Hadi bakalım össlem_s göster enerjini :)) :92::92::92: hayallerin gerçek olmasına kalan 10 gün :))
Önceden de mesaj da yazdım arada kaynadı galiba bnm tasarım değişti barıs bey son tasarımı yapalım demişti gecen sefer ya da biz ben yanlıs anladım imdi ortadakini yapalım dio öbürü küçük olur yüzüne dio ne dersiniz ve kemiğe dokunmuycam dedi yani kavis yok
kızlar ya Barış Bey konusunda kafam gerçekten çok karıştı..Biliyosunuz ben cumartesi görüşmüştüm kendisiyle fakat tasarım yapamamıştık dışarda bi sürü insan vardı aceleye gelmişti.. Ben de mail atmıştım kendisine tasarımımı görmek istediğimi söylemiştim fakat gelin tekrar görüşelim demiş sadece iki satır bişey yazmış o kadar( burda bahsediliyodu hep çok ilgili falan diye ama ilgisi ameliyat tarihi aldıktan sonra mı oluyor kafam karıştı.. ben zaten bu 20 dkcık süren görüşmeyi bile ayın başındayken almıştım zamanı yok diye tekrar nasıl gidip görüşecem kimbilir ne zamana verecekler.. ben en geç nisanın ikinci haftası olmak istiyorum ameliyatımı
kızlar fotoğraf eklicem ama beceremedimyardım edermsnz?
kızlar ya Barış Bey konusunda kafam gerçekten çok karıştı..Biliyosunuz ben cumartesi görüşmüştüm kendisiyle fakat tasarım yapamamıştık dışarda bi sürü insan vardı aceleye gelmişti.. Ben de mail atmıştım kendisine tasarımımı görmek istediğimi söylemiştim fakat gelin tekrar görüşelim demiş sadece iki satır bişey yazmış o kadar( burda bahsediliyodu hep çok ilgili falan diye ama ilgisi ameliyat tarihi aldıktan sonra mı oluyor kafam karıştı.. ben zaten bu 20 dkcık süren görüşmeyi bile ayın başındayken almıştım zamanı yok diye tekrar nasıl gidip görüşecem kimbilir ne zamana verecekler.. ben en geç nisanın ikinci haftası olmak istiyorum ameliyatımı
cnm öncelikle fotonun boyutlarını küçükt..paint programıyla yapabilirsin.. sonra zaten albümün varmış albümüne gir yeni foto ekle de.. ordan eklenio ekrandaki ayrıntıyı hatırlayamıorum ama şu an.. önceden eklemişsin zaten bikaç resim..:92:
albümlerine gir,
sağ üstte yeni albüm butonunu tıkla
mabel34cüm çok güzel olmuş,kaç aylık şimdi?şiş fln yok gibi..baya iyi görünüo.buarada eski halinin büyük fotosu var mı acaba?simanın nsl değiştiğini mrk ettim,çnk böyle çok doğal,hep böyle güzelmiş gibi duruyo:) eline sağlık barış beyin.
aylık diil henüz canım 18 günlük :) teşekkr ederm eski bi fotomu da ekliyim :)
bu senin ameliyatın şakaya gelmez içine sinene kadar git görüş istediğin kadar zaman harcar çünkü olması gerekende bu defalarca da görüşebilirsin bu konuda sıkıntı yapma yoğun olabilir sonucta önemli olan senin içine sinmesi oyüzden bu konuda stres olma mümkün bi zaman yaratırlar
Büyüklük konusunda peşin hükümlü olma düşündüğün zaman görüşmeye gitmeden bi konuşalım seninle. Tam olarak nasıl bir duruş istiyorsun bu önemli. Az önce yazdım ama bu cc lerde poisa ve mumu02 var benim arkadaş listemden görebilirsin. Eklersin resimlerine bakarsın onların ama ekledikten sonra bir mail at resimleri görme sebebine ilişkin. Onlarda Barış Çakır elinden çıktılar iyi bir fikir olur hatta benimkilere de bak :)
Berış Bey hangisini önerdi peki ?
mabeeel bu ne mükemmel bi burun yaa.. bayıldımmm bayıldımmm.. o kdr yakışmış ki yüzüne..
tek kelimeyle olağanüstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?