- Konu Sahibi sekersizkahve
Arkadaşlar benim 3-4 yıldır saçlarımın yanları açılmaya başlamıştı ben de bir arayış içine girdim ve nette yaptığım araştırmalar sonucu bu formülü buldum yaklaşık 1-1.5 aydır uyguluyorum. ilk başladığımda 2 hafta kullanıp yarıda bırakmak zorunda kalmıştım bazı sebeplerden dolayı.şimdi tekrar başladım yine 2-3 hafta oldu düzenli uygulamaya çalışıyorum. saç dökülmem baya azaldı hatta durdu diyebilirim.yanlardan çok ufak saçlar çıkmaya başladı ama ilginç bir şekilde sol tarafta daha belirgin derecede çıktı bunun nedenini anlayamadım:) neyse işte formül şöyle:
"10.02.2009 tarihinde kanal 7 ekranlarında nur ertürk ün programına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı prof.dr. ahmet maranki yine sağlık üzerine olumlu etkileri olan kür tarifleri verdi.bunlardan bazıları :
SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEYİCİ FORMÜL:
MALZEMELER:
*5 gr.sarımsak yağı
*5 gr. ısırgan yağı
*5 gr. çam yağı
*5 gr.biberiye yağı
*5 gr. badem yağı
*zeytin yağ
Gece uyumadan önce saçınıza hafifçe masaj yaparak bu yağ karışımından sürün. sonra başınıza bone takarak yatın. Sabah kaltığınızda ise saçınızı şampuanla değil, zeytinyağlı yada kayısılı sabunla yıkayın. son durulamayı 2-3 litre su içerisine 1 bardak üzüm sirkesi koyup bunu saçınıza uygulayarak yapın. Bu işlemi birinci hafta hergün, ikinci hafta iki günde bir, üçüncü hafta ise üç günde bir uygulayın.20 GÜN SONRA SAÇ DÖKÜLMENİZ DURACAK VE 40 GÜN SONRADA DÖKÜLEN SAÇLARIN YERİNE YENİSİ GELECEKTİR." _alıntı_
eğer sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim... (Bu arada saçlarım ince telli ve yağlı)
"10.02.2009 tarihinde kanal 7 ekranlarında nur ertürk ün programına konuk olarak katılan kozmik bilim uzmanı prof.dr. ahmet maranki yine sağlık üzerine olumlu etkileri olan kür tarifleri verdi.bunlardan bazıları :
SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEYİCİ FORMÜL:
MALZEMELER:
*5 gr.sarımsak yağı
*5 gr. ısırgan yağı
*5 gr. çam yağı
*5 gr.biberiye yağı
*5 gr. badem yağı
*zeytin yağ
Gece uyumadan önce saçınıza hafifçe masaj yaparak bu yağ karışımından sürün. sonra başınıza bone takarak yatın. Sabah kaltığınızda ise saçınızı şampuanla değil, zeytinyağlı yada kayısılı sabunla yıkayın. son durulamayı 2-3 litre su içerisine 1 bardak üzüm sirkesi koyup bunu saçınıza uygulayarak yapın. Bu işlemi birinci hafta hergün, ikinci hafta iki günde bir, üçüncü hafta ise üç günde bir uygulayın.20 GÜN SONRA SAÇ DÖKÜLMENİZ DURACAK VE 40 GÜN SONRADA DÖKÜLEN SAÇLARIN YERİNE YENİSİ GELECEKTİR." _alıntı_
eğer sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim... (Bu arada saçlarım ince telli ve yağlı)