• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr bana da klomen verdi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
ya bu klomeni o kadar duydum ki araştırııyordum ki dr bana da verdı gecen ay yumurtam 11.gunde catladı dr erken çatlamış dedi ve hamılelık olmadı bu ay adet oldum ve yarın adetımın 5.gunu klomen içeceğim 5gun boyunca gunda 1 tane 10mg sonrasında 10.gunu yumurta takıbı yapacak bakalım hayırlısı klomen nasıl bir hap? kullanıp hemen hamıle kalan da var aylarca kalamayan da

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de sorun olmadığı halde verdi takip amaçlı 10. gün çatlatma iğnesi vuruldum.. ama yumurtalar ilaca aşırı tepki vermiş ve çatlamamış kiste çevirmiş.. ben günde 2 tane içiyordum.. sende olmaz herhalde.. inş olmaz.. hayırlısı olsun..

bende bu ay başladım klomene. doktor günde 3 tane içeceksin dedi.ya kist olursa.. zdoktorun dediğini yapıcam bakalım. o düşünmüştür heralde bunu...

ben adetın 5.gunu yanı yarın başlayacağım 10mg mış günde yalnızca 1 tane içeceğim 9.gunu bıetecek sonra da takıp edecek benım catlamasıyla ılgılı problemım yok sadecde gecen ay erken çatladı onu duzenlemek için verdı sanırım

biz seninle aynı gün takibe girdik sanırım. ben bugün dr a takip için gittim ayın 28 inde klomene başladım.bugün 19 mm yumurtam varmış. pregly iğne verdi onu yaptırdık.seni merak ettim. ne dedi doktor.
umarım gelişmeler iyidir.

bende bugün dr gittim adetim 5.günü kullanacaksın dedi yani 2 gün sonra başlayacağım 1 kutu kullanmıştım ama 5 gün bekleyip istediğimiz boyunta gelişmediğinden iğnesinide olamadım haliyle ilk kullanmam başarısızdı şimdi 2.kutuyu kullanacağım ama bunu 7 gün kullanacağım bende yumurtlama problemi olduğundan geç gelişiyorlar umarım bu son kullanmam olur ve hamile kalırım...

biz seninle aynı gün takibe girdik sanırım. ben bugün dr a takip için gittim ayın 28 inde klomene başladım.bugün 19 mm yumurtam varmış. pregly iğne verdi onu yaptırdık.seni merak ettim. ne dedi doktor.
umarım gelişmeler iyidir.

canım ben son gıttığım de adetınmın 110.gunu gıttım 22x23mm olmuş dr cok cabuk buyumuş dedi sonra 12.gun gıttım çatlamış dedi erken catlamış dedi bu ayda olmayabılır dedi olmassa da hsg istedı ya ben anladım kı bende yumurtlamayla ılgılı problem var nıye hsg ıstedı anlamış dedğilim şimdi kara kara duşunuyorum nasıl çektırsem dıye sen ne yaptın?

ilk olarak 10.gunu gıttım 110 yazmışım yanlışlıkla off

canım ben son gıttığım de adetınmın 110.gunu gıttım 22x23mm olmuş dr cok cabuk buyumuş dedi sonra 12.gun gıttım çatlamış dedi erken catlamış dedi bu ayda olmayabılır dedi olmassa da hsg istedı ya ben anladım kı bende yumurtlamayla ılgılı problem var nıye hsg ıstedı anlamış dedğilim şimdi kara kara duşunuyorum nasıl çektırsem dıye sen ne yaptın?

bize ilişki önerdi geçen haftaydı. önümüzdeki haftayı bekliyorum merakla ve umutla.. doktor adet olursan 3. günü gel, olmazsan 5 gün geçince gel dedi.hsg konusunu doktora sordum çekecekmisiniz diye. şimdilik gerek yok dedi. hsg bazen tıkanıklığı açıp hamile kalmayı kolaylaştırdığı gibi yan etkileride var dedi. hsg sonucu rahim ağzındaki mikroplar rahmin içerisine ilerleyebilirmiş. sorun yokken sorun yaratmayalım bi kaç ay deneyelim olmazsa düşünürüz dedi. birde yaşın gereği tıkalı olacağını düşünmüyorum (yaşım 24) daha çok 30 lu yaşlardaki bayanlarda kullanırız dedi.zaman gösterecek yani.
yardımcı olmuşumdur umarım.
sana kanım ısındı benim yaa. aynı zamanda tedaviye başladık diye, sanki aynı zamanda hamile kalacaz gibi geliyor.hislerime güvenirim ben.yazarken bile bi heyecan var bende. hsg biraz acı veriyormuş ama kendini rahat bırakırsan o kadar korkunç değilmiş.ay çok uzun oldu.yeni haberlerini bekliyorum canım..

canım benim yaa çok sağol benım de sana kanım ısındı Allahım inşallah dedığın gıbı olur bana da eşim kızıyor suan hsg ye gerek yok dıyor ben de cok kararsızım bıraz daha deneyelım olmassa tabıkı cektırırsın dıyor ama bende yumurta da erken çatlama oluyor yanı suan problem bellı bak senın dr un ne guzel soylemış ama benımkı cok acele etttı bence bu arada benımde yaşım 25 ve evlenelı 1.5 sene oldu henuz 8-9aydır da korunmayı bırakmıştık ama olmadı daha 2 ay bıle yumurta takıbı denemeden hsg yi istemesı bana da cok saçma geldı doktoruna katılıyorum bu arada canım hangı dr a gıdıyorsun ist daysa bende ona gıdeyım

nerelerdesınnnn yaz bana cevaplarını beklıyorum bırılerıyle konuşmassam fıkır alış verişinde bulunmassam çıldıracağım sonunda düşünmekten

himeros canımmmmm

canım ben akşamları giriyorum nete. ben denizlide oturuyorum.bencede acele etmeyin. ben 2,5 yıllık evliyim hiç korunmadık.nasıl olsa olmuyor diye. şimdi yeni başladık bakalım.
ben geçen yıl izmirde bi doktora gittim. sadece muayene ve ultrasondan sonra sende pko var dedi. ve hsg istedi spermiogram istedi. çektir öyle gel dedi. bende korktuğum için çektirmedim erteledik. o zaman doktor, infertilitede ilk aşama bunlar dedi.yaptırki boşuna uğraşmayalım bi sorun varsa dedi.bide kendi özel hastanesine yönlendirdi. sanırım para koparmak için diye düşündük.
başka doktorlara sorabilirsin hsg konusunu. açıkcası doktor bana da dese çektir diye bende korkarım ve araştırırım.ama başa gelende çekiliyor be güzelim.sabırlı olmak gerekiyor.güçlü olmak gerekiyor.erken çatlama konusunu doktoruma sorarım senin için ama ben 2 hafta kadar sonra gideceğim doktora.o zaman anca sorabilirim.
hsg yi zaten korkum gereği sordum cevabı biliyorsun.keşke yardımcı olabilsem. görüşürüz canım

canım anladım sen de haklısın bence de erken şuan çektırmekten vazgectım gerekırse illaki daha sonra da cektırebılırım bıraz zamana bırakmak istiyoruz hemen bu ay gelecek ay acil bebek için tutturmuyoruz bakalım Allahtan hayırlısı

ikimizde ekimde doğmuşuz yaa. bak iyice şaşırdım şimdi.sanırım sağlık sektöründesin.çevren geniştir, başka doktorlardan fikir aldınmı.ben 4 ay önce ameliyat oldum.denizlide tanıdığımız kimse yok.yalnızız.ama burda bile bir sürü doktora danıştım ameliyat olmam gerekiyormu diye. hepsi ol dedi. annem başka şehirde sordu soruşturdu hep olması gerekir dediler öyle oldum. ikna oldum ama. sende çektireceksen bile ikna olmalısın

evet ya ben de cok sasırdım terazımısın sen de evet ben sağlıkçıyım 2 aydır evdeyım istifa ettım ibb de de çalışıyordum seneye kpss var onun için uğraşıyorum hem de bebek için bilemıyorum hsg ıçın suan hala kararsızım ama gonlum kalbım ve eşim cektırme daha erken dıyor sorun yumurta duzensızlığımde ilaçla halledılebılır dıye duşunuyorum bakalım yaa amaaann zor iş bunlar ya 1 haftadır çok huzursuzdum gecelerı hiç uyuyamıyordum ama bugun kendımı daha iyi hissedıyorum

inşallah herşey daha da iyi olur bu ay ne zaman adet olman gerekıyor canım? ben 25.gunde olmuştum gecen ay bu ayda o aralarda olurum işte eğer olacaksa tabı hakkımızda hayırlısı dua ederken benı de unutma

bende teraziyim. ben 9 aydır memurum canım,yeni kazandım. inşallah kazanırsın.geçen ay 23 nisan da adet oldum. bu ay ne zaman olcam bilemiyorum. genelde 2-3 ay da bir oluyordum çünkü. bu ay düzene girer sanırım hap kullandık o kadar:D kendini rahat hissetmen en önemlisi.şuan iyi olduğuna sevindim. ben 83 puanla 2 yıl yerleşmeyi bekledim. hep umut ve umudun kırılışı. kazandıktan sonra ilk 6 ay düzenli adet oldum :D düşün artık.şimdi yine düzensiz.dualarım tüm anne olmayı isteyenlere...

canım ya çok sevındım memeur olabıldığıne darısı başıma ben de şimdişden çalışıyorum laboratlarıda 80ustu alıyolar bızım puanlarımız da cok yuksek 70 le atanamamıştım bakalım seneye hayırlısı bebek için de zaten bua y ve gelecek ay olmassa yenıden korunacağız cunku bebek doğum çok ters zamana gelıyor yanı kpss dersane sınav bebek hepsı bı arada mumkun değil olmaz bakalım hayırlısı benım de tam tersıı adetlerım hep duzenlıdır bu zamana kadar hep 1-2 gun erken ya da geç olur ya ada tam zamanında olur demek isdeğini anladım stresten dıyorsun haklısın canım stres cok önemlı bır etken maalesef ben de hayatımın genelınde streslı telaşlı bır ınsanımdır bu ay nasıl bır his var içinde canım bebekle ilgili

Back