçım pazartesi 18:30 'da çıkacak.Aynı zamanda burun kanatlarının altındaki dikişler alınacak.
nasıl bi burun çıkacak bakalım,çok heyecanlıyım.
Merhaba arkadaşlar. Bugün ben de Barış bey le görüştüm. Burun estetiği ile ilgili. Ancak önden görmeden karar vermek çok zor. Sizlerden ameliyat Barış bey ameliyat olup da memnun olmayan var mı? Bir de çene ameliyatı da yapalım dedi. Barış beye çene ameliyatı yaptıran var mı acaba?
Canım Barış Beyin perşembe günü sabah yaptığı ameliyat iki ameliyattı, burun ve göğüs..
Sen konuş bir daha tabi de, bilgin olsun.
Canım Barış Beyin perşembe günü sabah yaptığı ameliyat iki ameliyattı, burun ve göğüs..
Sen konuş bir daha tabi de, bilgin olsun.
eet kızlar bugn alcım cıktı ama tekrar bandajlar takıldı o arada resımler cekıldı veeeeeeeeeee bn onları koydum bilginize :)
Berfciğim maşallah çok güzel Barış Bey'in eline sağlık tasarımın aynısını yapmış eline sağlık,güle güle kullan zamanla çok daha güzel olacak gözün aydın canım
eet kızlar bugn alcım cıktı ama tekrar bandajlar takıldı o arada resımler cekıldı veeeeeeeeeee bn onları koydum bilginize :)
eet cnm kendiside yaptıgını cok begendi bandajımı şimdi taktıgım bandajımı imzaladı :) zatn 8 günlük oldugu için daha cok incek baya bi şiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?