- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Progestan iğneyi haftalarca nasıl vuruldun cnm ya.ben kapsülü vajinal kullanıyorum kalçalarım kist oldu iğne imkansızzzBilmiyorum zararı var mıdır ama bu konuda Aret hocam ne derse hic tereddüt yasamadan uyguladım sen de içini ferah tut. Coraspirine devam ediyorum hala çünkü kan pihtilasmam var. Bi de kanamam olmusti o yuzden progestan igneye de 14.haftaya kadar devam ettim.estrofem ile crinone jeli de doktorum 12 de kesti artık. Senin de takip ettigin doktorun varsa zaten o da 12den sonrasi icin duruma göre keser.Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
Onu hiç sorma kalçalarim tas gibi olmuştu artık vurulacak yer kalmiyordu ilac geri cikiyordu artik neyse ki geçti o günlerProgestan iğneyi haftalarca nasıl vuruldun cnm ya.ben kapsülü vajinal kullanıyorum kalçalarım kist oldu iğne imkansızzz
Ne guzel şükürler olsun ki 4aylık olmuşsın darısı bana ve tum isteyenlere inşl.cinsiyeti belli olmuştur:)?Onu hiç sorma kalçalarim tas gibi olmuştu artık vurulacak yer kalmiyordu ilac geri cikiyordu artik neyse ki geçti o günler
Malesef gostermiyo 3 haftadir her hafta gittik en son bugun gittik ama yok hayırlı evlat olsun inşaallahNe guzel şükürler olsun ki 4aylık olmuşsın darısı bana ve tum isteyenlere inşl.cinsiyeti belli olmuştur:)?
ben de kendime üzülüyordum neler var
SABAH - 05/05/2005 - 'Bebeklerin sesini dinleyerek öldü'
geriye kaldı ist cerrahi ile memorial benim için
Slm hamile kaldinizmi.? Tedavi hangi aşamadaBende 25 yaşindayım. Ameliyat olmak istemiyorum çünkü rezerv azlığı yapıyo diye biliyorum anadolu yakasında bir bayan doktor var bide onu araştırıyorum emsey hastanesi pendikte nesrin hanim onuda bi araştır derim bi arkadaş 10 senden snra onunsayesinde hamile kaldı baya övüyo orayı insanın psikolojisi bile iyi olyo orada diyo şimdilik oraya yönelmiş durumdayım.
nişantaşında yeni yer açmış. calısıyor.aret bey hala çalışıyor mu kızlar?
Evet calismaya başlamış bizde başvurdukları yeniden başka varmi aret beyin hastası acebanişantaşında yeni yer açmış. calısıyor.
benim enerjim cok tuttu ama tam gidecegim zaman kapanmıstı şimdi ise başka ilde yasadıgım ve calıstıgım ıcın gıdemedmEvet calismaya başlamış bizde başvurdukları yeniden başka varmi aret beyin hastası aceba
Ben de bugün ilk defa aret hoca ya gittim.Evet calismaya başlamış bizde başvurdukları yeniden başka varmi aret beyin hastası aceba
Merhaba, ben de 2. denememi Aret Hoca'da yapacağım. Güvenilir ve içten bir doktor. Bazı merkezlere göre daha kişiye özel tedavi uyguluyor. Açıklamaları tatmin edici.merhaba arkadaslar Aret bey nasil nir doktor tup bebek tedavisine baslamak icin doktor arastiriyorum kararsiz kaldim nereye gitmem gerekiyor bilemiyorum ...
forumda geziyorum surekli Aret hoca sayesinde hamile kalan bicok kisi var doktorun yaklasimi nasil labaratuvari ekibi vs. nasil gidenler bilgi verebilirmi?
Aret beyde 4.denememde hamile kaldım Onc3likle güvenmek gerek dr.unuza ben pozitif elektrik aldım şükür kızım kollarimda
Merhaba canım hayırlı olsun seninle daha önce çapa topiğinde yazışmıştık hatırlarsan burda gördüm şimdi aret beyi araştırırken çok sevindim adına MâşâAllah darısı başımıza SGK geçerli mi acaba merkez açıldı mıAret beyde 4.denememde hamile kaldım Onc3likle güvenmek gerek dr.unuza ben pozitif elektrik aldım şükür kızım kollarimda
3.ve 4. denemen adet beyde oldu 4.denemem tuttu.Tebrik ederim darisi basimiza insallah butun denemelerinizi Aret beydemi yaptiniz peki?
Hatırladım tabi canım InşaAllah tüm isteyenlere..Mesaj gelmişti bana açıldı iletişim nosu diye.Dogumum olduktan 6.5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 7 aylık hamileyim umudunuz u yitirmeyin herşeyin hayirlisiMerhaba canım hayırlı olsun seninle daha önce çapa topiğinde yazışmıştık hatırlarsan burda gördüm şimdi aret beyi araştırırken çok sevindim adına MâşâAllah darısı başımıza SGK geçerli mi acaba merkez açıldı mı
doğumum olduktan sonra derken 2. bebek mi geliyor yoksaHatırladım tabi canım InşaAllah tüm isteyenlere..Mesaj gelmişti bana açıldı iletişim nosu diye.Dogumum olduktan 6.5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 7 aylık hamileyim umudunuz u yitirmeyin herşeyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?