Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Ayça Kaya Habire Millete Liste Veriyor Kendi Neden Şişman :26: 42 Beden Rahat Var
Bu Ayça Kaya Habire Millete Liste Veriyor Kendi Neden Şişman :26: 42 Beden Rahat Var
merhaba
bu diyette bende başladım.bu gece hazırlıkta daha.hazırlıktan kasttım şu: bir gece önceden gereksiz yemek yememeye başlamak.bir hafta bunu yapacağım.sonra öbürkü ayça kaya diyetini yapacağım.sonra dukan sonrada karatay diyetini yapacağım.tamamlamasam bile sıkıldıkça değiştiririm.bu isimler bana daha güvenilir geliyor çünkü dr hepsi.ayça kaya kendi kilolu olabilir.yalnız programlarda zayıflattıklarını gördükten sonra kadının kilosunu göremiyorum.
baya bi yürüyebiliyorum.90dakika yürüyecem.500 kere zıplıyacağım.(bu arada bir arakadaş demiş ki zıplamak çok işe yarıyor.doğru.bende sürekli evde olmama ve bol bol abur cubur yememe rağmen zıplamanında katkısı ile 10 küsür senedir aynı kilodayım.arada 1-2 alıp veriyorum.)ebru şallı ile plates yapacağım.(bir ara çok güzel yaptım.ve çok faydasını gördüm.)buradaki parklarda spor alanlarında aletleri kullanacağım.bu kadar hareketten sonra kalp krizi geçireceğim sanmayın.sürekli evde olduğumdan geçirmem.
9lu çayıda kullanmaya başlıyacağım.ayhan ercanın çayı.bir adamı baya bi zayıflatmıştı.bu arada ayhan ercan Türkiye aktarlar derneği başkanı.
selamlar,ben bu diyeti yaptım 7.günü bitirdim ve 8.günü sabah bir şey yemeden tartıldım ve tam 3.5 kilo vermişim üstelik benim hipotiroid ve insülin direncim var ona ragmen verdim .kesinlikle bir şüphenüz olmasın tam uygular suyunuzu içer biraz da spor yaparsanız verebilirsiniz.
PEKİ KİLONUZ NE İDİ MESELA BEN 70 KİLOYUM faydası olurmu
zaten boğazı kesersek herşey olur :))))))sorunda orada göbişler
Bu diyeti yapanlar sonuçları yazabilirler mi? Bende bu diyete başladım 3.günğm ama özel günümdeyim, faydası oolur mu diyetin, kilo verebilir miyim bir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler :)
Ayrıca başka yapan yok mu? beraber yapalıım, her gün bu konuya girip bakıyorum