Hahaha zaten su kacamaklar olmasa olur muama en azindan veriyoruz ustune almiyoruz
Sabah ben gene ayni listedeki kahvaltimi yaptim, arada sute kahve koyup ictim.oglede bir but haslayip yanina salata yapacam..sonra disariya cikacam arayi yapamam zaten eger disarda yersem cok kotu olur yaaaaa ama yemiyecem kahve falan icerim yada bir top dondurma yerim umarim oyle olurda aksamda sebze haslamayi dusunuyorum yaninda yogurtla neyse ben cikayim artik aksam gorusuruz
canım benim 2 doğum var arada onlarda aldım ilkinde 20 kilocuk..ikincide 18 kilocuk..şükür hepsini verdim kalan yok ama vücud değişiyor sorun orada yani..valla bende evlendikten sonra 6 yil icinde toplam 10 kilodan fazla aldim hahaha 47lerdeydim evlenmeden once, iki yil once de diyetle falan 53 e dustum simdi geri aldim verdigim kilolari o da benim hatamdi gercekten hic yemedigim kadar yedimaman sefam olsun en azindan dur diyebiliyorum kendime su an zaten 57 kiloyum 50 olsam yeter
bu 9 bitki çayını hep okuyorumda gerçekliği nedirki ..bende cla alıcam..canım,yeşil çay olarak ne içiyorsun?ben şu aktarlar odası başkanının tavsiye ettiği 9 bitki çayını kullanıyorum.öyle bir iştah kesiyor ki anlatamam...
Hahaha dun aksam giremedim arkadasa oturmaya gittik ayyyy cok korktum bozacam diye ama sukur sadece iki kasik kisir aldim baskada bisey yemedim ona ragmen sabah 700 gram eksik gordum yani iki gunde 1.100 gram gitmiscok mutlu oldum bugunde arkadaslarla disarda olacaz offfff umarim en az zararla cikarim
sabah ben de her zamanki gibi tostumu yedim, ara öğünde sütümü içtim. öğlen de sandviç yiyorum mecbur ama kepek ekmeğine
ara öğünde bikaç diyet biskuvi ( Kurutulmuş meyvemi evde unutmuşum), akşam da sebzemi yiyeyim diye planlıyorum bakalım ne kadar sadık kalacam :44::44:
iyi gezmeler akşama görüşürüzz
bugün sabah tartıldım..60.2 oruç+ bayram =2 kilo
diyete başlayamadım..sabah çocuklarla dışarı çıktım..arada minik hamburger yedim..:18:inşallah yarın başlıyorum..:13:
Yarından itibaren başlıyorum bende bu diyete.Çikolata bağımlılığımdan kurtulmanın yolu düzeli beslenme.Bu diyet bana uygun....Aranıza hoş geldim:) Ha ikna edersem eşimde benimle
inşallah canım. bugün alışverişimi yapıcam. 68 de kaldım hoş vermek için çabada sarfetmedim 2 aydır nerdeyse. ama 2 ay içinde vermeyi hedefliyorum allahın izniyle.
Canim burada cok kimse yok bir iki kisiyiz..yarisma nasil olur bilmiyorum bakalim diger arkadaslar ne derse ben uyarim yeter ki verelim benim zaten bugun 3. Gunum
simdi ben bugun neler yedim ozetliyim bari valla bugun diyet disi oldu ama yapacak birsey yok sagolsun arkadaslar..
aksam gitti benim yani dondurma yedim bu yuzden sebzeyi yarina erteliyorum onun yerine iki adet meyve ve bir su bardagi sut ictim yarin daha duzenli yapmam lazim cunku aksam menum cok kotu olmus :26: ama olsun herseye ragmen birakmak yok surada 4 gunum kaldi
Canim ben malesef hazir olanlardan iciyorum sade olani elmali olani falan var onlari aliyorum. Cunku turkiyede degilim burada yok aktar falan.o dedigini burada hic bulamam.ama aklimda olsun turkiyeden gelecek olan gorumcem var alabilirse getirteyim denemek lazim
Aramız da yarışma düzenlesekben anca öyle başlayabilirim herhalde :26:
Canim burada cok kimse yok bir iki kisiyiz..yarisma nasil olur bilmiyorum bakalim diger arkadaslar ne derse ben uyarim yeter ki verelim benim zaten bugun 3. Gunum
canım benim 2 doğum var arada onlarda aldım ilkinde 20 kilocuk..ikincide 18 kilocuk..şükür hepsini verdim kalan yok ama vücud değişiyor sorun orada yani..
bu 9 bitki çayını hep okuyorumda gerçekliği nedirki ..bende cla alıcam..
tebriklerrrrrrrr..
kzılar bu diyet sadece 1 hafta mı yapılacak?sonra bırakıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?