Dr. Aykut Özpür'a revizyon olan var mı

mujgansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
2
0
26
merhaba 2015 de burun estetiği oldum ama revizyon olmam gerekiyor Aykut Özpur instagramdan gördüğüm kadarıyla yaptığı burunlar çok doğal ve güzel duruyor. Barış Çakırla da yakınlığı var sanırım. Bu sebeple başından beri ona olmak istediim parayı hallettikten sonra(27bin) muayene olmak için gittiğimde benimle çok da olumlu konuşmadı hayal kırıklığı olmaması açısından daha temkinli ve soğuk biri herkese de revizyon yapmıyormuş. Kafam çok karışık ameliyatımın 4 saat sürebileceğini söyledi sonucun güzel olmasını garanti etmiyorum diyor ama ameliyatta yapılabilecek her şeyin yapılacağını çok uğraşılacağını garanti ediyor yani sonuç kötü de olabilir diyor revizyon olduğu için hemen tüm doktorlar daha zor ve başarı oranı daha düşük diyor. Ne yapmalıyım? Süleyman Taş mükemmel yapıyor bence ama o da 6500 euro. Bütçem mümkün değil ne öneriyorsunuz? Bu arada Aykut Beyin instagramnda hiç revizyon yoktu örnek istedim hasta mahremiyeti adına tekrar randevu oluşturup onunla birlikte baktık iki buruna ikisi de çok güzeldi ama hiç paylaşılmaması da garip geldi

Başarılı bir doktor tabii ama revizyon ameliyatta doktorun revizyon başarısı asıl önemli olan. Bu yönde bir araştırma yapınız. Revizyonda en çok kim başarılı? Asıl soru bu.

X