- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
yapan arkadaşlar faydasını gördüyse bizimle paylaşabilr mi
bende yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum.
boyun 164 kilo 62.hedefim 55
hadi hayırlısı
ben bugün başladım kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 2 tane zeytin yedim 59 kiloyla başladım
hadı hayırlı olsun canım :) boyun ve yasın kac acaba :) bende yarın malzemelerı alıp baslamak ıstıyorum ınsaALLAH :)
üni. öğrencisiyim ve kendim yemek hazırlamaya üşendiğimden ve yıl boyunca genelde hazır yiyeceklere ağırlık verdiğimden dolayı oldukça kilo aldım. şuan 63 kiloyum hedefim 55e düşebilmek. cuma günü başlıycam bu diyete umarım faydasını görürüm.
bende başlayayım dedim dünden beri dikkat ediyorum ama çalıştığım için tam uygulayamıyorum.inşallah bu hafta okul bitecek o zaman evde olucam uygularım cumadan itibaren.ama yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum.hiç ekmek yemiyorum akşam 6dan sonra bişi yemiyorum eşim 4 kilo verdi ben bi gr veremedim yahu.anlamadım bu işi :)
birbirimize destek olalm bence.vereceğimiz bi kaç kilo sonuçta.hedefimize daha kısa sürede ulaşırız diye düşünüyorum
sanırım metobalizman yavaş çalışıo eşine göre o verdiğine göre aynen birbirimize destek olalım kısa sürede zayıflayalım
gerçekten baya bi zayıf çalışıyor metabolizmam sanırım.aman yaa şu bayanların kilo sorunu ne olcak böyle.evli misin bilmiyorm ama evlendikten sonra kilo aldm ben. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?