canım benimmmm rica ederimmm en kısa zamanda görüşelimmmmmm:))) çok merak ediyorummm senii :)))
Herkese selamlarrrrrrrrrrrr :)
Ben şubat 18 de amelliyat oldum. Herşey iyi güzel hastane iyi doktor şahaneeeeee.... :) Morluk hiç yok... şişlik oldu ama zamanla inior. Alçıyla 10. günüm yarın ya da çarş. oda çıkıcak.... son haliyle herkesle paylaşırım. Anesteziden çok korkuyodum korkulucak hiçbişey yokmuş... 5 dk gibi geçiyor. Tampon alınana kadar haiff ağrı oluyor alındıktan sonra herşey rahat geçiyor. Bugün işe bile başladım... :) Uzun lafın kısası korkulacak bişey yokmuş.... Gönül rahatlığıyla burnunuzu emanet edebşilirsiniz Barış Beye... :):90:
alçı bu akşam çıkıyor... Demin görüştüm fazla kalmasın dedi bu akşam çıkcak... ay ben çok heycanlıyıııııııııııımşuan işteyim ama saat 4 olsada barış beyin ofiisine giitsem diye bakıyorum... fotoğraf çekip siinle paylşaşınrımm ama çok merakediommmm geçsin şu vakit
alçı bu akşam çıkıyor... Demin görüştüm fazla kalmasın dedi bu akşam çıkcak... ay ben çok heycanlıyıııııııııııımşuan işteyim ama saat 4 olsada barış beyin ofiisine giitsem diye bakıyorum... fotoğraf çekip siinle paylşaşınrımm ama çok merakediommmm geçsin şu vakit
Benim 5:30 'da randevum,tamponlar çıkacak.Ayrıca berf'inde o saatlerde klinikte olacak.Ben kesin
5:00'de orada olurum.İnşallah görüşürüz.Vaktin varsa bekle ,bizde görelim burnunu....
Kızlaaaar çooook rica etsem Barış beye ameliyat olanlar beni arkadaş olarak ekler misinizzzz?
Herkese selamlarrrrrrrrrrrr :)
Ben şubat 18 de amelliyat oldum. Herşey iyi güzel hastane iyi doktor şahaneeeeee.... :) Morluk hiç yok... şişlik oldu ama zamanla inior. Alçıyla 10. günüm yarın ya da çarş. oda çıkıcak.... son haliyle herkesle paylaşırım. Anesteziden çok korkuyodum korkulucak hiçbişey yokmuş... 5 dk gibi geçiyor. Tampon alınana kadar haiff ağrı oluyor alındıktan sonra herşey rahat geçiyor. Bugün işe bile başladım... :) Uzun lafın kısası korkulacak bişey yokmuş.... Gönül rahatlığıyla burnunuzu emanet edebşilirsiniz Barış Beye... :):90:
Kızlaaaar çooook rica etsem Barış beye ameliyat olanlar beni arkadaş olarak ekler misinizzzz?
öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) Forumdaki yorumun beni çok heyecanlandırdı :)) bende aylardır barış beyi araştırıyorum ama son günlerde çok kafam karışmıştı... şimdi sizin böyle yorumlarınızı görünce barış beyden vazgeçmemeliyim diye düşündüm :))
sormak istedim bir sürü soru var özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum
ameliyatı hangi hastanede yapıyor? artık memorial de çalışmıyor sanırım barış bey yada sadece muayenehane mi açtı?
ameliyatın son ücreti ne kadar?
bende çalışıyorum sırf bu ameliyat için geçen yaz izne çıkmadım yıllık izinlerimi biriktirdim.. kaç gün işe gitmedin? ne kadar zamanda normal haline döndün?
ya bandaj sargı fln olsun ama şişlik morluk olmasın( sen morluk olmadı demişsin bunun için özel bişey yaptın mı ??
biliyorum çok soru sordum ama sizde bu dönemden geçtiğiniz için beni anlarsınız kızlar...
çok fazla mesaj var hemen hemen hepsini okuyorum ama güncel bilgileri takip etmek çok zor...
Merhaba miniminimor :)
xselin cevap verecektir ben kendi adıma başlamak istedim :))
Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapıyor. Memorial Hastanesiyle de devam ediyordu ama tamamen bıraktı mı onu bilmiyorum. Bir değişiklik yoksa iki hastanede de yapıyor ameliyatları ama burun ameliyatlarında yoğunlukla Acıbadem Fulya.. Burun ameliyat fiyatı şu an 6 bin lira..
10 gün kadar alçıyı tutuyor Barış Bey işe istersen 6-7.gün başlarsın (şişlikler hatırı sayılır derecede inmiş oluyor çünkü) ama alçılı gitmek istemezsin diye düşünüyorum. 10 gün diyeyim. Gerek görürse alçı sonrası küçük bir bandajda yapıyor neye benzediğini merak edersen benim resimlerimde mevcut. Bende alçı 8 gün kalmıştı (araya bayram girdiği için) bu sebeple alçılı gezmeyeyim diye bandaj yapmıştı.
Morluk herkese göre değişiyor ama şu sayfada Hazirandan beri ameliyat olanları göz önüne alırsam 3 morarma durumu gördüm kalanlar sıfır morluk hatta resimlerine bakınca da görebilirsin :)
Şişlik ne yazikki yaşıyorsun 2.gün akşam başlayan şişlikler 3-4 gün kadar kalıyor sonra hızla inişe geçiyor. Bir de eğer tampon kullanılırsa (silikon tampon kullanıyor) 4.gün çıkarılma durumu var. Bu da şişlikleri indirmiş oluyor.
Barış Bey morluk olmaması için ameliyat sırasında ve sonrasında dinlendirme odasında özel işlem uyguluyor /uygulatıyor. Ameliyat sırasında buz, dinlenme odasında soğuk su /buz diye biliyorum.
Benim ameliyatımda hemşirelere kesinlikle buz istemiyorum uygulamayacaksınız demişti. Benim özel bir şey yapmama gerek kalmadı :)
Yine soracağın bir şey olursa seve seve cevap veririm /veririz[/QUOT
arkdaşlar yalvarıyorum size resmen bana yardım edin revizyon olcam ve onlarca doktor arasından barış beyi istiyorum tuhaf bir şekilde. ama kahretsin ki revziyon ve çok korkuyorum bana yardım edin revizyon olanlar varsa görmek istiyorum bana yardım edin ve beni ekleyin arkadşlar burunlarınızı görmek isityorum
Merhaba miniminimor :)
xselin cevap verecektir ben kendi adıma başlamak istedim :))
Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapıyor. Memorial Hastanesiyle de devam ediyordu ama tamamen bıraktı mı onu bilmiyorum. Bir değişiklik yoksa iki hastanede de yapıyor ameliyatları ama burun ameliyatlarında yoğunlukla Acıbadem Fulya.. Burun ameliyat fiyatı şu an 6 bin lira..
10 gün kadar alçıyı tutuyor Barış Bey işe istersen 6-7.gün başlarsın (şişlikler hatırı sayılır derecede inmiş oluyor çünkü) ama alçılı gitmek istemezsin diye düşünüyorum. 10 gün diyeyim. Gerek görürse alçı sonrası küçük bir bandajda yapıyor neye benzediğini merak edersen benim resimlerimde mevcut. Bende alçı 8 gün kalmıştı (araya bayram girdiği için) bu sebeple alçılı gezmeyeyim diye bandaj yapmıştı.
Morluk herkese göre değişiyor ama şu sayfada Hazirandan beri ameliyat olanları göz önüne alırsam 3 morarma durumu gördüm kalanlar sıfır morluk hatta resimlerine bakınca da görebilirsin :)
Şişlik ne yazikki yaşıyorsun 2.gün akşam başlayan şişlikler 3-4 gün kadar kalıyor sonra hızla inişe geçiyor. Bir de eğer tampon kullanılırsa (silikon tampon kullanıyor) 4.gün çıkarılma durumu var. Bu da şişlikleri indirmiş oluyor.
Barış Bey morluk olmaması için ameliyat sırasında ve sonrasında dinlendirme odasında özel işlem uyguluyor /uygulatıyor. Ameliyat sırasında buz, dinlenme odasında soğuk su /buz diye biliyorum.
Benim ameliyatımda hemşirelere kesinlikle buz istemiyorum uygulamayacaksınız demişti. Benim özel bir şey yapmama gerek kalmadı :)
Yine soracağın bir şey olursa seve seve cevap veririm /veririz
barış beyin burun ameliytı 5.500 değil mi kızlar
Ben de okuyunca şaşırdım, 5.500 olarak konuşmuştuk sonra araya 2 ay girdi, perşembe günü de ameliyatım var
Yarın bi arayıp sormak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?