• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dr . Ahmet (unkapanı )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
28
Arkadaslar iyi bir doktor arıyorum hamile kalma yolunda bana destek olması için ama yoruldum her doktor ayrı bişey diyor bazıları sadece para üzerine çalışıyor Dr. AHMET Yarangümeli hakkında bilgisi olan var mı fatih unkapanında çalışıyor tavsiye edecek olan var mi

Mrb ben ilk kızımı 8yıl önce Ahmet beye Doğum yaptım .kendisi ahlaki ve mesleki bakımdan çok hoşuma gitti .muayenehanesi biraz eski ve gelen hasta kitlesi falan dar gelirli eğitimsiz kişiler ...bunun sebebinin kendisinin yardımsever iyiniyetli ve makul fiyatlı olmasıdır.((benim içşn sorun teşkil etmedi ama hani kayınvalide eş falan yani size eşlik eden insanlar moralinizi bozar diye söyledim ))ben çok memnun kaldım .kendisi normal Doğum yanlısı bir doktordur.ben yaşadığım egzamaya bağlı bozulan psikolojimle erken sezeryan talep etmiştim kendisi miyadının dolmadığını ve gebelik bakımından bir sorun olmadığı içşn ısrarla beni normal Doğuma yönlendirdi ...anlaşmalı hastanelerinden çapadaki taşındığım içşn. ismini hatırlayamıyorum altındabolulu Hasan ustanın olduğu hastanede Doğum yaptım ve memnun kaldım ...aile doktorumuzdur tavsiye ederim .

Normal Doğumum çok özeldi benim için Doğum esnasındaki duygusal ve profesyonel yaklaşımına hala unutamam .bir abi bir baba gibiydi beni yönlendirmeleri hitapları ...Allah rağzı olsun

Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için bende bu şekilde bir kaç şey duydum ve cok samimi olmadığım bir arkadaşımın ahmet bey vesilesi ile hamile olduğunu öğrendim ama hep aklımda oraya gitmek var randevu konusu biraz zor oluyormus bu konu da da bilginiz var mı

Vallahi epey zaman oldu güncel durumu bilemiyeceğim .taşınma sebepli uzun zamandır kendisine muayene olmadım...

Back