Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Süper canım onların en az 10 tanesi yeterli olgunluğa gelir ve toplanır bence kalitede iyi olursa ve döllenen sayısıda fazla olunca dondurmak içinde kalır 3-4 tane canım hadi hayırlısı inşallah

Canim insallah dedigin gibi olur yarin aret bey nedicek acaba cok merak ediyorum yumoslar buyuyomu ne durumda insalkah buyurler

Tebrikler. Nasil begendimi bu klinigi. Daha once baska yere gittinmi yoksa ilk burasimi? bana fikir verirsen sevinirim yeni yer ariyorumda.

canım ben aret beyde 1 aşılama yaptırdım tutmadı..sonra başka bir klinikte tüp bebek denedim oda tutmadı.sonra dondurulmuş bebeklerimi alıp aret beye geldik tekrar o iki bebeğimide birden koydu şükür 2 side tuttu şimdi 16 haftalık hamileyim ben aret beyden de merkezden de cok memnunum canım kesinlikle tavsiye ederim..

Kızlar benim tedavi iptal oldu bir dahaki aya kaldi tedavim yedigim 3 tane gonolf la kaldim :KK43:cunku yumurtalarimin 2 tane si toplancak boyuta gwlmis digerleri orta buyuklukte aret bey bu ay iptal edelim dedi sansim daha az olurmus var bundada bir.hayir sonu iyi olsunda...

Kızlar benim tedavi iptal oldu bir dahaki aya kaldi tedavim yedigim 3 tane gonolf la kaldim :KK43:cunku yumurtalarimin 2 tane si toplancak boyuta gwlmis digerleri orta buyuklukte aret bey bu ay iptal edelim dedi sansim daha az olurmus var bundada bir.hayir sonu iyi olsunda...

Üzme kendini hep hayırlısı için dua etmiyormuyuz.Dediğin gibi vardır bir hayır tedavi olupda tutmaması 3tane gonal f den daha kötüdür.Olduğun iğneleri düşünme sen.

Evet hayirlisi canim senin tedavin nadil gidiyor insallah sizlerden guzel haberler alirim

Ben regl mi bekliyorum canım başlamadım henüz bu ay sonu gb gelmesi lazım..
Aslında 15 yumurta iyi 2 si büyümese de sorunmu ki acaba yada önümüzdeki ay sana 450 değilde daha fazla dozaj vererek başlatır tepkini gördü bu ay daha temkinli olur tedavin

Ben regl mi bekliyorum canım başlamadım henüz bu ay sonu gb gelmesi lazım..
Aslında 15 yumurta iyi 2 si büyümese de sorunmu ki acaba yada önümüzdeki ay sana 450 değilde daha fazla dozaj vererek başlatır tepkini gördü bu ay daha temkinli olur tedavin

Hayir canim 15 yumurtamdan 2 ranesi cok buyumus digerleri yerinde sayiyomus aret bey de saskindi niye boyle oldu anlamadim aret beyede soramadim iste boyle saskinim hala:KK43:

çok yumurta toplanınca ohss olabiliyor ve transfer ertelenebiliyor yada rahim kalınlığı normal olmayınca neden ertelendi diye sorsaydın ben merak ederdim.bi arkadaşıda bekletmişti şuan ikizlere hamile hem dinlennmiş olursun ağrın yum.toplamadanmı yoksa adetten dolayı var hayırlı sonuçlarını alırsın inşALLAH.bende 28 gb adet olunca başlayacağım ama korkuyorum çok..

rahim kalınlığı istedigi boyutta olmadıgı için iptal etti sormazmıym :) tutunamazlar dedi aslında benim hiç agrım olmadı yumurta toplamadan sonra sadece adetimin ilk günü biraz agrm oldu oda geçti suan cok iyyim allaha şükür ..hiç korkma canım aret bey zaten cok rahatlatıyo benim 40 tane olmusdu yumurtalık hepside olgunlasmısdı çok olmasına ragmen hiç agrım olmadı pozitif düşün hersey istedigin gibi olur inş hayırlı güzel haberlerini alırız ben yarın giidiyorum gene adetim bitti bakalım ne dicek :)

rahim kalınlığı istedigi boyutta olmadıgı için iptal etti sormazmıym :) tutunamazlar dedi aslında benim hiç agrım olmadı yumurta toplamadan sonra sadece adetimin ilk günü biraz agrm oldu oda geçti suan cok iyyim allaha şükür ..hiç korkma canım aret bey zaten cok rahatlatıyo benim 40 tane olmusdu yumurtalık hepside olgunlasmısdı çok olmasına ragmen hiç agrım olmadı pozitif düşün hersey istedigin gibi olur inş hayırlı güzel haberlerini alırız ben yarın giidiyorum gene adetim bitti bakalım ne dicek :)

Ne güzel pko lumusun sende baya toplanmış yumurtan ne güzel benim dr suzan hanım hakkında pek bişi bilmediğim için tedirginliğim..

günlük gonal f dozajın ne idi merak ettim.

günlük gonal f dozajın ne idi merak ettim.

ilk 3 gün 150 sonraki 2 gün 225 sonraki günler yine 150 ydi suzan hanımla ilgili pek bilgim yok benimde canım ama aret bey cok iyi her ihtimali düşünüyo bugün gittim yine sorun yok dedi 10 gün içinde bi aksilik olmzsa transferi yapıcaz dedi ..senin tedavin ne zaman baslıyo ilk denemenmii evet pko var.

ilk 3 gün 150 sonraki 2 gün 225 sonraki günler yine 150 ydi suzan hanımla ilgili pek bilgim yok benimde canım ama aret bey cok iyi her ihtimali düşünüyo bugün gittim yine sorun yok dedi 10 gün içinde bi aksilik olmzsa transferi yapıcaz dedi ..senin tedavin ne zaman baslıyo ilk denemenmii evet pko var.

Bende bilgili olayım dedim yüksek doz vermemesi gerek banada yum.tak ohss olmuştum ağrı falan yoktuda iptal olmuştu tedavim.Amh ye baktırmışmıydın peki bende sınırın baya üstüydü 12 falan..Proloktanin normalmi? Suzan hanım Emre beyle 3 kattalar o yüzden pek hastalarıyla karşılaşılmıo..pek hastası varmı onuda bilmiyorum ya :) ananas ye günde bir dilim ii gelir rahim kalınlığınada.
Benimde bu ay sonu başlamam lazım beklemedeyim..ALLAH hepimizin gönlüne göre versin canım.

X