• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.AYKUT ÖZPÜR BURUN AMELİYATI

merhaba, bende ekim ayında aykut beye görüşmeye gitmiştim. sonra karar verdm tarih konuştk ama vazgeçtim😁 iki dr la daha görüştm hatta bugun evren helvacı diye bir dr ile görüştüm. ama hiç içime sinmedi. çok kalkık bir burun yaptı çizimde. beğenmedim. Aykut bey soğuk bir dr evet ama bence yaptığı burunlar çok başarılı ve doğal görünüyor. nefes alma konusu da tekrarlayan bir şey sanırım. çünkü ameliyat sırasında etleri küçültseler bile alerjik bünyelerde savunma amaçlı vücut yine üretiyormuş. bende şubatta olmayı planlıyorum. sanırın aykut beyde karar kılıcam🤯🙈
merhaba ben de son aşamadayım ama kararsızım revizyon için çok umutlu konuşmadı biraz da korkuttu beni ama yine de ona yaptıracağım memnun musun burnundan?

Merhaba Margit😊Dr.Aykut Özpürle ilgili yazdıklarınızı okuyunca sanki kendim yazmışım gibi hissettim.Çünkü aynı süreci yaşıyorum.Aynı İki drla görüştüm ve aynı muameleyle karşılaştım.sizinle mutlaka görüşmek istiyorum kafam çok karıştı.Lütfen ınstagramdan ya da WhatsApptan görüşmemiz mümkün mü🙏benim için çok önemli.Cevap yazarsanız ben size ulaşmaya çalışırım.

Merhaba aykut beye ameliyat oldunuz mu? Yaptığı burun simülasyon la aynı mı

Meraba ben aykut özpura kasım 2020 de ameliyat oldum bu gün 7 ay oldu ve sunu demeliyimki simülasyondan çok daha güzel ve doğal bi burnum oldu. Ilk aylarda çok ödemli oldugu icin önden garip duruyordu ama bu sorun ödemler indikçe düzeldi

Meraba ben aykut özpura kasım 2020 de ameliyat oldum bu gün 7 ay oldu ve sunu demeliyimki simülasyondan çok daha güzel ve doğal bi burnum oldu. Ilk aylarda çok ödemli oldugu icin önden garip duruyordu ama bu sorun ödemler indikçe düzeldi
Merhaba. Nefes sorunu gelisti mi?

Back