Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım benimmmm rica ederimmm en kısa zamanda görüşelimmmmmm:))) çok merak ediyorummm senii :)))

Görüşürüz canım :)) Ben Barış Bey'in yoğunluğundan dolayı resim çektiremedim. Belki kontrol zamanınla çakışır Burnun çok güzel senin Barış Bey'e senin resimlerini buldurtup sordum ''mutlu olacağı bir burun yaptım, biraz zamana ihtiyacı var" dedi. Ki bana son yolladığın resimler çok daha güzel oturmuş resimlerdi. Keyfini çıkar fıstık gibisin fıstık :))

xselin :92::92::92: ne ara ameliyat olmaya karar verdin ne zaman oldun bitirdin ben o hafta uzak kalmıştım kaçırdım sanırım neyseki dönüşün muhteşem oldu

Barış Çakır'ın Meleği bu burnuşun için. İşte bu kadar yahu süreç zaten farklı değil çoğumuz böyle güzel güzel atlattık senin adına çok sevindim. İşe de başlamışsın alçı çıksada halimi görsem heyecanı vardır harika yahu :)) Yarın alçı çıktıktan sonra yine yorumlarını bizimle paylaş :))

alçı bu akşam çıkıyor... Demin görüştüm fazla kalmasın dedi bu akşam çıkcak... ay ben çok heycanlıyıııııııııııım şuan işteyim ama saat 4 olsada barış beyin ofiisine giitsem diye bakıyorum... fotoğraf çekip siinle paylşaşınrımm ama çok merakediommmm geçsin şu vakit

Süper bir şey kalmamış canım tahmin edebiliyorum ama nasıl olsa melek kanatların takıdı uça uça gidersin :)) Alçı çıktığında en şiş halini göreceksin daha sonra kendin resim çek gün gün olmasada 3-5 gün arayla aradaki farkı çok daha rahat görebiliyorsun :) Hadi bakalım açılış törenin hayırlı uğurlu olsun :))

Benim 5:30 'da randevum,tamponlar çıkacak.Ayrıca berf'inde o saatlerde klinikte olacak.Ben kesin
5:00'de orada olurum.İnşallah görüşürüz.Vaktin varsa bekle ,bizde görelim burnunu....

mmm ben 5,30 gibi olurum büyük ihtimal orda... burnu alçili grili bir şal taba çizme giyen bir hatun görürsen o benim

öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) Forumdaki yorumun beni çok heyecanlandırdı :)) bende aylardır barış beyi araştırıyorum ama son günlerde çok kafam karışmıştı... şimdi sizin böyle yorumlarınızı görünce barış beyden vazgeçmemeliyim diye düşündüm :))

sormak istedim bir sürü soru var özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum

ameliyatı hangi hastanede yapıyor? artık memorial de çalışmıyor sanırım barış bey yada sadece muayenehane mi açtı?

ameliyatın son ücreti ne kadar?

bende çalışıyorum sırf bu ameliyat için geçen yaz izne çıkmadım yıllık izinlerimi biriktirdim.. kaç gün işe gitmedin? ne kadar zamanda normal haline döndün?

ya bandaj sargı fln olsun ama şişlik morluk olmasın ( sen morluk olmadı demişsin bunun için özel bişey yaptın mı ??

biliyorum çok soru sordum ama sizde bu dönemden geçtiğiniz için beni anlarsınız kızlar...

çok fazla mesaj var hemen hemen hepsini okuyorum ama güncel bilgileri takip etmek çok zor...

Merhaba miniminimor :)

xselin cevap verecektir ben kendi adıma başlamak istedim :))

Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapıyor. Memorial Hastanesiyle de devam ediyordu ama tamamen bıraktı mı onu bilmiyorum. Bir değişiklik yoksa iki hastanede de yapıyor ameliyatları ama burun ameliyatlarında yoğunlukla Acıbadem Fulya.. Burun ameliyat fiyatı şu an 6 bin lira..

10 gün kadar alçıyı tutuyor Barış Bey işe istersen 6-7.gün başlarsın (şişlikler hatırı sayılır derecede inmiş oluyor çünkü) ama alçılı gitmek istemezsin diye düşünüyorum. 10 gün diyeyim. Gerek görürse alçı sonrası küçük bir bandajda yapıyor neye benzediğini merak edersen benim resimlerimde mevcut. Bende alçı 8 gün kalmıştı (araya bayram girdiği için) bu sebeple alçılı gezmeyeyim diye bandaj yapmıştı.

Morluk herkese göre değişiyor ama şu sayfada Hazirandan beri ameliyat olanları göz önüne alırsam 3 morarma durumu gördüm kalanlar sıfır morluk hatta resimlerine bakınca da görebilirsin :)
Şişlik ne yazikki yaşıyorsun 2.gün akşam başlayan şişlikler 3-4 gün kadar kalıyor sonra hızla inişe geçiyor. Bir de eğer tampon kullanılırsa (silikon tampon kullanıyor) 4.gün çıkarılma durumu var. Bu da şişlikleri indirmiş oluyor.

Barış Bey morluk olmaması için ameliyat sırasında ve sonrasında dinlendirme odasında özel işlem uyguluyor /uygulatıyor. Ameliyat sırasında buz, dinlenme odasında soğuk su /buz diye biliyorum.
Benim ameliyatımda hemşirelere kesinlikle buz istemiyorum uygulamayacaksınız demişti. Benim özel bir şey yapmama gerek kalmadı :)

Yine soracağın bir şey olursa seve seve cevap veririm /veririz

oraletim fiyata zammı geldi daha yeni 5 50 olmamışmıydı yahu şaşırdım şimdi:26:

Kızlar artık ameliyat sürecimi yazabilirim size. 25 şubatta acıbadem fulyada ameliyat oldum. Sbh 7:00 gbi hastanedeydim hemşireler geldi,sol kolumdan damar yolunu actılar ( ameliyattan cıktgmda sag elimin üstündeydi damar yolu ) hayatmda ilk defa ameliyat olacagmdn bi hayli heyacanlıydım :) damar yolu acılırken bile tansiyonum düştü snra barıs bey geldi çizimlerimi yaptı :) snra ne görüm revernnak cıkageldi :) sanki bi gün önce ameliyat olan baskasıymıs gibi gayet bıcır bıcır konusa konusa geldi yanıma :) onu görünce birz rahatladım ama yinede korku vardı :) o arada bi zanax verdiler bna hayatımda ilk defa zanax içmeme ragmen hiç tesir etmedi vee ameliyat vakti geldi catta beni asagı aldılar :) ameliyathane kapısı acıldı içeri girdim baska hemsireler geldi onlara teslim edilirken bi sakinlestirici yaptılar bna orda ve film o anda koptu :) bi daha gözümü actıgımda basımda barıs bey ve annem vardı. Benm brz agrım oldu ama artık minik bi burnum var :) resimler ve gelişmeleri ilerleyen zmnlarda anltıcm :)

slm arkadşlar ben revizyon ameliyatı olcam çok zor bi ameliyat olcak. kıkırdak ve kaburga eklenecek kafam çok karışık ama barış bey içimi ısıttı ama ben hastalarını görmek isityorum bana yardımcı olur umsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…