:) Muayene olmak varken sen eşiğinden dönmüşsün ee kaç cc beğendin bakalım ?? :))
çıkmadan sana uğrarım canım,sen de dinleniyor olursun....
ayyy ne güzel burunlarımıza bakarız :)))
ben hala arayıp hastaneyi öğrenmedim iyi mi :))
berfu cumartesi görüşmen ne kadar sürdü,tatmin edici bi süre mi merak ettim ...
kızlar beni bilenleriniz biliyor zaten de bilmeyenleriniz için tekrar hatırlatayım..ben bi kaza sonucunda burnum yamuldu..önden farklı sağdan ve soldan da farklı görünüşe sahip..burnumun büyüklüğü bakımından bi sorunum yok.. önden burun görüntümün yanında elimde olan fotolardan seçip sağ ve soldan da mümkün olduğunca görünen fotolar ekledim kızlar.. şimdi sizlere sorum şu olacak.. barış beyle görüştüm ben.. kapalı teknik yapacağını söyledi ama burun yamukluğu kapalı teknikle ne kadar düzelebilir ki!! özellikle burun ucumdaki kıkırdaklarda ciddi rotasyonlar mevcutmuş.. benim aklıma yatmadı kapalı teknik açıkçası bu tip durumda olanlar nolur benle iletişime geçsinler..
bir de tam yan profilden foto bulamadım bulduğum an onu da koycam..sizce kızlar hafif bir kavis de verdirsemmi burnuma yaptırmışken yoksa sadece yamukluğu mu düzeltilse başka bi işlem uygulanmasa mı..barış bey sadece yamukluğun düzeltilmesinden yana fakat ben maille tasarım da istedim hafif kavisli nasıl durcak merak ediyorum.. sizinde fikirleriniz önemli bnm için kızlar görmüş geçirmişsiniz ne de olsa :)
kızlar ameliyata giderken olmazsa olmaz kesinlikle yanınıza alın dediğiniz bişi var mı?
kızlarrr hepinize çokkkk teşekkür ediyorum içime su serptiniz.. haftaiçine tekrar randevu alıp sağlam şekilde konuşucam bu sefer :)) nasılsa istanbuldayım şanslıyım barış beyin burnunun dibindeyim.. bugün gittiğimde 3 günlük bir burunu da görme şansım oldu.. kontrole gelmişti sanırım bayan adını sormadım belki burdan biridir diye düşündüm :)) var mı aranızda 3 gün önce ameliyat olup da bu sabah kontrole gelen..
oraletcim özellikle sanaa kocaman bi muuucckkkk :)) dediğin gibi 280 cc bana aynada çok büyük geldi gömleğimin üzerinden sanki.. ama eminim o içeri yerleştirilince öyle durmıcaktır hem olmuşken acık da büyük olsun de mi amaseninle nerdeyse ölçülerimiz birebirmiş senin fotolarına baktıkça çok uygun olduğunu düşünmeye başladım 280 cc nin..hem barış bey de direk bana onu verdiğine göre bi bildiği vardır.. kas zarı uygulıcanı söyledi.. ağrılar sızılar umrumda deil yaa.. ikisini de tek ameliyatla çıkarmak istiyorum ben banaanee bananeeeee :))
bu arada bgn sevin hnmdan ameliyat tarihi alıolardı 28 marta verdi en erken kızlar karar verdiyseniz elinizi cabuk tutun tarihler doluo yaz da yaklasıo, yazın yapılmıo galiba ameliyat
Benim için de son 10 günn
eheh bende biazdan profilden foto koyucam kızlar ama nedense fotoğraflarda büyük çıkıyor anlamadım :/
oraletcim bide şey sorucam gerçi barış beye sordum ama sana da sorayım:)) ben hala burnumun ucunu ellerken tam hissedemiyorum bir de hani burn deliklrinin ortasndaki kısım varya orayı hiç hissetmiyorum hala uyuşuk.barış bey 2 haftası daha var dedi dün bana.
peki sen şuan burnunu tamame eskisi gibi hissedebiliyomusn??
ay evet yaaa:)) ben gerçi siyah giymiştim ve siyah giydiğimde 320 cc daha hoş durmuştu demekki siyah giymemek lazımmış..ama ben sanırım çok büyük istemiyorum 280cc yeter diye düşünüyorum :)))
Fıstık olmuşsun fıstık
kızlar 2 tane yeni resim ekledim :)
Önceden de mesaj da yazdım arada kaynadı galiba bnm tasarım değişti barıs bey son tasarımı yapalım demişti gecen sefer ya da biz ben yanlıs anladım imdi ortadakini yapalım dio öbürü küçük olur yüzüne dio ne dersiniz ve kemiğe dokunmuycam dedi yani kavis yok
Önceden de mesaj da yazdım arada kaynadı galiba bnm tasarım değişti barıs bey son tasarımı yapalım demişti gecen sefer ya da biz ben yanlıs anladım imdi ortadakini yapalım dio öbürü küçük olur yüzüne dio ne dersiniz ve kemiğe dokunmuycam dedi yani kavis yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?