- Konu Sahibi zxuxlfxuxarus
arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı oldum ve kalan izler için dr arıyorum tv de seyrettim dr ali mezdeği ama tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi yada başka bi dr önerisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı oldum ve kalan izler için dr arıyorum tv de seyrettim dr ali mezdeği ama tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi yada başka bi dr önerisi
slm:) Dr. Mezdeği'ye geçirmeyi düşündüğüm dudak operasyonu ile ilgili detaylı bilgiler sormuştum attığım bir mailde,,,, dudaklarımın resmini de göndermiştim hatta,,,, cevap verme gereği bile duymadı iki satırlaklava: olur yada olmaz cinsinden bile,,,,fakat o dönem araştırma yaparken bilgilenmek maksadıyla attığım diğer maillere az çok fiyatla ilgili,teknikle vede kullanılacak malzeme ile ilgili bilgiler gelmişti diğer estetik cerrahlardan,,,, herkes iki satır bişiy yazma gereği duymuş yani maile,,,,hasta-doktor ilişkisne bence duyarsız bu Dr. Mezdeği.....öyle bir izlenim edindim ben....gidip görüşürsen vede tam aksi kanaatin olursa lütfen beni de bilgilendir arkadaşım...:tomato:
arkadaşım bende mail atmıştım ve birkaç maille birden cevap verdi ama ben özellikle ona ameliyat olmuş biri varsa tecrübesi nedir diye öğrenmek istedim mailde fiyat hakkında bile yorum yapmış başka drlarada sormuştum hepsi cevap verdi mail yoluyla hatta tlfla arayan bile oldu ondan da ben şüpelindim açıkcası
hımmss....bence hastanın telefonla peşine düşen doktordan hayır gelmez,,,demek ki sinek avlıyor,hazır müşteri peşinde.....haazır müşteri peşinde olan doktorun da bence pratiğinde eksik mevcuttur. Önemli olan kıstas burda çok tanınan,tercih edilen ve de popüler doktor olması değil bence,,pratiği iyi olan doktor bulmak,,,,pratik ve el yetisi zaten cerrahları birbirinden ayırıyor,,yoksa ne popülarite nede aldıkları eğitim......hepsi hava civa,,,, Dr.Mezdeği'ye ameliyat olucak arkadaşlar varsa sonuçtan bizi de haberdar etsinler lütfen,,,sevgiler.....
bende doktoru araştırıyorum ama ne doğru düzgünb hasta yorumu nede resim bulabildim yardımcı olabilecek arkların özelden msjlarını bekliyorum
bir arkadaş tavsiyesiyle ali mezdeği ye mail attım cevap verdi bilgilendirdi. ama hala kararsızım
ali mezdeği hakkında bilgisi olan ameliyat olan birileri varmı