dr. altan yücetaş'a meme büyütme ameliyatı yaptıran var mı?

yase1986

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
25
4
286
İstanbul
arkadaşlar merhaba, yıllardır siteyi takip ediyorum. hep buradaki önerileri dikkate alıyorum. şimdi de uzun zamandır kafama koyduğum ama bir türlü gerçekleştiremediğim meme büyütme ameliyatını yaptırmaya karar verdim. daha önce turgay bey'e ameliyat olan bir arkadaşım var fakat fiyatları biraz yüksek geldi. teoman doğan da oldukça yüksek fiyat verdi. şu an için medical park gop'ta çalışşan süleyman taş ve İsveç klinik'ten Altan yücetaş arasındayım. altan bey'den randevu aldım görüşmeye gideceğim birkaç işinin örneğini de gönderdiler. ben oldukça doğal buldum ama burada araştırınca iki doktorla ilgili de çok fazla bir şey çıkmıyor.

yani sizlerin önerilerinize ihtiyacım var. oldukça paniklemiş durumdayım

açıkcası detaylı olarak bende bilmiyorum ama süleyman taş giderek ünlenecek bence,ben onun daha çok burun ameliyatlarını biliyorum o yüzden pek bir şey diyemiyorum.Diğer doktor hakkında hiç bir bilgim yok

evet süleyman bey burun ameliyatlarında oldukça tercih edilmeye başladı. medical park da çok iyi bir hastane, yeni açıldı güvenebilirim. verdiği fiyat da şu ana kadar aldığım en uygun fiyat ama işte burada hiç silikon yaptıran olmamış herhalde. böyle olunca güvenemiyorum

keşke birileri çıksa da cevap verse

8 nisana randevu aldım Altan Bey'den başka önerilere de açığım, forumda özel konu açılmış ama o kadar çok doktor adı geçiyor ki kafam karıştı iyice. bir de fiyatlar arasında uçurum var. yani gerçekten biri 17 bin diyor başka biri 8 diyor. insan da şüpheye düşüyor açıkçası.

17 bin çok fazla bnce

Selam kızlar bende araştırma sürecindeyim ama araştırdıkça kafam karışıyor önerisi olan varsa mutlu olurum.

Ne kadar fiyat aldın medical Parktan. Altan bey iyi bir doktor aslında. Ama silikon konusunu bilemem. Arkadaşım karın yağlarını aldırdı çok güzel yapmış bence

Bir de illa İsveç kliniği gerekmiyor benim arkadaşımı kolon da yaptı Altan bey daha uygun olur o hastanede dedi.

Slm bende çok kararsız kaldım malesef kimse de yardımcı olmuyo. siz de uygun bi doktor mu arıyosunuz acaba ? Isveç klinik hem uygun hem de Altan beyi önermişler bi gidip görüşmek lazım bence Pinkk29

Altan bey arkadaşımın karın gerdirme ameliyatını yaptı. Çok ilgili çok pozitif birisi. Arkadaşım memnun durumdan. Kolon hastanesinde yaptı ameliyatını. Bugün gittim arkadaşımı götürdüm. keşke fiyat sorsaydım diyorum şimdi de. Meme ameliyatında nasıl bilemem birisi konu açmış memnun kalmış. Karın gerdirme 12 bin liraya yaptı ki başka doktorlar çok daha fazla alıyordu. Silikon ne kadar acaba.

Bende çok merak ediyorum gerçekten.Ama forumda pek hastası yok sanırım. Fiyatları diğer doktorlara göre daha uygun anladığım kadarıyla.ben sadece isveç klinikle anlaşmalı sanıyordum bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler MissPoine

Merhaba Ben Altan Bey'le görüştüm. çok yorum yapıp sizleri de yönlendirmek istemem açıkçası ama fiyat olarak 8000-8500 civarı fiyat veriyor. benim için dual plan'ın uygun olduğunu söyledi. ben süleyman taş ile de görüşeceğim. tuğrul bey vefat etmeseydi gerçekten ona yaptırmaya niyetlenmiştim. ama malesef kendisini kaybettik. bu arada 17 bin fiyat veren kişi de teoman doğan. süleyman beyin asistanı mesajda 7000-7500 civarı tutar demişti. ama ben muayeneye henüz gidemedim.

açıkçası daha önce tuğrul beye ameliyat olan arkadaşım local anestezi ile ameliyat oldu ve akşamına eve gidip saçlarını kendi başına yıkayıp ertesi gün de hayatına devam etti. fakat altan bey genel anestezi yaptığını ve beş gün sonra işe gidebileceğimi söyledi. beni bu konular biraz düşündürüyor. arada çok büyük fark var.

ayrıca isveç klinikte çalışıyor altan bey, sadece kolonda ameliyatları yapıyor diye biliyorum ben. kendisi hakkında olumlu ya da olumsuz yorum yapmayı uygun görmüyorum. bunlar kişiye göre değişecek şeyler. isveç kliniği tercih etmezsem sadece bu beş günlük süre, genel anestezi ile ameliyat olmak istememem gibi sebeplerle tercih etmem. onun dışında muayenesi ücretsiz zaten gidip konuşmanızı ve en azından fikir almanızı öneririm. MissPoine B bayanpsychologist Pinkk29

bu arada bildiğiniz local anesteziyle ameliyat yapan doktorlar var mı acaba?

Canım Altan bey hakkında benim de bilgim yok dediğim gibi arkadaşım karın gerdirme oldu memnun şimdilik daha yeni zaten ama çok ilgili ve pozitif birisi. Ya 5.000 liraya bile yapan var arkadaşım söyledi tanıdığı 5.000 liraya yaptırmış. Lokal mi bilmiyorum. Doktoru da unuttum ama istersen öğrenirim. Tam emin değilim ama esteworld 'de de fiyatlar uygunmuş. 6.000 sanırım. 17.000 çok büyük bir para ve saçma yani bilmiyorum.

Ücret almıyor canım git görüş istersen muayene için. Ben doktoru ilgili ve pozitif buldum. Ben po enerjiyi almalıyım mutlaka yoksa olamam. :) 8 bin lira falan diyormuş. Şişli kolan'da yapıyor ameliyatı. O hastanede kaldı arkadaşım. Onun ameliyatı çok zordu çok ağır karın gerdirme. Popoya enjekte etti onları çok güzel olmuş poposu bugün gördüm :) karnı daha şiş ama epey düzelmiş. Bence mutlaka gidin görüşün.
Bunun dışında arkadaşım esteworl'de 6.000 liraymış dedi ama emin değilim. Onun bir arkadaşı da 5.000 liraya olmuş ne yazık ki doktorun adını unuttum bu işlerin az çok içindeyim 8-8500 den fazla para verilecek bir işlem değil aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…