merhaba bende bursada iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum 2. denemem için. 1. yi bursa acıbadem de yaptırmıştık olumsuz oldu. eurofertil merkezi nasıl acaba laboratuvarı, doktorları nasıl? bide ücreti hakkında bilgilendirebilir misiniz? çok teşekkürler
Ilk 2 tedavimi eurofertilde yaptirmistim,memnunum ama 3.yu farkli bir yerde yaptirmak icin istanbula gitmistim. Ilk tedavi kimyasal olmustu en azindan diye yeniden eurofertile baslayalim dedi esim. Bakalim hayirlisi canim.
Doktora gittin mi,kesin mi hamilelik yani keseyi falan gordunuz mu?
Tabi canım dr'a gittik. O dedi zaten.
Bu arada İstanbul tüp bebek kapanmış duymuşsundur belki.
Evet canim. 4.tedavi icin istersen yine istanbula gidelim demisti esim ama canim hiiiic gitmek istemedi nedense. bursada basladik. Her iste bir hayir var.
İyiyiim canim allah razı olsun.hayırlısı olsun inşaallah tutar yüzün güler .kistim hala duruyo ahh bi terketse beni:)yerine bebiş olsa ameliyat olma kararından da vazgeçtim zarar görsün istemiyorum tatildende yeni geldik ve duydum ki istanbuş tüp bebek kapanmiş ne yapacağimi bilmiyorumCanim nasilsin?
Ben dun tedaviye basladim. Ilk 2 tedavimi yaptirdigim yerde basladim. Istanbuldaki gibi klomenle yapacaklari icin bursada yaptiralim dedik. 3 folikul gorundu dun. Pazartesi kontrole cagirdi.
Senin kist gitti mi ?
İyiyiim canim allah razı olsun.hayırlısı olsun inşaallah tutar yüzün güler .kistim hala duruyo ahh bi terketse beni:)yerine bebiş olsa ameliyat olma kararından da vazgeçtim zarar görsün istemiyorum tatildende yeni geldik ve duydum ki istanbuş tüp bebek kapanmiş ne yapacağimi bilmiyorum
Allah yar ve yardimcın olsun inşallah üzme kendiniEvet canim kapanmis ama 1 ay sonra hasta alimina baslayacaklarini yazmis aret bey facebook sayfasinda. Daha fazla ayrinti bilmiyorum ben de.
Bugun opum vardi ve canim cok sıkkın. Icleri bos cikti malesef. 4.tedavi de tamamlanamadan bitti.
Hoşgeldin canim aramiza.Endometriozis çikolata kisti sanırım öyle değil mi canim bende de çikolata kisti var bende aret beye başlıyacaktım ama ohal nedeniyle is.tüp bebek kapatılmış diye duydum bu yüzden biraz beklemek istiyorum ortalik sakinleşsin bi müddet snra başlamak istiyorum senin içinde hayırlısı olsun canimSlm arkadaslar araniza yeni katildim..
Ben endometriozis hastasiyim benim gibi olupta tüp bebekle hamile kalan arkadaslarimdan bilgi almak istiyorum.
Bu arada 2 ay sonra aret beyde tedaviye baslamayi düsünüyorum.
Hoşgeldin canim aramiza.Endometriozis çikolata kisti sanırım öyle değil mi canim bende de çikolata kisti var bende aret beye başlıyacaktım ama ohal nedeniyle is.tüp bebek kapatılmış diye duydum bu yüzden biraz beklemek istiyorum ortalik sakinleşsin bi müddet snra başlamak istiyorum senin içinde hayırlısı olsun canim
Hosbulduk :) evt canim cikolata kisti ..Hoşgeldin canim aramiza.Endometriozis çikolata kisti sanırım öyle değil mi canim bende de çikolata kisti var bende aret beye başlıyacaktım ama ohal nedeniyle is.tüp bebek kapatılmış diye duydum bu yüzden biraz beklemek istiyorum ortalik sakinleşsin bi müddet snra başlamak istiyorum senin içinde hayırlısı olsun canim
Yaşin kaç canim.birde ben anadolu yakasındayım süleyman tosunu daha önce hiç duymadım aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah bu kistten kurtulalım biran önce bebiş olsun yerine:)Hosbulduk :) evt canim cikolata kisti ..
Kapandigini bende duydum hatta aradim 1 ay icinde belli olacak dediler bakalim hayirlisi olur insallah eger olmassa acilmassa ekime kadar dr. Süleyman tosun var orayi düsünüyorum belki duymussundur adini .. rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah..
Ayyy insallah canimm ya ben 24 yasindayim kasim ayinda 25 olacagim yurt disinda kaliyorum almanyada tavsiye üzere duydum dr. Süleyman beyi ..Yaşin kaç canim.birde ben anadolu yakasındayım süleyman tosunu daha önce hiç duymadım aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah bu kistten kurtulalım biran önce bebiş olsun yerine:)
Peki senin yasin kac hic ameliyat oldunmu laparoskopi filan ben gecen sene oldum ama hala bisey yok tekrarladimi napti anlamadimki ..Yaşin kaç canim.birde ben anadolu yakasındayım süleyman tosunu daha önce hiç duymadım aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah bu kistten kurtulalım biran önce bebiş olsun yerine:)
Bende 25 yaşindayım. Ameliyat olmak istemiyorum çünkü rezerv azlığı yapıyo diye biliyorum anadolu yakasında bir bayan doktor var bide onu araştırıyorum emsey hastanesi pendikte nesrin hanim onuda bi araştır derim bi arkadaş 10 senden snra onunsayesinde hamile kaldı baya övüyo orayı insanın psikolojisi bile iyi olyo orada diyo şimdilik oraya yönelmiş durumdayım.Peki senin yasin kac hic ameliyat oldunmu laparoskopi filan ben gecen sene oldum ama hala bisey yok tekrarladimi napti anlamadimki ..
Hmm anladim peki simdiye kadar hic bi tedavi gördunmu ? Insallah ist. Tüp bebk merk. Ozamna kadr acilir yaa aklim orda kaldi .. mayis ayinda aret beyle görusmemiz vardi gittik görustuk insani rahatlatiyor konusmalariyla hemsirelerde cok iyiler cana yakinlar..Bende 25 yaşindayım. Ameliyat olmak istemiyorum çünkü rezerv azlığı yapıyo diye biliyorum anadolu yakasında bir bayan doktor var bide onu araştırıyorum emsey hastanesi pendikte nesrin hanim onuda bi araştır derim bi arkadaş 10 senden snra onunsayesinde hamile kaldı baya övüyo orayı insanın psikolojisi bile iyi olyo orada diyo şimdilik oraya yönelmiş durumdayım.
Evet tedavvi gördüm aşilama oldum ve düşük yaptım devamı gelmedi işte aret beye gelince gerçekten iyi biri olduğu bariz belli yani allah yar ve yardımcımız olsun aret beyde biran önce kendi yerine kavuşsunHmm anladim peki simdiye kadar hic bi tedavi gördunmu ? Insallah ist. Tüp bebk merk. Ozamna kadr acilir yaa aklim orda kaldi .. mayis ayinda aret beyle görusmemiz vardi gittik görustuk insani rahatlatiyor konusmalariyla hemsirelerde cok iyiler cana yakinlar..
Canım 12.haftaya kadar devam ettim igne de dahil tüm ilaclara sonra kendi doktorum yavaş yavaş kesti estrofemiSelam arkadaşlar..aret beyde tüp b. yaptıranlar bi sorum var lütfen yatdımcı olunuz.kullandığınız ilaçlara ne kadar süre devam edıyorsunuz estrofem dahil.bana 12haftalık olana kadar devam dediler???
Diğer dr.lar hamile kalındığı anda estrofemi kesiyolar.zararı var dıye.korkuyorum bu durumdan.peki diğerlerini ne zaman bırakacaksınız?tşk ederim cvp yazdığınız içinCanım 12.haftaya kadar devam ettim igne de dahil tüm ilaclara sonra kendi doktorum yavaş yavaş kesti estrofemi
Bilmiyorum zararı var mıdır ama bu konuda Aret hocam ne derse hic tereddüt yasamadan uyguladım sen de içini ferah tut. Coraspirine devam ediyorum hala çünkü kan pihtilasmam var. Bi de kanamam olmusti o yuzden progestan igneye de 14.haftaya kadar devam ettim.estrofem ile crinone jeli de doktorum 12 de kesti artık. Senin de takip ettigin doktorun varsa zaten o da 12den sonrasi icin duruma göre keser.Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinDiğer dr.lar hamile kalındığı anda estrofemi kesiyolar.zararı var dıye.korkuyorum bu durumdan.peki diğerlerini ne zaman bırakacaksınız?tşk ederim cvp yazdığınız için