Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım ben barıs beyın revızyonlu hastaysıyım ılk amelıyatımıda barıs bey yapmıstı ama bazı ufak sorunlar cıktı ve revızyon oldum ılkından daha guzel bır burun yaptı aslında 10 dk onceye kadar albumum vardı bak derdım ama yenı sıldım eskı ılk amelıyat ve revızyon sonrası resımlerım vardı hepsı zamanlıydı 3 ay 6 ay 1 yıllık..barıs bey revızyonda gercekten cok basarılı barıs beye guvenmelısın eger guvenırsen gercekten oda senın ıstedıgın burnu yapar..

Kızlar epeydir forumda burun estetği konusunda yazılanları okuyorum. Bugüne kadar Barış çakır hastalarından başka bir doktor için o güzel yapamaz, o beceremez, kötüdür gibi yorumlara rastlamadım. ama biraz önce başka bir sayfada Barış Çakır hakkında okuduklarım beni hayrete düşürdü.( çok sık rastladığım için yazıyorum ) O revizyon yapamaz türünden garip garip şeyler okudum ve benim gittiğim görüştüğüm, yaptığı işleri canlı canlı gördüğüm doktorla orada bahsedilen doktor aynı insan mı inanamadım... Bu nasıl bir karalama ve bariz bir kötüleme...Bir kere bu forumda o yapamaz edemez demek bilmiyorum ama kimin haddine düşmüştür. İnsanların kafasını bu derecede karıştırmaya çalışmak ve bunca zaman bir mesleğe emek vermiş, eğitimini almış, yaptığı işlerle kendini ispatlamış bir doktor hakkında bu şekilde konuşmak bana hiç ama hiç etik gelmedi. Eleştirmek ve karalamak arasında bir çizgi olmalı ve bana göre bu çizginin ötesine geçmek yapılan işlere ve emeğe saygısızlık olur. Ben adı sıkça geçen x doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç beğenmiyorum, bu bana "o yapamaz edemez" deme hakkını verir mi? Onun emeğine ve yaptığı işleri beğenenlere haksızlık olmaz mı?

Ben Revizyon olacağım ve bu demek oluyor ki burnumdan memnun değilim. Ve benim burnum bu forumda adı çok sık geçen bir doktor tarafından 10 yıl önce yapıldı. Ama bir kere bile adını zikretip o yapamaz edemez demedim. Bana o doktor hakkında soru soran arkadaşlara da burnumdan memnun olmadığımı, ama bunun o doktorun kötü olduğu yada yapamayacağı anlamına gelmediğini belirttim hep. Bana göre karar vermeyin gidin görüşün yaptığı işleri görün dedim en fazla..Bence olması gereken budur... ( Denizciğim senin üzerinden yazıyorum çünkü o forumda sana haksızılık yapıldığını düşünüyorum, konu kapatıldığı için orada yorum yapamadım ve şiştim

Kızlar yazdığım bir mesaj neticesinde konu adminimiz beni bilgilendirdi kendisi şu an sitede teknik olarak yeni yapılandırma olduğunu, bu konuyla ilgili şimdiye kadar kimseden şikayet getirilmediği için fark edilmemiş olabileceğini belirtti. Böyle bir paylaşım durumun onların da istemeyeceğini iletti. Eğer sizde yazarsanız albümlerimizi silmeden - silmeyen kaldıysa - durum ilgililere daha çabuk ulaştırılabilir. Bilginize kızlar..

Sevgili mirabelciğim söylediklerine çok katılıyorum evet o formu orda yazılanları çok iyi hatırladım orda haksız eleştirileri çok iyi hatırladım ben söz konusu doktoru ya da başka doktorlar hakkında konuşmadım konuşmakta istemem ama gördüğüm şeyleri söyleme hakkım var benim de en az onlar kadar, ben mayis31özlemin yok olmuş burnunun yeniden doğal bir şekilde inşa edildiğini ,sonra muayenehanedeki gördüğüm o kötü revizyonluk burunların nasıl hoş bir şekilde düzeltildiğini bir de kacakgirlin ve dilemgizin hoş olan burunlarının kendilerinin isteğiyle nasıl daha hoş yaıldığını gördüm.
Bunlar da gayet somut ve gerçek olan şeyler kulaktandolma değil.Ben de daha hoş ve bir takım ufak kusurlarım ve sağlığım için revizyon olacağım inş sende revizyon hastasısın biz bence doğru yerdeyiz.Burda kimse kimsenin burnunu zorla ameliyat yapmıyor barış bey zaten kolay kolay ameliyat yapan bir doktor değil beni hala yapmak istemiyor ben kendisini ikna etmeye çalışacağım.Benim gönderdiğim bir arkadaşıma da tasarımını yapıp siz olmasanız da olur dedi gönderdi yani onun hastam olsun derdi yok.İsteyen istediği doktoru seçsin iyice araştırsın soruştursun sonra kararını versin.Biz asla gözünüz kapalı barış beye olun demiyoruz.İyice düşünün ,bakın kararı siz verin.Herkese sağlıklı ve çok güzel bırunlar dilerim

Kızlarrr yarın ameliyat oluyorum ve karmakarışığımmm, benim için dua edin lütfen..

Aaay ne heyacanlı, değişime saatler kaldı demek! Her şey çok güzel olacak Özlem! Aşağı yukarı 12 gün sonra alçıların açılacak veee ebediyen yeni, küçük, sevimli burnuna kavuşacaksın! :) Ameliyatında Barış Bey'e başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun cnm...

Kızlarrr yarın ameliyat oluyorum ve karmakarışığımmm, benim için dua edin lütfen..

ayyy çok heycanlı !! wala kendi günümü hatırladım bi hoş oldum :) walla tatlı heycanlar bunlar canım . ben şimdiden özledim o günlerimi :) ( daha 1 ay olmasına rağmen ) :):)

bende barış beye hem gögüs hem burun için görüşmeye gidenlerdenim denildiği gibi işininbilmez bir dr değil aynen dediğin gibi hastam olsun çabalarındada değil benim kilomu vermemi 70beden olan gögüslerimi geri gitmezse sarkma olursa yapacağını söyledi burnum içinde sen istersen yaparım ama çok bozuk kötü bir burun değil dedi şimdi adamcağıza yapmadı diye ne diyeyimçok doğallıktan yana gözü aç bir dr asla değil öyle olsa bana hemen yapalım derdi üzülmedimmi üzüldüm ama napalım kısmet herşey ayrıca yaptığı estetikleride gördüm özellikle burunlar mükemmeldi şekil bozukluğu olan burunları okadar doğal düzeltmişki tv deyapılan sanatçılarınkiyle gördüklerimizle asla kıyaslanmaz bile umursamayın yani gitmeyi düşünen arkadaşlar iyi bir dr gidin kendiniz görün bence pişman olmazsınız

Zaten senin yorumun gayet normaldi...anormal olan o yoruma yapılan gereksiz tepkilerdi ve Barış beye yapılan haksız yorumlardı...Neyse meyve veren ağaç taşlanır diyerek noktayı koyalım ;-) Ben 18 martta Barış beye gözü kapalı ameliyat olacağım ) Sizlerin duaları ve Barış beyin maharetli elleriyle inşallah güzel bir sonuç olacak.......Senin içinde hayırlısını diliyorum. İyi niyetli herkese iyi niyetlerimi gönderiyorum

İki gün uzak kalıyorum herkes ameliyat oluyor yahu :)))

Canım ameliyatın güzel geçecek bunu bütün pozitif enerjimi toplayarak söylüyorum Barış Bey sana ameliyatta melek kanatlarını takıp çıkaracak. Uça uça gel yanımıza :)
Geçmişine sağlam bir çizgi çekiliyor artık ameliyat sonrası okuyacaksın bu yazıları. Ameliyat sonrası ilk yorumlarını bekliyorum dediğimiz kadar var mı yok mu kendin söyle bakalım. Bu arada dikkat ediyorum bütün kızlar kendi ameliyatlarıymış gibi heyecan yapmışlar yorum yazarken bende onlardanım kalp atışlarımı şuraya çizebilsem anlarsınız durumu :))

Evet geçtiğimiz Cumartesi Pamukcum ile tanıştık gerçi benim telaşlı anıma denk geldi :)
Bir de yanında yakınının olmasından çok uzun konuşamadık. Açıkçası çekindim. Kapıdan çıkarkenki üzgünlüğü hala aklımda.. Sevin Hanım bile gittiğini söylediğimde şaşırdı. Bir işiniz kalmış mıydı bilmiyorum gerçi.
Barış Bey'in asla hasta kaygısı olmadı o gün bir göğüs bir de burun hastasını geri çevirdi ikisine de ben şahittim. Zaten randevu bile zor alıyoruz gittiğimizde pat diye girdiğimiz çok nadir. Öyle bir kaygısı olsa hafta sonları da ameliyat yapardı

Pamukcum kendi görüşmem sırasında senin içinde konuştum. Eğer bu ameliyatı yaparsam üstler geniş durur sadece istediği etkiyi alıp mutlu olamaz dedi. O yüzden konuştuğunuz konular gerçekleşirse daha güzel olacağına inandığını söyledi. Burnun ayrıca kötü değildi kaşın gözün saçın başın gayet bakımlı, güzel bir hatundun :) Burnunu hatırlamaya çalışıyorum ama kusurlu bir burun hatırlamıyorum. Moral bozmak yok hem bir taşla iki kuş vurursun bu ameliyatın alt yapısını gereklerini gerçekleştirip sonra ameliyatı olursun çokta güzel olur :)

Taksit taksit anlatıyorum ama Barış Bey'e gittiğimde bir arkadaşın sorusunu hatırlatabilmek için revizyon ameliyatı olacak diye konuya girdim ismini de bilmiyordum önce resmini bulup işte bu diyebilmek için örnek veriyorum yaptığım kızın tarifine karşılık "x bayan mı hani xxx'de çalışıyor" dedi. :)) Evet onu tanıyorum ama bahsettiğim o bayan değildi dedim. Ekranına bakmadan seni söyledi benimde hoşuma gitti. Tanıyorum derken gurur duydum :) Yüzüme bakıp güldü :))
Çok merak ediyorum şu enerjinin burnuna yansımasını :)) Ameliyatına da son 15 gün :92::92::92:
Heyecan dorukta yahuu

Canım benim, çok tatlısın. Senin ve bu forumdaki arkadaşların enerjisini ve iyi niyetini taaa Ankaralar'dan hissediyorum. Bir forumda böyle samimi böyle içten insanlarla karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi. Sizlere Barış beyin melekleri diye isim takmamdaki en büyük sebepte bu oldu zaten. Gerçekten meleksiniz. Sizleri barış beyi araştırırken buldum, Barış beyide sizlerle sohbet ederken O yüzden çok şanslıyım...dediğin gibi çok heyecanlıyım ama tatlı bir heyecan bu, çünkü içim çok ama çok rahat. Doktorumun elinden gelenin en iyisini yapacağını ve işinin ehli olduğunu bilmenin rahatlığı bu...Benim kuvvetli inancım ve Barış beyin maharetli elleriyle herşey çok güzel olacak....Ameliyat olacak arkadaşlarıma da burdan bunu öneriyorum. En iyisini bulun ve ona inanın. Pozitif enerji çok önemli...Olumsuz bir kelimeyi veya aksilik ihtimalini aklınızdan bile geçirmeyin. Herşey güzel olacak diye başlamak, güzellikleri çağırmanın ilk adımı...Çağırdıktan sonra gelmemesi içinde hiç bir sebeb yok...

:)) O halde Ankara'ya selam olsun yahu :)) Ameliyat sonuçlarında bu heyecanı mutluluğu pekiştirecek buna inanıyorum. Enerji söylemine katılıyorum mesela Barış Bey bana "en pozitif hastam" der. Sen bu konuda beni sollarsın garanti ) Ama hayatımın her alanında pozitif olan bir insan değildim ben, eğer bir işi Barış Bey yapıyorsa ona sonuna kadar güveniyorum. Sağolsun hiç güvenim boşa çıkmadı. Her şeyin bir vakti var biraz sabır dedi bekledim. Göğüste mutluluğum tavan yaptı. Burun için +6 ay daha dedi acelem yok beklerim dedim :)) Esasında ben burun ameliyatını bu aralar anca yaptırabilirdim şu an zaten 6 ay öndeyim :)) Finale ne kadar yakın o kadar iyi :))
Ameliyat gününde yanında olup bu enerjiyi hissetmek istiyorum. Ameliyat olacağın hastaneyi belli olduğunda yazarsın bana :):92:

Bu arada ben gittiğimde sormayı unuttum Barış Bey artık Memorial'de ameliyat yapmıyor mu ? Tamamen bıraktı mı, bilgisi olan var mı ? (Orası bana daha yakın o yüzden soruyorum )

Tüm dualarımız seninle tatlımmm.
Ayyyy heycanlandım çokkk.
Benim bugün 1 hafta oldu bile,nasılda geçiyor zaman....

Yoldan geçerken yüzüne alçı koymuşlar gibisin :) Ameliyat olduğuna inanmak hala çok güç.
Hani zaten ağrı sızı olmuyor ama ben senin kadar konuşkan değildim. Maşallah diyeyim aynen böyle güzel bitir sürecini senin gibi var mı bir tane daha merak ediyorum :))
Alçınını ne zaman çıkaracaklar canım ? 10.gün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…