Aylin Bilgin Karabulut'a burun estetiği ameliyatı oldum. Kendisi doktordan önce bana bir abla oldu. Kendisi çok tatlı çok sevimli ve ayrıca yaşına göre çok güzel. Kendisi doğal burun yapıyor, yapmacık durmaması için. Benim ilk ameliyatımdı, çok korkuyordum. Geceleri uyuyamıyordum. Sigara üstüne sigara yakıyordum. Bu konuda ilk önce eşim olmak üzere hem doktorum hem de Gülbin hanım bana çok yardımcı oldular, kendi öz güvenimi topladım. Ben daha önce hiç ameliyat olmadığım içindi bu korkum. Doktorumdan dolayı kesinlikle değildi. Kendisi çok reklam yapmayı sevmeyen bir doktor ve şunu da söylemeden edemeyeceğim; bu ameliyattan korkmamamın bir sebebi de eşimin kaydırak burun sevmemesiydi çünkü eşim doğal burun seviyordu. Şu an hem eşimin gözünde hem de çevreden çok beğeniliyorum. Önceki burnum çok kötü bir burun değildi. Kemerim alındı ve iç tedavim yapıldı, nefes alabiliyorum artık. Aylin hanımla tanışmam çok büyük bir tesadüftü ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Herhangi bir operasyon geçirecek olsam yine Aylin hanıma giderim gözüm kapalı ve bu kez korkusuz. Ameliyat olacak herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Başka bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz.
Arkadaslar burun ameliyati olucam ama doktorda kararsiz kaldim aylin bilgin karabulut hakkinda ne dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?