Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce Aykut ÖZPÜR'e ameliyat oldum nasıl bir doktor ameliyat sürecim nasıl geçti bunları anlatacağım.Ameliyat olmaya karar vermem çok zor olmadı küçüklüğümden beri ameliyat olacağım diyordum.Burnumda çıkıklık vardı gözüme çok batıyordu törpületmeden rahat edemeyecektim.Ve burun ucum düşüktü.Doktor için çok araştırdım.Çok iyi doktorlar var Barış Çakırı çok beğeniyordum ancak fiyatları geçekten herkesin karşılayabileceği düzeyde değildi.Fiyatı çok yüksek sayfasına bakmayacağım aklım karışmasın deyip bir sürü doktor araştırıyordum ama tekrar dönüp dolaşıp Barış Çakıra bakıyordum.Barış Çakırın eğitimlere birlikte gittiği doktorları fotoğraflarından onları bulup araştırıyordum.En azından aynı eğitimlere gidiyorlar güvenebilirim diye düşünüyordum.Ama çevresinden bulduğum doktorlara fiyat sorduğumda neredeyse aynı fiyatı veriyorlardı.En sonunda yine Barış Çakırın çevresinde olan Aykut Beyi buldum.Diğer doktorlara göre daha uygun fiyat verdi.Görüşmeye gittiğimde fotoğraflarımı çekti.Bilgisayardan nasıl bi burun yapacağını gösterdi.Biraz daha kalkık küçük mü olsa dediğimde eğer bu burna tamam demiyorsan hazır değilsindir.Ben sana bu fotoğrafı mail olarak yollayayım bi kaç gün bak içine sinerse o zaman burnunu yaptır dedi.Burdan da anlayacağınız gibi öyle sizi ikna etme çabası olmuyor.Ayrıca sıcak bi karşılama asla beklemeyin.Ben yaptığı işlere güvenerek ameliyat oldum kendisine.Yoksa içimi rahatlattı konuşmasıyla güven verdi de ameliyat oldum diyemem.Soğuk bi doktor malesef.Bilgisayardan yaptığı buruna gözüm alıştı içime sindi ve ameliyat oldum.Ameliyat süreci çok iyi geçti.Morarma olmadı sadece şişlik oldu o da burnumda ki silikon tampon çıkınca 1 güne söndü.Yaklaşk 1 sene oldu nefes alma konusunda sorun yaşıyorum.Burnumda et var mevsime göre alerjime göre şişip iniyor.Biraz can sıkıcı bi durum.Sonuçta ameliyat oldum nefes almam çok iyi olmalı diye düşünüyorum ama malesef gece kendi horlamama kalkıp burun spreyi sıkıyorum.Şekil konusuna gelirsek ne çizdiyse onu yaptı.Ameliyattan 2 hafta sonra yurtta aynı odada kaldığım arkadaşlarımla buluştuğumda kaşına bi şey mi yaptırdın bi değişiklik var dediler:)) İşte bu dedim.En korktuğum şey tanıştığım insanların direk burnumun estetik olduğunu anlamasıydı ama o kadar doğal oldu ki arkadaşlarım bile anlamadı.Ailem tanıdıklarım hepsi çok beğendi.Fiyat konusuna gelince bunu doktorla değil yanında asistanlık yapan eşiyle görüşüyorsunuz.Nakitte indirim yaptığını ve size özel olduğunu söylüyor ama herkese aynı fiyatı vererek ikna ettiğini farkettik.Aradığınızda bu aya özel indirimli fiyat deyip ertesi ay aradığınızda yine bu aya özel fiyat deyip aynı fiyatı veriyorlar bilginize:))Aykut Beyin iyi yönlerini de kötü yönlerini de söyledim umarım faydalı olur yaptırmak isteyenlere