Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

evet kızlar bende şaşırdım ocakta 5 500 olmuştu zaten 2 ay bile olmadan 6 olması şaşırtıcı.

Son düzenleme:
canım öğrenince bizi de haberdar et bende öle konuşmştum

tamponları aldırdım geldim arkadaşlar :)) rahatladım valla.
xselin'le tanıştık güzel oldu :)))
alçım pazartesi alınacak saat 18:30'da

yeni arkadaşlar,
listeme ekledim sizi....24 şubat perşembe ameliyat oldum bilginize...........

rrevvnnakk sen yakında ameliyat oldun ne kadara oldun cnm

rrevvnnakk sen yakında ameliyat oldun ne kadara oldun cnm

5.500 tl'ye oldum.Zam oldu ise eğer ; ameliyat tarihi alanları sanırım etkilemez.Yeni alacaklar bence etkilenir....

ben bugün klinikteyken; sevin hanım telefonda bi hastaya fiyatı 6000 olarak söyledi.Ben göğüs herhalde diye düşünmüştüm.Burun muydu acaba ???? Telefondaki hastanın ameliyat tarihi mart ayı içindeydi ,onu hatırlıyorum...yeni hasta yani....

daha ocakta zam oldu sanmıyorum olmaz inş yaa ( benim 25 mart ameliyatım

Ne tatlı bir süreç böyle :)) Uyuyan güzel hikayesi gibi :)) Hayırlı olsun canım ameliyat gününde gelmeyi çok istemiştim ama randevum ertesi güne kalınca işlerimi yetiştirmem gerekti gelemedim
yoksa hem yıldönümümde gelip sürpriz yapıp seni de ziyaret etme niyetim vardı. Kısmet diyelim önemli olan sen iyisin burnuşun iyi :)) Bir melek daha kanatlandı :))) Alçıların çıkışını merakla bekliyorum :) İşte bu kadardı ameliyat dedikleri olay :) Şimdi ödemleri atlatma süreci ve kendine iyi bakma zamanı :)

barış beyin burun ameliytı 5.500 değil mi kızlar

Ben de okuyunca şaşırdım, 5.500 olarak konuşmuştuk sonra araya 2 ay girdi, perşembe günü de ameliyatım var
Yarın bi arayıp sormak lazım..

daha ocakta zam oldu sanmıyorum olmaz inş yaa ( benim 25 mart ameliyatım

Eyvahlar olsun yanlış hesabı Bağdat'tan çevirene kadar neler olmuş böyle. Kızlar gerçekten göğüs ameliyat fiyatını yazmışım zam yok. Benim hatam göğüs sayfasından bu sayfaya geçince rakamlar karışmış kusura bakmayın sizide paniğe sevk ettim. Su serptim mi bilmiyorum ama umarım çok kızmamışsınızdır tamamen dikkatsizlik

Son düzenleme:

Ameliyat olan arkadaşlar, bu sayfada veya Barış Bey'e revizyon olduğunu bildiğiniz birileri varsa isim yazın pinkgirl'de ileşitime geçebilsin. Gerçekten kaçtır yazıyor yardımımız dokunsun hadi kızlar..

canım o göğüs fiyatı bir yanlış bilgi nelere mal oldu düzelt düzeltebilirsen nerden yazdım vallahi kızıyorum kendime. zam yok sana da yazayım dedim soranlar yine olacaktır :)

Pinky seni çok iyi anlıyorum ama sanırım forumda revizyon olacak bir ben varım. Ben burda hiç revizyon olan birinin fotosunu görmedim. benim refaranslarım ilk ameliyat olmuş olan arkadaşların fotoğraflarıydı. Barış beyin muayenehanesinde bir kaç tane canlı canlı gördüm ama. Gayet başarılıydı. İstersen sende görüş öyle karar ver burdan revizyon ameliyatı olmuş birini bulman zor gibi gözküyor. Yada beni bekleyeceksin ben 18 martta ameliyat olacağım, sanırım nisan başına burnumun şekli iyi kötü belli olur.

Evetttttt dün tanışma gibi bir şansı elde ettik... Güzel burunlarımızıda gördük... Birbirimize destekte verdik.... Güzel bir yardımlaşma oldu bence... :

Amelliyatı soran arkadaşlara sıra gelince... benim amllyattan sonra12, günüm alçı çıktı burnumda bant var... Ve işe 11. gün başladım... Ben amelliyatı cumaya aldırttım hafta sonlarıyla beraber 10 güna tamamladım. Böylece 4 gün işten izin almamış oldum. Bu arda Barış bey rapor veriyor bilgin olsun rapor olunca maaştan kesme durumu olmuyor... Yıllık izninizde siz e kalır

Ben amelliyattan çok korkuyodum. Ama gönül rahatlığıyla söyleye bilirimki profesyonel bir el içiniz rahat olsun. Güvenli ellerdesiniz...Size e yakışanı en doğal haliyle sonuçlandırıyor.... Hatane güzel ilgililer, temiiz güzel bir hastane... Anestesi fikir olsun diye söylüyorum işin en kolay bölümüymüş

Tampon 5 dk da gelip geçiyor... Kormanıza gerek yok... Sonucu görünce herşeyin değiceni anlıyorsunuz

Canım bi an panik oldum ama şimdi iyiyim sıkıntı yok, hiç sorun değil.

Bu arada fotoğraf koyamadım heniz bantlı olduğu için... Bantlar çıksın en yakın zamanta koyup haber vericem kızlarrrr 64:

Ameliyat olan arkadaşlar, bu sayfada veya Barış Bey'e revizyon olduğunu bildiğiniz birileri varsa isim yazın pinkgirl'de ileşitime geçebilsin. Gerçekten kaçtır yazıyor yardımımız dokunsun hadi kızlar..

canım oraletcim çok teşekkürler ya çığılımı duydu biri sonunda. Ya benim sorunum şu nazım, onur, emre, teoman, erhan hepsiyle görüştüm ama benim ilginç bi şekilde içime barış bey sindi. Ama ısrarla bana vazgeç diyolar barış bey revizyondan anlamaz onun işi ilk ameliyattır. Emreye git o seni kurtarır diyolar. Ama ben barış beye güveniyorum.Acaba kimse barış beye ameliyat olmadı mı? revizyon yani? çünkü benim işim cidden çok zor. Barış bey bana kıkırdak ekliycem dedi, emre bey kaburga ekliycem dedi. ben şu an kaararsızm bi kişiyi görsem böyle bi ameliyat geçiren rahatlıycam. Bu arada buradaki barış beyin hastalarıyla sanki kardeşlerimi bulmuş gibi mutluyum. ne kadar ilginç di mi? bence ben barış beye olmalıyım ne olur bana yardım edin yaaa

canım sen nasıl barış beye karar verdin bi de ne kadar süredir ilk ameliyatı oldun? bi de sana ne işlem yapılacak tam olarak? benimki kadar zor mu?

Çok geçmiş olsun, darısı bizim başımıza... Sabırsızlıkla fotoğraflarını bekliyoruz ;-))

valla kızlar bnm cnm cok kıymetlidir ama öle asırı zor bir sürec deil tampon olayı da acı deil ztn rahatlama gibi bişey :) ilk 3 gün bi sıkıntı oluo snrası kolay :) artık morarma da yok ztn barıs bey dedi eskiden kullandıgı aletlerin 1/3'ü incelikte alet kullanıomus artık :) yeni tarzı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…