Dpedz "Eletiri" ieriklidir !

Benim pek süslü laflara kafam basmaz ama sanırım burada birbirimize olan saygımızdan bahsediyorsunuz. Yanlışsam düzeltiniz.
Yorumum da geçersiz olsun..
Saygı denen olgunun insanın kişiliğinin parçasıdır.
Her insanda aynı değerde ve derecede olmadığı muhakaktır.
Bence sanal da olsa reel de olsa aynı.
İnsanlar reel hayatlarında aldıkları terbiyeyi yansıtıyorlar burada..
Kurallarla saygı olmaz zaten içten gelmedikten sonra ötesi berisi yok bu işin..

gerçekten türkçeniz çok düzgün vede anlaşılır tebrikler.boşverin kafanıza takmayın değmez

şimdi,eğer temcit pilavı gibi, bu yanlış anlamayı, tekrar tekrar yazıp biz yanlış anlayan o , 5 yada 6 kişiyi, bu mesajlarınla rencide edersen,ben o, özrümüde geri alırım.
olayı,kapadık, sanıyordum. yanlış anlayanlar senden özür diledik. bende dahil.
ama sen bunu yani aylar önce olmuş bu olayı, hala gündeme getiriyorsan,bizim özrümüzün hiçbir anlamı yokmuş demekki senin için.
ve
bu andan sonra o özürümü geri alıyorum ben.
sizi seviyorum deyip,hala laf sokma olayındaysan,sevgininde,sorgulanması gerektiğini düşünürüm. demekki sevgi yok derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
her yerde olaylar yasanır reelde de sanalda da onemli olan kisini hatasını kabul edip ozur dilemesidir ve anlamsızca kin yapıp dusman edinmemektir benimde basıma gelmisti bir konu acmıstım milletin dalga konusu oldum yaptıkları cok yanlıstı.. ama suan o yorumu yapanları hatırlamıyorum bile ama insanların dikkat etmesi gerekiyor bazı seylere bazı konusmalar burda olan bazı insanları etkileyebiliyor

Okypete o gün üstüme en çok gelen kişi sensin.. Ve yaran varki şimdi gocunuyosun
O günki oLaydaki ablalarda irtibat puanı verip bizde sni seviorz gibi şeyler yazmışlarr
bilemiyorum. Burda yaşadığım bir olayı yazdım ne var yani hakLıyım benn.. Orda bana destek çıknlarıda öpüyorummm opuyorumnanaktan Burda ablanın yazdığıda binevi yptığınızı anlatıyo..

yaşından büyük laflar ediyorsun ama bence ,çok yanlış laflar bunlar..
..yaran varki gocunuyorsun gibi , hakaretvari lafların, sana hiç yakışmadı. .
özürümü geri almakla ne kadar haklıymışım çok iyi anladımşakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet böyle şeyler forum da bir çok kez yaşanıyor ve ben bir kaç kez rast geldim. Hatta artık yorum yaparken ve konu açarken şüpheye düşüyorsun tepki alırmıyım diye..:tomato:

Düşüncelerine saygı duyuyorum.. Evet yaşımdan büyük laflar ediyorum ama gerekiyor bazen.. Bana yakışmayan bir şey varsa burda durup sana cevap yazmak.. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…