canım öğrenince bizi de haberdar et bende öle konuşmştum
tamponları aldırdım geldim arkadaşlar :)) rahatladım valla.
xselin'le tanıştık güzel oldu :)))
alçım pazartesi alınacak saat 18:30'da
yeni arkadaşlar,
listeme ekledim sizi....24 şubat perşembe ameliyat oldum bilginize...........
rrevvnnakk sen yakında ameliyat oldun ne kadara oldun cnm
5.500 tl'ye oldum.Zam oldu ise eğer ; ameliyat tarihi alanları sanırım etkilemez.Yeni alacaklar bence etkilenir....
ben bugün klinikteyken; sevin hanım telefonda bi hastaya fiyatı 6000 olarak söyledi.Ben göğüs herhalde diye düşünmüştüm.Burun muydu acaba ???? Telefondaki hastanın ameliyat tarihi mart ayı içindeydi ,onu hatırlıyorum...yeni hasta yani....
oraletim fiyata zammı geldidaha yeni 5 50 olmamışmıydı yahu şaşırdım şimdi:26:
lütfen beni deee kızlarrr
Kızlar artık ameliyat sürecimi yazabilirim size. 25 şubatta acıbadem fulyada ameliyat oldum. Sbh 7:00 gbi hastanedeydim hemşireler geldi,sol kolumdan damar yolunu actılar ( ameliyattan cıktgmda sag elimin üstündeydi damar yolu) hayatmda ilk defa ameliyat olacagmdn bi hayli heyacanlıydım :) damar yolu acılırken bile tansiyonum düştü snra barıs bey geldi çizimlerimi yaptı :) snra ne görüm revernnak cıkageldi :) sanki bi gün önce ameliyat olan baskasıymıs gibi gayet bıcır bıcır konusa konusa geldi yanıma :) onu görünce birz rahatladım ama yinede korku vardı :) o arada bi zanax verdiler bna hayatımda ilk defa zanax içmeme ragmen hiç tesir etmedi vee ameliyat vakti geldi catta beni asagı aldılar :) ameliyathane kapısı acıldı içeri girdim baska hemsireler geldi onlara teslim edilirken bi sakinlestirici yaptılar bna orda ve film o anda koptu :) bi daha gözümü actıgımda basımda barıs bey ve annem vardı. Benm brz agrım oldu ama artık minik bi burnum var :) resimler ve gelişmeleri ilerleyen zmnlarda anltıcm :)
barış beyin burun ameliytı 5.500 değil mi kızlar
Ben de okuyunca şaşırdım, 5.500 olarak konuşmuştuk sonra araya 2 ay girdi, perşembe günü de ameliyatım var
Yarın bi arayıp sormak lazım..
5.500 tl'ye oldum.Zam oldu ise eğer ; ameliyat tarihi alanları sanırım etkilemez.Yeni alacaklar bence etkilenir....
ben bugün klinikteyken; sevin hanım telefonda bi hastaya fiyatı 6000 olarak söyledi.Ben göğüs herhalde diye düşünmüştüm.Burun muydu acaba ???? Telefondaki hastanın ameliyat tarihi mart ayı içindeydi ,onu hatırlıyorum...yeni hasta yani....
daha ocakta zam oldu sanmıyorum olmaz inş yaa( benim 25 mart ameliyatım
slm arkadşlar ben revizyon ameliyatı olcam çok zor bi ameliyat olcak. kıkırdak ve kaburga eklenecek kafam çok karışık ama barış bey içimi ısıttı ama ben hastalarını görmek isityorum bana yardımcı olur umsunuz
slm arkadşlar ben revizyon ameliyatı olcam çok zor bi ameliyat olcak. kıkırdak ve kaburga eklenecek kafam çok karışık ama barış bey içimi ısıttı ama ben hastalarını görmek isityorum bana yardımcı olur umsunuz
tamponları aldırdım geldim arkadaşlar :)) rahatladım valla.
xselin'le tanıştık güzel oldu :)))
alçım pazartesi alınacak saat 18:30'da
yeni arkadaşlar,
listeme ekledim sizi....24 şubat perşembe ameliyat oldum bilginize...........
Eyvahlar olsun yanlış hesabı Bağdat'tan çevirene kadar neler olmuş böyle. Kızlar gerçekten göğüs ameliyat fiyatını yazmışım zam yok. Benim hatam göğüs sayfasından bu sayfaya geçince rakamlar karışmış kusura bakmayın sizide paniğe sevk ettim. Su serptim mi bilmiyorum ama umarım çok kızmamışsınızdır tamamen dikkatsizlik
Ameliyat olan arkadaşlar, bu sayfada veya Barış Bey'e revizyon olduğunu bildiğiniz birileri varsa isim yazın pinkgirl'de ileşitime geçebilsin. Gerçekten kaçtır yazıyor yardımımız dokunsun hadi kızlar..
Pinky seni çok iyi anlıyorum ama sanırım forumda revizyon olacak bir ben varım. Ben burda hiç revizyon olan birinin fotosunu görmedim. benim refaranslarım ilk ameliyat olmuş olan arkadaşların fotoğraflarıydı. Barış beyin muayenehanesinde bir kaç tane canlı canlı gördüm ama. Gayet başarılıydı. İstersen sende görüş öyle karar ver burdan revizyon ameliyatı olmuş birini bulman zor gibi gözküyor. Yada beni bekleyeceksinben 18 martta ameliyat olacağım, sanırım nisan başına burnumun şekli iyi kötü belli olur.
Evetttttt dün tanışma gibi bir şansı elde ettik... Güzel burunlarımızıda gördük... Birbirimize destekte verdik.... Güzel bir yardımlaşma oldu bence... :
Amelliyatı soran arkadaşlara sıra gelince... benim amllyattan sonra12, günüm alçı çıktı burnumda bant var... Ve işe 11. gün başladım... Ben amelliyatı cumaya aldırttım hafta sonlarıyla beraber 10 güna tamamladım. Böylece 4 gün işten izin almamış oldum. Bu arda Barış bey rapor veriyor bilgin olsun rapor olunca maaştan kesme durumu olmuyor... Yıllık izninizde siz e kalır
Ben amelliyattan çok korkuyodum. Ama gönül rahatlığıyla söyleye bilirimki profesyonel bir el içiniz rahat olsun. Güvenli ellerdesiniz...Size e yakışanı en doğal haliyle sonuçlandırıyor.... Hatane güzel ilgililer, temiiz güzel bir hastane... Anestesi fikir olsun diye söylüyorum işin en kolay bölümüymüş
Tampon 5 dk da gelip geçiyor... Kormanıza gerek yok... Sonucu görünce herşeyin değiceni anlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?