Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

bana dr kistlerin küçülmesi için visanne diye bi ilaç verdi 3 ay kullanıcaktım ben ikinci kutuda bıraktım bir hafta oluyor hala hastalanmadım bütün dengemi bozdu, başka bir dr'a muayne olmuştum bu ilacın hiçbir faydası olmadığını bıraktığım gibi kistlerin eski haline döneceğini söyledi regli ağrıları için kullanılan bir ilaçmış neyse ben yarın merkeze raporumu başlatmak için gidicem dondurma ücretini de sorucam canan91, bu arada kistler için İngiliz karbonatı kullandın mı onu da bi araştır derim ben çok faydasını görenleri okudum netten :)

bana dr kistlerin küçülmesi için visanne diye bi ilaç verdi 3 ay kullanıcaktım ben ikinci kutuda bıraktım bir hafta oluyor hala hastalanmadım bütün dengemi bozdu, başka bir dr'a muayne olmuştum bu ilacın hiçbir faydası olmadığını bıraktığım gibi kistlerin eski haline döneceğini söyledi regli ağrıları için kullanılan bir ilaçmış neyse ben yarın merkeze raporumu başlatmak için gidicem dondurma ücretini de sorucam canan91, bu arada kistler için İngiliz karbonatı kullandın mı onu da bi araştır derim ben çok faydasını görenleri okudum netten :)
Bende kullandım visanneyi pek bi işe yaramıyo bende adet görmemeye başladım bıraktım.ingiliz karbonatınıda hiç duymadım

Dr Aret bey ile tedaviye başlayacqk olan arkadaşlarımın gönlü rahat oldun. Zaten ilk görüşmenizde anlayacaksınız ne kadar emin ellerde olduğunuzu. Çok titiz, çok dikkqtliler. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Ve o merkezde kendinizi inanılmaz rahat, mutlu ve özel hissediyorsunuz. Hemşireler koridorda karşılaştığınızda bilr güler yüzle size sarılıp nasılsın diye soruyorlar. İlk denemem de bebepim oldu ve 36+4 günlük hamileyim. Hiç beklemeden gidin görüşmenizi yapın derim. Ve güvenin...

Dr Aret bey ile tedaviye başlayacqk olan arkadaşlarımın gönlü rahat oldun. Zaten ilk görüşmenizde anlayacaksınız ne kadar emin ellerde olduğunuzu. Çok titiz, çok dikkqtliler. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Ve o merkezde kendinizi inanılmaz rahat, mutlu ve özel hissediyorsunuz. Hemşireler koridorda karşılaştığınızda bilr güler yüzle size sarılıp nasılsın diye soruyorlar. İlk denemem de bebepim oldu ve 36+4 günlük hamileyim. Hiç beklemeden gidin görüşmenizi yapın derim. Ve güvenin...

Sorununuz neydi acaba?
Allah kucaginiza da almayi nasip etsin.

Bebek sahibi olamıyorduk. Gittiğimiz her doktor hiç bir sorun yok dedi. Gebe kaldıktan sonra da rahim yetmezliği oroblemim olduğunu bir tek aret bey farketti ve serklaj ameliyatımı yaptı. Şükür hiç bir problem yasamadan bugüne geldik. İyi dileklerin için tesekkür ederim :)

Bebek sahibi olamıyorduk. Gittiğimiz her doktor hiç bir sorun yok dedi. Gebe kaldıktan sonra da rahim yetmezliği oroblemim olduğunu bir tek aret bey farketti ve serklaj ameliyatımı yaptı. Şükür hiç bir problem yasamadan bugüne geldik. İyi dileklerin için tesekkür ederim :)

Senin durumunda olanlarin tedavisi daha kolay oluyor bize gore. Darisi bize olsun insallah:)
Kiz mi erkek mi geliyor?
Saglikli,sihhatli,hayirli evlat olsun insallah.

Uzuldum canim. Insallah bir dahakine saglikla bebegini kucagina alirsin. Demekki vakti saati degilmis.

Valla ben ilk denemede olur saniyordum ama simdi 4.ye baslayacagiz.

Seninki ilk seferde olur insallah.

Benim fsh im 14ten 6 ya dustu ama ben hicbirsey yeyip icmeden oldu bu. Yine de bu ragmen 1 yumurta cikiyor. Ben bu fsh ve amh olayinda sunu gordum ki ne fsh ne amh degerleri,onemli olan ultrasonda gorunen yumurta sayisi ve o yumurtalarin kalitesi ve icinin dolu olmasi.
O yuzden fsh degerlerin yuksek ciksa bile sakin canini sıkma. Yumurtan varsa sansin da var demektir. Ben ari sutu bal polen tuketiyorum yumurta kalitesi icin. Aslan pencesi ve civam percemi cayi yapip icenler de var,duymussundur saracoglu oneriyor.

Ve kendiliginden hamile kalabilen cok guzel. Yine kalabilirsin demektir bu. Hicbir zaman birakma olumsuz olsa da. Imkanin varsa denemeye devam et. Ama insallah tedaviye gerek kalmaz.

Bu arada elindeki ilaclar neler?

Anadolu yakasindaki merkez umut tup bebek mi?
Gittigin yerde insallah icine sinen bir yer bulursun. Onemli olan icine sinmesi ve doktoruna guvenmen.
Dedigin gibi bu bir ticaret isi ayni zamanda. Allah bizi vicdanli ve bebisimize kavusmamiza vesile olacak doktorlarla karsilastirsin.
Sonucta benim gittigim doktorda ben negatif alabilirim,sen pozitif alabilirsin ya da tam tersi. Benim icin en iyi merkez ve en iyi doktor beni basariya ulastiranlardir allahin izniyle.

Bursa83 , taşınma işleri ile uğraşıyordum. Uzun zamandır giremedim.
Şimdi çok güzel bir haber vereceğim ; 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim !!!!
Hem de kendiliğinden ..
İnan tanıdığım tanımadığım herkese bol bol dua ediyorum.. İnşallah güzel yavrunuza en kısa zamanda kavuşursunuz.
Avrupa yakasında içime sindi dediğim merkezin adı : Eurofertil. Tüp bebek merkezinden ziyada SPA gibi sakin huzurlu .. Hiç incitmeden hareket ediyorlar. Benim ihtiyacım kalmadı ama ihtiyacı olanlar gözü kapalı gidebilir.
Hepinize sonsuz ve yürekten
dua ediyorum. Lütfen iyimserliğinizi koruyun. Bebekleriniz bir yerde bekliyor sizi. İnanın buna..
Bu arada benim yaptığım tek şey : bal tarçın çörekotunu karıştırıp sabah akşam yemek oldu. O mu işe yaradı ? Yoksa bahanesi miydi inan ben de bilmiyorum.
Güzel haberlerini duymak dileğiyle.
Sevgi ile kalın..

Hem de kendiliğinden ..
İnan tanıdığım tanımadığım herkese bol bol dua ediyorum.. İnşallah güzel yavrunuza en kısa zamanda kavuşursunuz.
Avrupa yakasında içime sindi dediğim merkezin adı : Eurofertil. Tüp bebek merkezinden ziyada SPA gibi sakin huzurlu .. Hiç incitmeden hareket ediyorlar. Benim ihtiyacım kalmadı ama ihtiyacı olanlar gözü kapalı gidebilir.
dua ediyorum. Lütfen iyimserliğinizi koruyun. Bebekleriniz bir yerde bekliyor sizi. İnanın buna..
Bu arada benim yaptığım tek şey : bal tarçın çörekotunu karıştırıp sabah akşam yemek oldu. O mu işe yaradı ? Yoksa bahanesi miydi inan ben de bilmiyorum.
Sevgi ile kalın..

Canim soktayim ve cok mutlu oldum,cok sasirdim. Iste mucize degil de bu nedir?
Valla cok mutlu oldum canim. Insallah saglikla kucagina da alirsin.
Uzun zaman oldugu icin ne yazismistik tam hatirlayamadim. Tedavi olmus muydun hic? Biraz hatirlatsana bana.

Ben de bursa eurofertilde tedaviye basladim dun.

Hem de kendiliğinden ..
Sevgi ile kalın..

Canim eski yazinda anadolu yakasi demissin,simdiki yazinda avrupa yakasi yaziyor. Yanlis mi yazdin acaba,ayni merkezden mi bahsediyoruz.

Benim işlemler bayramdan snra ama baya ağrım var bu ay kisler büyüdü artık aşilamayla hissedyorum

Canim nasilsin?
Ben dun tedaviye basladim. Ilk 2 tedavimi yaptirdigim yerde basladim. Istanbuldaki gibi klomenle yapacaklari icin bursada yaptiralim dedik. 3 folikul gorundu dun. Pazartesi kontrole cagirdi.
Senin kist gitti mi ?

Canim soktayim ve cok mutlu oldum,cok sasirdim. Iste mucize degil de bu nedir?
Valla cok mutlu oldum canim. Insallah saglikla kucagina da alirsin.
Uzun zaman oldugu icin ne yazismistik tam hatirlayamadim. Tedavi olmus muydun hic? Biraz hatirlatsana bana.

Ben de bursa eurofertilde tedaviye basladim dun.

Canım ben de bu yazını şimdi gördüm :KK66: Çook teşekkür ederim..!!
Bursa Eurofertil'den umuyorum benim İstanbul'dan memnun kaldığım kadar memnun ayrılırsın.
Bütün dua 'larım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun.. Bence çok az kaldı. Sabrettiğine değecek inanıyorum.

Canım ben de bu yazını şimdi gördüm :KK66: Çook teşekkür ederim..!!
Bursa Eurofertil'den umuyorum benim İstanbul'dan memnun kaldığım kadar memnun ayrılırsın.
Bütün dua 'larım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun.. Bence çok az kaldı. Sabrettiğine değecek inanıyorum.

Ilk 2 tedavimi eurofertilde yaptirmistim,memnunum ama 3.yu farkli bir yerde yaptirmak icin istanbula gitmistim. Ilk tedavi kimyasal olmustu en azindan diye yeniden eurofertile baslayalim dedi esim. Bakalim hayirlisi canim.
Doktora gittin mi,kesin mi hamilelik yani keseyi falan gordunuz mu?

Ilk 2 tedavimi eurofertilde yaptirmistim,memnunum ama 3.yu farkli bir yerde yaptirmak icin istanbula gitmistim. Ilk tedavi kimyasal olmustu en azindan diye yeniden eurofertile baslayalim dedi esim. Bakalim hayirlisi canim.
Doktora gittin mi,kesin mi hamilelik yani keseyi falan gordunuz mu?
merhaba bende bursada iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum 2. denemem için. 1. yi bursa acıbadem de yaptırmıştık olumsuz oldu. eurofertil merkezi nasıl acaba laboratuvarı, doktorları nasıl? bide ücreti hakkında bilgilendirebilir misiniz? çok teşekkürler

X