• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Misscim sen bilirsin Barış Bey'e revizyon olan kimler var pinkgirl16'e fikir verebileceğimiz ?
Kendisi başka forum sayfalarında iki başlık açmıştı orada rastladım. Burada imdadına yetişecek birileri olur diye düşündüm.

geçmiş sayfalarda bir iki kişi hatırlıyorum çok başarılı sonuclardı fakat rumuz olarak hatırlamıyorum diğer sayfalara bakma fırsatım olduğunda yardımcı olmaya çalşcam..

Misscim sen bilirsin Barış Bey'e revizyon olan kimler var pinkgirl16'e fikir verebileceğimiz ?
Kendisi başka forum sayfalarında iki başlık açmıştı orada rastladım. Burada imdadına yetişecek birileri olur diye düşündüm.

geçmiş sayfalarda bir iki kişi hatırlıyorum çok başarılı sonuclardı fakat rumuz olarak hatırlamıyorum diğer sayfalara bakma fırsatım olduğunda yardımcı olmaya çalşcam.

bu arada dolgu konusunda evet yakın çevremde dahil olmak üzere oraletın dudak dolgusu kadar doğal ve gerçek görünen denk gelmemişti bende çok sigara tükettiğm zaman yaptırdığım dolgunun pek uzun sürede kar etmedğini gördüm sigarayı bıraktım en yakın zamanda tekrarlatıcam bu dolgu süper birşey

arkadaşlar dudak dolgusunda ücret ne kadar?bi de dolgunun içerdiği madde ne acaba?yağ enjeksiyonu mu?bi de ağrı oluyo mu?

Haklısınız kızlar en iyisi yüzyüze görüşüp öğrenmek bu konuyu.Belkide sana uygulanan teknik banada yeterli olucaktır papricacım yada dediğin gibi küçük kesilerle hallolur:) sanada çok teşekkürler yorumun için oraletcim :38:

Karşılaştığım bir çok kız kendi burnunuzu çok sorunlu sanıyor bu yüzden en zor şekilde sonuçlanacağını düşünüyor. Burnunu görmedim ama sezgilerim bu yönde. Barış Bey sana kapalı teknikle istediğin görüntüye kavuşmanı sağlayacağını söyleyecektir. İçimden bir ses böyle diyor :))

canım buarada yeni gördüm:) ztn öğrenmek istediğim şuyduki barış bey her iki konuyada hakimmi teknik konusunda :26:

Barış Bey'in sitesini ziyaret etmeni öneririm :) Her tekniğe hakim ama en zor çalışmayla en iyi sonucu çıkarıyor açık ameliyat doktora kolaydır ama bunu tercih etmiyor eğer hastanın burnu kapalı teknikle olabiliyorsa. Sırf kapalı teknikle ameliyat olmak için şehir dışından gelip doktor araştıran kişiler biliyorum. :82:

Oralet resmin varsa bakabilirmiyim eklermisin bende burun ameliyatı olmak istiyorum:3:

:-)) Meleğimiz ya, kendin araştırsana demiyor, birde araştıryor:21: benim aklıma gelmedi internetten bakmak sana sordum canm. harikasın. bu arada ameliyattan sonra belki dudak dolgusuda yaptıracağım. Barış beye söyledim oraletin dolgusunu gördüm çok doğaldı diye...O da burun işini halledelim bir önce dedi. sigarayı umarım tamamen bırakırımda bu illetten kurtulurum. Belkide bu ameliyat vesilesi olur.

ben sigarayı bırakalı iki hafta oldu bi tane bile içmedim bi dahada baslamayı düşünmüorm :64:

geçmiş sayfalarda bir iki kişi hatırlıyorum çok başarılı sonuclardı fakat rumuz olarak hatırlamıyorum diğer sayfalara bakma fırsatım olduğunda yardımcı olmaya çalşcam..

Sağol canım :) Sitenin eski isimlerinden olduğun için en iyi sen bilirsin diye düşündüm :)

bu arada dolgu konusunda evet yakın çevremde dahil olmak üzere oraletın dudak dolgusu kadar doğal ve gerçek görünen denk gelmemişti bende çok sigara tükettiğm zaman yaptırdığım dolgunun pek uzun sürede kar etmedğini gördüm sigarayı bıraktım en yakın zamanda tekrarlatıcam bu dolgu süper birşey

:)) Dolgun dudaklar için sigarayı bıakmaya değer canım :))
Barış Bey güzel yapmıştı iyi günlerde de kullanmıştım :)) Uzun kullanamadım burun ameliyatım sebebiyle yenisinde inşallah aynı güzellikte yine kullanırım :)

arkadaşlar dudak dolgusunda ücret ne kadar?bi de dolgunun içerdiği madde ne acaba?yağ enjeksiyonu mu?bi de ağrı oluyo mu?

Canım yapılan işleme göre değişiyor sanıyorum 800-1250 arası diyeyim ama çünkü her dudak bir değil :)) Şu anki fiyatlar hakıknda da hiç bilgim yok ayrıca. Bana Teosyal Kiss kullanmıştı.

"Hareketli ve damar yapısı açısından zengin olması nedeniyle dudak, bakımı zor bir bölgedir. İşte bakımı zor olan ve yaşlanma etkisinin en çok görüldüğü bölgelerden biri olan dudak için Teoxane laboratuarları yepyeni bir ürün geliştirdi: Teosyal Kiss....

Hem uzun etkili, hem de enjekte edilmesi nispeten kolay bir ürün olan Teosyal Kiss, dudaklarda ve dudak çevresindeki dokularda kullanılmak üzere geliştirilmiş.

Ortalama 9 ila 12 ay süre ile optimal etki sağlayan Teosyal Kiss, dudaklara yeni kontur veriyor, dudakların hacmini arttırıyor, dudak çevresindeki kırışıklıkları gideriyor, birleşim çizgilerinin güçlendirip ve dudaklara kaybetmiş olduğu suyu geri kazandırıyor.

Üst ya da alt dudaklardaki incelik sebebiyle oluşan asimetri için kullanılabileceği gibi, zamana yenilip eski dolgunluğunu yitiren dudaklarda da Teosyal Kiss uygulaması yapılabilmekte."

++ Ağrı olmuyor çünkü o bölgeyi doldurmadan önce uyuşturuyor ;)

ben sigarayı bırakalı iki hafta oldu bi tane bile içmedim bi dahada baslamayı düşünmüorm :64:

ne güselllllll bende bırakabilsem ve bir daha hiç başlamasam... Nefes alıştan cilde kadar her şeyi değişiyor insanın...Yardım alarak mı bıraktın? Yoksa kendi iradenle mi ? Ben iradesizim ya :59:

Kızlar bugün Barış bey tasarımı gönderdi. Becerebilirsem albüm yapacağım....Birde önden resmimi ekliycem böylece burnumda ki sorunu daha iyi görebilesiniz...Yorum ve önerleriniz bekliyorum...:49:

ne güselllllll bende bırakabilsem ve bir daha hiç başlamasam... Nefes alıştan cilde kadar her şeyi değişiyor insanın...Yardım alarak mı bıraktın? Yoksa kendi iradenle mi ? Ben iradesizim ya :59:

Ameliyatına odaklan en büyük irade :)) Hangisini daha çok istediğini düşün, sağlıklı bir burun mu yoksa bir dal sigara mı ?
Herkesin ayılıp bayılacağı güzel bir burnu seçip yarın bırakmayı deneyip başarılı olabileceğini düşünüyorum :))

Ameliyatına odaklan en büyük irade :)) Hangisini daha çok istediğini düşün, sağlıklı bir burun mu yoksa bir dal sigara mı ?
Herkesin ayılıp bayılacağı güzel bir burnu seçip yarın bırakmayı deneyip başarılı olabileceğini düşünüyorum :))

haklısın cnm...bu ameliyat en büyük sınavım olacak...Barış beyin gönderdiği tasarımı eklemiştim ama kaldırdım. Özel albüm yapmıştım ama genel albümlerdede görününce kaldırdım.

Barış Bey'in sitesini ziyaret etmeni öneririm :) Her tekniğe hakim ama en zor çalışmayla en iyi sonucu çıkarıyor açık ameliyat doktora kolaydır ama bunu tercih etmiyor eğer hastanın burnu kapalı teknikle olabiliyorsa. Sırf kapalı teknikle ameliyat olmak için şehir dışından gelip doktor araştıran kişiler biliyorum. :82:

tatlım dediğin gibi aslında büyütülcek bişi yok belki ama araştırmalarla duyduklarınla vs insan acaba diyo..Barış beyin her iki yöntemede hakim olması beni sevindirdi açıkcası.kapalı teknik daha iyi tabikide her yönden ama %10 revizyona ihtiyaç duyulur cümleside beni ürkütüo mesela 2 kez narkoz yemek:5:

kızlar selam :)

ameliyat günü aldım 8 mart. bir kez görüşmeye gittim, bir tasarım var elimde şu anda. estetikten ziyade burnumdaki deviasyon ve kırıktan da kurtulmak istiyorum. barış beye estetik konusunda güvenim sonsuz ama ya deviasyon kırık düzelmez de yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsam diye içim içimi yiyor.

bir görüşmeden sonra telefon ile ameliyat günü aldım ama bir kez daha görüşmek istiyorum. aslında ne konuşacağımı da bilmiyorum ama ikna edilmek istiyorum sanırım bu sorunlardan kurtulacağıma. bir görüşme sonrası direkt ameliyat günü almış olmak da aceleye gelmiş gibi geliyor biraz bana. kafam çok karışık..

sevin hanım ameliyattan 3-4 gün önce çağırıp belgeler vs bir şeyler yapılacağını söyledi. ücreti de o zaman alacaklarmış.

ameliyat öncesi 1 görüşme mi yaptı herkes?

valla bn 10 senedir içiodum ve 23 yasındayım. cok erken bi özenitilikle basladım snra lanet gibi yapıstı ama son 3 4 aydır beyin olarak hazırladım kendimi hep bırakıcam artık diodum. işte anestezi de son noktası oldu ama kafada bitirmek gerekiomus onu anladım. gecenlerde bi sınavdan gectim o zmnda baslamadım artık baslamam diye umut ediorm inş. baslamam. :74:

Son düzenleme:
Back