canım oraletcim çok teşekkürler ya çığılımı duydu biri sonunda. Ya benim sorunum şu nazım, onur, emre, teoman, erhan hepsiyle görüştüm ama benim ilginç bi şekilde içime barış bey sindi. Ama ısrarla bana vazgeç diyolar barış bey revizyondan anlamaz onun işi ilk ameliyattır. Emreye git o seni kurtarır diyolar. Ama ben barış beye güveniyorum.Acaba kimse barış beye ameliyat olmadı mı? revizyon yani? çünkü benim işim cidden çok zor. Barış bey bana kıkırdak ekliycem dedi, emre bey kaburga ekliycem dedi. ben şu an kaararsızm bi kişiyi görsem böyle bi ameliyat geçiren rahatlıycam. Bu arada buradaki barış beyin hastalarıyla sanki kardeşlerimi bulmuş gibi mutluyum. ne kadar ilginç di mi? bence ben barış beye olmalıyım ne olur bana yardım edin yaaa
Canım ben de senin gibi revizyon hastasıyım daha önce barış beye ameliyat olmadım, burnum fena değil fakat beni rahatsız eden birtakım noktaları var o yüzden revizyon ameliyatı olmak istiyorum.Ben burayı epey zamandır takip ediyorum ,etmeye çalışıyorum okuduğum kadarıyla myis31ozlem arkadaşımız var burdan onu ekle burnu yokolmuş resmen barış bey yeniden yepyeni bir burun yapmış onu ekle ve mesaj yaz ona seni kabul etsin.canım sen nasıl barış beye karar verdin bi de ne kadar süredir ilk ameliyatı oldun? bi de sana ne işlem yapılacak tam olarak? benimki kadar zor mu?
evet canım bunu söyleyen barış beyin rakibi olan bir doktor. ama benim de içime şüphe düşüren kimsenin olmamıs niye kimse yok revziyon niye ya biri çıksa dese inanacam. benimki çok ilginç bazı doktorlar kaburga açılmalı dedi bunlar emre, nazım gibi doktorlar ama barış ve onur erol açmaya gerek yok kıkırdak ekliycez dedi ve benim kafam ondan karışık bi de ben hazırina düşünüyom dolu olur mu hemen randevu mu alsam ya korktum şimdi
kızlar ben fotograflarımı sildim..şöyleki albümlere bakarken eklenen fotoğrflrn üstnde paylaşmak için tıklayınız yazıo sonra facebook,twitter ne warsa çıkıyo o yzden sildm ama merak edenler olursa özeldn haberleşelm...
evet canım bunu söyleyen barış beyin rakibi olan bir doktor. ama benim de içime şüphe düşüren kimsenin olmamıs niye kimse yok revziyon niye ya biri çıksa dese inanacam. benimki çok ilginç bazı doktorlar kaburga açılmalı dedi bunlar emre, nazım gibi doktorlar ama barış ve onur erol açmaya gerek yok kıkırdak ekliycez dedi ve benim kafam ondan karışık bi de ben hazırina düşünüyom dolu olur mu hemen randevu mu alsam ya korktum şimdi
kızlar ben fotograflarımı sildim..şöyleki albümlere bakarken eklenen fotoğrflrn üstnde paylaşmak için tıklayınız yazıo sonra facebook,twitter ne warsa çıkıyo o yzden sildm ama merak edenler olursa özeldn haberleşelm...
gerçekten de öyle
ben de sildim bu yüzden
aynı şekilde merak edenler özel mesaj yoluyla iletişime geçerlerse fotolarımı memnuniyetle paylaşırım =)
Kızlar bu paylaşım konusu hiç hoşuma gitmedi benimde.. Buna kısa zamanda bir çözüm bulmaları gerekiyor..
yaa üzüldüm şimdi bende yenilendim ben diye resimler eklemek istiyordum :)) kısa zamanda düzeltilir inşallah..
canım sen nasıl barış beye karar verdin bi de ne kadar süredir ilk ameliyatı oldun? bi de sana ne işlem yapılacak tam olarak? benimki kadar zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?