bu arada sen ctesi görüşmeye gelmiştin ya canım,ben seni gördüm galiba yanında anne ve baban mıydı emin deilim ama biirleri vardı :))
bende eşofman vardı işten gelmiştim direk barış beyin yanına..karşıdaki koltukta oturuyodum uzun boylu esmer bi hatunum belki hatırlarsın??
özel mesajla ismini bildir bana,hastanede danışmaya vereyim beni rahat bul.
pastayı meyveli mi çikolatalı mı alayım arkadaşım ? nasıl seversin :)))
Arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum.Çok güzel bi süreç geçirdim.
Sabah 7:10 gibi hastaneye gittim.Sonrasında damar yolu açıldı,giyindim beklemeye başladım.Barış Bey 8.40 gibi geldi ve yüzüme çizimlerini yaptı.Sonrasında da beni ameliyathaneye götürdüler.Ameliyathanede anestesi uzmanını gördüm ,yatağımın yanından geçerken.Hatırladığım ona gülümsediğim ve merhaba dediğim.Ne ara narkoz verdiler hiç hatırlamıyorum.Gözümü açtığımda saat2:00 gibi odamdaydım ve Barış Bey yanımdaydı.O konuştu bende bişeyler dedim galiba ama hiç hatırlamıyorum ne konuştuğumuzu.Tek bildiğim sıcacık yatağımda yatıyordum.Hemşirem sürekli gelip beni kontrol etti,tansiyonumu ölçtü durdu.3 tane anestesi doktoru farklı zamanlarda gelip ''bulantın ve öksürüğün var mı ? ''diye sorup durdular.Çok ilgilendiler arkadaşlar anlayacağınız.Narkozdan kaynaklı hiçbir şikayetim olmadı.Akşama doğru ;ağlarsında göz kapakların hafif kızarır ya,aynen öyle oldu.Hiç morarmadım,şişmedim de.Barış Beyde çok memnun oldu bu halime :)))Hatta 2 tane ameliyat hemşiresine beni gösterdi.Hemşireler maşalla dediler.İnanamadım bende nasıl olurda birazda olsa morarmam diye.Hemşireye sordum nasıl böyle oluyor diye.Bana anlattığı şöyle ;Barış Bey ameliyat esnasında buz uygulatıyormuş.Yani burnun bi tarafını yaparken öbür tarafına buz uygulanıyormuş. Sonrada diğer tarafına.
Akşam 7:00 gibi oralet ve deniz.deniz geldiler,ellerinde tatlılarıyla.Çok mutlu oldum.Konuşmak için birbirimizde yarıştık resmen :))) Valla gülmekten dikişlerim acıdı ama kimin umrunda :)))Habire ''güldürmeyin kızlar ''dedim ama güldüm he he he :))
Onlarda gördüler yüzümde hiçbir şeyin olmadığını.Sonra 8:30 gibi gittiler.Arkasından Barış Bey akşam kontrole geldi.''Şirin bi burun yaptım sana''dedi.Bakalım sonucu bekliyoruz.Bide sabah Berf'in çizimlerini yaptıktan sonra bana geldi.
Sabah berf'in ameliyatı vardı.Ameliyata girişinden çıkışına kadar bende onların odasındaydım.Annesi çok tedirgindi.Benim tek başıma ameliyata gelmeme inanamadı,''çok büyük cesaret'' dedi.Benim halimi görünce çok şaşırdılar ve rahatladılar.Hiç morluk ve şişlik yoktu çünkü.Onlara cesaret verdim ''bana baksanıza korkmayın dedim durdum.Zaten Berf korkmasın diye ameliyattan önce beni görmesini çok istiyordum.İsabet oldu.Hatta Barış Beye akşam beni ziyarete geldiğinde ''Berfu'nun yarın ameliyatı var,tanışacağız ''dedim.Barış Beyde yanındaki hemşireye ''Berfu'yu da aynı kata yatırın ''dedi. :))
Berf'in burnu güzel görünüyordu.Kendisi gelince detaylı anlatır.
Öğlen 12:20 gibi hastaneden ayrıldım.Şuan dinleniyorum ve sadece tamponların rahatsızlığı var.Kan sızıntısı bitti ve ayıptır söylemesi hafif sü....k şeklinde akıntı oluyor.Ağrı hissedersem ilaçımı alıyorum,o kadar.
İşte benimde hikayem böyle arkadaşlar.Darısı diğer melek adaylarına :))
:)) rrevvnnakk'a gittim, gördüm, döndüm arkadaşlar :))
"Hiç narkoz almamış gibiyim" diyerek başladı muhabbete. Ben bile ameliyat sonrası bu kadar konuşmamıştım kimseyle.Ameliyat sonrası hiçbir bulantı, morarma, şişme vs.vs.vs. yaşamamış.
Barış Bey'in sabah ameliyatı iptal olunca hemen rrevvnnakk'ı ameliyata almışlar. Uzun uzun sohbet ettik hatta onu geçtik dedikodu yaptık desem yeridirsanki hastaneye ziyarete değil cafeye 5 çayına gitmiş gibi hissettim kendimi. Unutmadan deniz.deniz.im'de destek için gelmişti. Onunla da sohbet etme fırsatı buldum. Güzel bir akşamdı, uzun zamandır tanıdığım insanlarmış gibi hiç kasmadan muhabbet ettik.
rrevvnnakk çok candan :) Detayları kendisi anlatacaktır. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyorumtakıyorum tam burnuşuna.
Arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum.Çok güzel bi süreç geçirdim.
Sabah 7:10 gibi hastaneye gittim.Sonrasında damar yolu açıldı,giyindim beklemeye başladım.Barış Bey 8.40 gibi geldi ve yüzüme çizimlerini yaptı.Sonrasında da beni ameliyathaneye götürdüler.Ameliyathanede anestesi uzmanını gördüm ,yatağımın yanından geçerken.Hatırladığım ona gülümsediğim ve merhaba dediğim.Ne ara narkoz verdiler hiç hatırlamıyorum.Gözümü açtığımda saat2:00 gibi odamdaydım ve Barış Bey yanımdaydı.O konuştu bende bişeyler dedim galiba ama hiç hatırlamıyorum ne konuştuğumuzu.Tek bildiğim sıcacık yatağımda yatıyordum.Hemşirem sürekli gelip beni kontrol etti,tansiyonumu ölçtü durdu.3 tane anestesi doktoru farklı zamanlarda gelip ''bulantın ve öksürüğün var mı ? ''diye sorup durdular.Çok ilgilendiler arkadaşlar anlayacağınız.Narkozdan kaynaklı hiçbir şikayetim olmadı.Akşama doğru ;ağlarsında göz kapakların hafif kızarır ya,aynen öyle oldu.Hiç morarmadım,şişmedim de.Barış Beyde çok memnun oldu bu halime :)))Hatta 2 tane ameliyat hemşiresine beni gösterdi.Hemşireler maşalla dediler.İnanamadım bende nasıl olurda birazda olsa morarmam diye.Hemşireye sordum nasıl böyle oluyor diye.Bana anlattığı şöyle ;Barış Bey ameliyat esnasında buz uygulatıyormuş.Yani burnun bi tarafını yaparken öbür tarafına buz uygulanıyormuş. Sonrada diğer tarafına.
Akşam 7:00 gibi oralet ve deniz.deniz geldiler,ellerinde tatlılarıyla.Çok mutlu oldum.Konuşmak için birbirimizde yarıştık resmen :))) Valla gülmekten dikişlerim acıdı ama kimin umrunda :)))Habire ''güldürmeyin kızlar ''dedim ama güldüm he he he :))
Onlarda gördüler yüzümde hiçbir şeyin olmadığını.Sonra 8:30 gibi gittiler.Arkasından Barış Bey akşam kontrole geldi.''Şirin bi burun yaptım sana''dedi.Bakalım sonucu bekliyoruz.Bide sabah Berf'in çizimlerini yaptıktan sonra bana geldi.
Sabah berf'in ameliyatı vardı.Ameliyata girişinden çıkışına kadar bende onların odasındaydım.Annesi çok tedirgindi.Benim tek başıma ameliyata gelmeme inanamadı,''çok büyük cesaret'' dedi.Benim halimi görünce çok şaşırdılar ve rahatladılar.Hiç morluk ve şişlik yoktu çünkü.Onlara cesaret verdim ''bana baksanıza korkmayın dedim durdum.Zaten Berf korkmasın diye ameliyattan önce beni görmesini çok istiyordum.İsabet oldu.Hatta Barış Beye akşam beni ziyarete geldiğinde ''Berfu'nun yarın ameliyatı var,tanışacağız ''dedim.Barış Beyde yanındaki hemşireye ''Berfu'yu da aynı kata yatırın ''dedi. :))
Berf'in burnu güzel görünüyordu.Kendisi gelince detaylı anlatır.
Öğlen 12:20 gibi hastaneden ayrıldım.Şuan dinleniyorum ve sadece tamponların rahatsızlığı var.Kan sızıntısı bitti ve ayıptır söylemesi hafif sü....k şeklinde akıntı oluyor.Ağrı hissedersem ilaçımı alıyorum,o kadar.
İşte benimde hikayem böyle arkadaşlar.Darısı diğer melek adaylarına :))
Oraletcim ve Deniz.denizcim geldiğiniz için çok tşk. ederim.Sizden kısa bi süre sonra Barış Bey geldi.Oralet geldi ziyaretime tanıştık dedim.Adını söyledim tanıdı ve gülümsedi.Selamını söyledim ve şakasına dedim ki Barış Beye;''Siz Oraleti halkla ilişkilere alsanıza ''dedim. :)))Gülümseyerek ''olur '' dedi. :))
Yarında Berfuyla tanışacağım dedim.Gülümsedi.
Arkadaş olarak eklemen gerek ve de ekleme niyetini de söylemen gerek
To be able to view Albums your post count must be 50 or greater. You currently have 4 posts böyle bi yazı çıkıyo türkçe açıklaması: "Albüm 50 veya daha fazla olmalıdır mesajlarınızın sayısını görüntülemek edebilmek. Şu anda 4 mesaj var" ark olduklarıma da bakamıyorum(
Site kuralı :)) Özel mesaj atabiliyorsan mail atmayı dene. Yoksa bir formul bulunur, görmek istediğin kızların yazılarından alıntı yapıp onların sana adreslerini göndermesini istersin. Sende mevcut adrese mail yoluyla ne istediğini anlatan yazı yazarsın. Başka olası yol bulamadım sana :)
Uzun boylu, esmer, eşofmanlı hatun :)) Doğum günü kutlaman için sana kucak dolusu teşekkür :)
Mutluyum, mutlusun, mutluyuz :))
oralet yaa sen gerçekten meleksin :)) çok tşk ederim farklı bi adres mi açsam neden böle oldu anlamadım ben ne güzel burnuşlara bakıyordum yaa ameliyatım martın sonuna kaldıfikir edinebildiğim tek yerdi daha ortada tasarımım bile yok sayenizde ameliyat tarihimi aldım okadar güveniyorum barış beye süper işler başarıyo
Cnm doğum günün müydü? mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?