Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün Barış bey tasarımı gönderdi. Becerebilirsem albüm yapacağım....Birde önden resmimi ekliycem böylece burnumda ki sorunu daha iyi görebilesiniz...Yorum ve önerleriniz bekliyorum...![]()
Canım ekledim seni :)
kızlar selam :)
ameliyat günü aldım 8 mart. bir kez görüşmeye gittim, bir tasarım var elimde şu anda. estetikten ziyade burnumdaki deviasyon ve kırıktan da kurtulmak istiyorum. barış beye estetik konusunda güvenim sonsuz ama ya deviasyon kırık düzelmez de yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsam diye içim içimi yiyor.
bir görüşmeden sonra telefon ile ameliyat günü aldım ama bir kez daha görüşmek istiyorum. aslında ne konuşacağımı da bilmiyorum ama ikna edilmek istiyorum sanırım bu sorunlardan kurtulacağıma. bir görüşme sonrası direkt ameliyat günü almış olmak da aceleye gelmiş gibi geliyor biraz bana. kafam çok karışık..
sevin hanım ameliyattan 3-4 gün önce çağırıp belgeler vs bir şeyler yapılacağını söyledi. ücreti de o zaman alacaklarmış.
ameliyat öncesi 1 görüşme mi yaptı herkes?
haklısın cnm...bu ameliyat en büyük sınavım olacak...Barış beyin gönderdiği tasarımı eklemiştim ama kaldırdım. Özel albüm yapmıştım ama genel albümlerdede görününce kaldırdım.
Canım resimlerini göremedim :) Yükledikten sonra yeniden haber ver yorum ve önerilerilerde bulunuruz. :))
resim koydun mu sen canım
tatlım dediğin gibi aslında büyütülcek bişi yok belki ama araştırmalarla duyduklarınla vs insan acaba diyo..Barış beyin her iki yöntemede hakim olması beni sevindirdi açıkcası.kapalı teknik daha iyi tabikide her yönden ama %10 revizyona ihtiyaç duyulur cümleside beni ürkütüo mesela 2 kez narkoz yemek![]()
hayır canım henüz koymadım ama hastasonu koyucam :)) bu arada senin de yaklaşıyo galiba dimi ? şöle söliim hiç hiç korkma ..herşey çok güzel gidiyo..bugn benm 14.günüm bantlıyım hala ama böle bile beeniyorum burnumu :) barış bey gerçekten elinden gelelnin en iyisini yapıyo..
kızlar selam :)
ameliyat günü aldım 8 mart. bir kez görüşmeye gittim, bir tasarım var elimde şu anda. estetikten ziyade burnumdaki deviasyon ve kırıktan da kurtulmak istiyorum. barış beye estetik konusunda güvenim sonsuz ama ya deviasyon kırık düzelmez de yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsam diye içim içimi yiyor.
bir görüşmeden sonra telefon ile ameliyat günü aldım ama bir kez daha görüşmek istiyorum. aslında ne konuşacağımı da bilmiyorum ama ikna edilmek istiyorum sanırım bu sorunlardan kurtulacağıma. bir görüşme sonrası direkt ameliyat günü almış olmak da aceleye gelmiş gibi geliyor biraz bana. kafam çok karışık..
sevin hanım ameliyattan 3-4 gün önce çağırıp belgeler vs bir şeyler yapılacağını söyledi. ücreti de o zaman alacaklarmış.
Oralet valla resimlerine baktım insanın seni görünce hepsini olası geliyor tas gibi hatun olmussun maşallah bende başka bir doktordan burun ameliyatı için gün almıştım ama son anda kaçtım şimdi barış beylere görüşmeye karar verdim kapalı ameliyatlarda burun ucu zamanla düşer diye birseyler duymuştum bu konuda bilgin varmı yoksa iyileşme süreci daha kısa diye bu yöntem mantıklı geliyor bana
oraletciim sana da soriim :)) cumartesibandaj uyguladı barış bey 4 gün filan kalsn demşti..ama ben korkuyorum çıkarmaya şişlik artarmı diye sence çıkarıyımmı artık? bi de cumartesden bu yana şişliklermde bi değişme olmadı gibi gelio bana süreç böle yawaş mı işlicek ?
Canım resimlerini göremedim :) Yükledikten sonra yeniden haber ver yorum ve önerilerilerde bulunuruz. :))
kızlar bantları çıkardınız mı ? ya cumartesi günü bant yapmıştı barış bey 4 gün kalsn demşti de acaba artık çıkarsammı?birden çok şişer mi?
ben 12 sinde görüşme yaptım o gün ameliyat randevusu aldım. Üstelik ben Ankara'dan sırf Barış beyle görüşmeye gitmiştim. Başka doktorlada görüşmedim. Ama ben giderken zaten karar vermiştim barış beye. Benim ameliyatım bir aksilik olmazsa 18 martta. Ameliyattan önce tekrar görüşülür merak etme. Ben kendisine zaten ilk görşmede söyledim ameliyat olmaya karar verirsem yüzde yüz o siz olacaksınız. Odadan çıkıncada hemen randevu aldım.kızlar selam :)
cnm benm pztsi bantlamıştı barış bey ben bugün çıkardım valla :) sen çok bile tutmuşsun :) ama sabah bi kalktım burnum dehşetyamuk gbiydi bi tarafı daha çok şiş çok ağladım sızladım ama şimdi indi çok mutluyummmmm :):)
Albüm ekledim cnm. burnumun ilk ameliyatlı önden halinide koydum. Gülünce dudağımla bütünleşiyorO yüzden barış bey biraz kaldırmam lazım gelecek dedi. Ama bu seferde dudak mesafesi açılırsa ve yüz ifadem çok değişirse diye korkuyorum. Önden olan resimlerde burun ucum sivri onuda biraz genişletip yuvarlıycam dedi. Fikirlerinizi bekliyorum melekler...
))
Tabi canım ama açık yapılan ameliyatlarda da bu %'lik bir pay mevcut. KBB doktorları genelde açık kullanır çok nadiri kapalıya geçmiştir. Sonuçta bu doktorlar plastik cerrah hangi yoldan en iyi sonucu çıkarırlar daha iyi bilirler :) Görüş bakalım görüşüp bilgi almaktan zarar gelmez![]()
Varsayımları kenara atıp elimizdeki doneler üzerinden konuşmuş oluruz.
Albüm ekledim cnm. burnumun ilk ameliyatlı önden halinide koydum. Gülünce dudağımla bütünleşiyorO yüzden barış bey biraz kaldırmam lazım gelecek dedi. Ama bu seferde dudak mesafesi açılırsa ve yüz ifadem çok değişirse diye korkuyorum. Önden olan resimlerde burun ucum sivri onuda biraz genişletip yuvarlıycam dedi. Fikirlerinizi bekliyorum melekler...
))