Canım Barış bey aslında ilk tasarımdan yana. seninle aynı fikirde yani. Dudak mesafesini de kıkırdak ekleyip uzatırım dedi. Son tasarıma birazda ben kalkık burundan korktuğum için razı oldu. Benim tek kaygım kalkık olduğu zaman önden nasıl durur. Kafayı yemiş düşlere çok yakışmış kalkık burun, dudak ve çene yapısı çok müsait çünkü. Benim hatlarım biraz sert ve dudak mesafem uzun. çenemde kısaEvet tasarımını gördüm canım :)
2.resim yani ilk tasarımı beğendim ben. Burnunla dudak arasındaki mesafeyi ayarlar ilk zamanlar biraz boş gelir gözüne ama zamanla şişlikler gidince geçer bu durum. Zaten deneyimlisin anlatmak istediğimi iyi biliyorsundur :) Yüzündeki ifade geçişi iyi olarak değişecek. Ben baktığımda ilk resme göre yorgunluğunu atmış bir kız gördüm.
Peki Barış Bey hangisini öneriyor ? Açıklamalarına göre son tasarımı uygulayacak gibi geldi bana.
Senin gönlünden hangisi geçiyor peki? :)
bnce asırı kaldırılmadıgı sürece yüz ifadende cok büyük bi değişiklik olmaz olsa bile bnce olumlu yönde olur...
inşallah canm. Yoksa bu yaştan sonra yeni bir yüzü kaldıramam) senin ameliyat yakın galiba...Benim daha bir ay daha var. O yüzden galiba 1 mi 2 mi diye gidip gelicem. Ameliyata şıp diye karar verdim ama iş tasarıma gelince böyle oldum...Sen hangi tasarıma karar verdin?
Canım Barış bey aslında ilk tasarımdan yana. seninle aynı fikirde yani. Dudak mesafesini de kıkırdak ekleyip uzatırım dedi. Son tasarıma birazda ben kalkık burundan korktuğum için razı oldu. Benim tek kaygım kalkık olduğu zaman önden nasıl durur. Kafayı yemiş düşlere çok yakışmış kalkık burun, dudak ve çene yapısı çok müsait çünkü. Benim hatlarım biraz sert ve dudak mesafem uzun. çenemde kısagerçi Barış bey mutlaka herşeyi dikkate alıyordur. aslında ben ona güvenip bırakmayı düşünüyorum. İlk ameliyatımı yapan doktorum sağolsun burnumu çok kısaltmış. Ama ona da çok kızamıyorum çünkü 12 sene önce olmuştum. Yani Barış bey elinde olan malzemeyle, elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor. Bende zaten ilk ameliyatlar gibi mükemmel bir sonuç beklemiyorum. Çünkü yapılabilecekler ve yapılamayacaklar belli. Mucize beklemiyorum ama ikinci olduğu için içime sinsin istiyorum. Canım yorgun ifade yaştan kaynaklıdır. ben sizler gibi çıtır değilim ) Yolu yarıladım ve 2 sene geçtimde ))
Barış Bey özellikle burunda önden görüntüye çok özeniyor çok çalışıyor :) Burun delikleri rahatsızlık vermeyecek şekilde her türlü kalkık burnu yapıyor. Kafayıyemişdüşler en cesur&güzel örnek olarak karşımızda :))
Yine de mükemmel bir sonuç çıkacağından eminim. Çıtırım yaşında bir şey yok yahu ameliyatla yolun başına geri dönersin :)) Sen söylemedikçe bırak burnunu yaşını bile kimse anlamaz
cumartesi günü tekrar gidicem belki tekrar bi tasarım yaparz belki ama bu tasarıma göre sonuncusuna karar verdim haftaya cuma bnm ameliyatım
kızlar barış beyle 2 gün sonra randevum varr yuppiiiii :)) şimdik size bişi sorcam.. Tasarımı o anda mı yapıyor biz varken.. yoksa yapıp sonra bize mi gönderiyor?
kızlar barış beyle 2 gün sonra randevum varr yuppiiiii :)) şimdik size bişi sorcam.. Tasarımı o anda mı yapıyor biz varken.. yoksa yapıp sonra bize mi gönderiyor?
mirabel bende ş.dışındayım .acaba barış beye foto gndersem banada tasarım yapıp gönderir mi?sen öyle mi yaptın,yoksa muayene oldun mu?o mu çekti fotoları?
Ne güzel zaman az olunca kafada kurma olayı da azalır. Bana tarihi biraz geç verdiler. Ankara'dan geleceğim için, halletmem gereken bir sürü şey var. Ameliyatın çok güzel geçecek! Şimdiden geçmiş olsun....
)) Zaten Barış beye şakasını da yaptım "make me beutiful" diye. Şu burun ameliyatı bitsin belki birde dudak dolgusu yaptırırım. birazda yanaklara dolguuuuu....sonra biraz gögüsssss....ay bunun sonu yok ya....insan istedikçe istiyor. Barış bey gögüs ameliyatlarından konuşurken elimi otomatikman gögüslerime götürdüm o da güldü ) Biz kadınlar fenayız fena....
bantları çıkardım ben de yuppieee :))) bişi sorcam ama sanki sivilceler oluşucak gbi neyle temizlemelym kızlar ?
Canım aşırı yağlanma olabilir yüzünde sana tavsiyem temizleme jelleri ve kremleri + tonik imdadına koşacaktır. Ama narin narin çok zorlamadan
Geç olsun güç olmasın demişler isimsizbiricim :))
Ameliyattan sonra alçı çıktıktan sonra eğer bandaj takılmaz ise 10 günde dönebilirsin.
kızlar bantları çıkardınız mı ? ya cumartesi günü bant yapmıştı barış bey 4 gün kalsn demşti de acaba artık çıkarsammı?birden çok şişer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?