akşam yemeklerinde pek uygulayamadım 2 gündür, onu da gece ara öğünümü yemeyerek dengelemeye çalıştım ve bu sabah tartıda sonuç 1300 gr gitmiş
İki gündür yarım yamalak yaptım ama bugün öğle yemeğinde ayran içmeyi unutmanın haricinde tam uyguladım..Birde akşam iki top dondurma yedim dayanamadım..
hazır olanı da aynı etkiyi gösteriyor mu?
yarışmaya ben de katılabilirim.şartlarımız olsun hergün 45 dakika yürümek gibi mesela.hem daha ırslı canla başla devam ettiririz bu diyeti diye düşünüyorum.siz ne dersiniz?
selam kızlarbugün itibariyle başladım diyete ,inş. bozmam. bu sabah tartıldım 68.700 geldim tek sorunum salata çok sevmiyorum malesef artık zorlayacam kendimi.
bu bir haftalik ama sonra ayca kayanin diger listesini uygulayacam sonra tekrar bunu yani donusumlu olacak ben boyle yapacam o zaman hem sikilmamda diyetten
Bence de söylediğin doğru,bir ay her akşam çorba ,sebze yemeği yenmez..İki günde 500 gram vermişim..Doğumdan bu yana 13 kg verdim..Bunu da verdim mi tamamdır..Kızlar her saat başı zıplayın metabolizmayı hızlandırıyor..Ama on kere zıplıyorsun ve on tane yerinde durup sayıyorsun..Bu şekilde 5 dakikayı doldurun..Yemek yediğim dönemlerde böyle yapıyordum..
kilo verenler oldumu aranızda nasıl bir diyet faydalı mı ?
7 gün boyunca aynı liste uygulanııyor değilmi?
ne ettin kizbeni gectin bak valla bu sabah sadece 100 gram gitmis benden yani toplam 1200 ben hatami biliyorum gece uyandim 3 cubuk kraker yedim 2 ceviz yedim offf ama dun aksam yemek yemedim ya cok aciktim demek ki ne yapiyoruz hic ogun atlamiyoruz demi
yaa hiç sorma 2 gündür gezmelerdeyim tabi diyet falan hak getirekorkudan tartıya bile çıkmadım bugun yarın sil baştan başlayacam yine ppfff...
canim benimde diyet falan kalmadi seninle ayni durumdayim sende istersen kurban bayramina kadar zayiflama topigine gel hem bu listeyi oradanda yaparsin cok arkadas var motive iyi oluruz
anaa iyi fikirmiş...linkini verebilir misin tatlım ?:26:
kızlar herkese merhaba, acil kilo vermem lazım, boyum 1.59, kilom 82...facia durumdayım, bu diyeti yapıcam, haftada 3.5 kilo fazla gibime geldi, keşke 3.5, 3.5 gitse ama nerdeeeee ,,, bugün başlıyorummm, lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?