DP'den hiç hipnose posion alan var mı?

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
37
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
Dp'den hipnose posion alıpta memnun kalan var mı?Bu parfumden oldukça memnun alan arkadaşlar var bende gidip baktım kokusuna oldukça gusel ama orjinali pahalı o yüzden açık alacağım ama kararsızım memnun olan arkadaşlardan yardım bekliyorumm :enbuyukkk:

slm bacım.ben kullandım.açık olanını dediğin gibi orjinali çok pahalı bende dolum aldım.ve çok memnunum.rahatlıkla kullanabilirsin.

ben hypnotic poisonun orjinalini kullanıyorum, gerçekten de pahalı ama acayip kalıcı, çok uzun süre gidiyor. D&P genel olarak bence çok başarılı ama h.p. de bu başarıyı tutturamamış, ben de almak için gitmiştim ama alkol kokusu çok yoğun geldi bana almaktan vazgeçtim. Bu parfüm çok aromatik ve yoğun bir parfüm sahtesini iyi yapan yok bence, D&P bile başaramadığına göre, Strawberrynin fiyatı Türkiye fiyatının oldukça altında, h.p.dan vazgeçemeyenler için bu seçenek düşünülebilir

ben orjinalini kullandım ...bir arkadaşım dp ten almıştı. açık olanını . ben pek benzetemedim şahsen.................

AMOROUS' cum ben de o parfümden almıstım D&P den ama orjinaline pek benzemiyor ve durdukça kokusu bozuluyor, tavsiye etmiyorum :1closedeyes:

Canim Bende Mystical In Açik Olani Kullaniyorum Ve çok Seviyorum Sabahtan Evden çikarken Kullaniyorum Akşama Kadar Etkisi Sürüyor

çok saolun kıslar o zaman almayayım tavsiye etmeyenler yoğunlukta :) bizim arkadaş c22 almış dp sen süper kokuyor belki onu alırım yada sizin tavsiye ettiklerinize bakarım acil parfum almam lazım yaz geldi misler gibi kokmak lazım

Selam tatlım.Ben orjınalını almıştım,Ukraynadan,arada çok değil 5-10 dolar oynuyor..Güzel bir parfüm ama daha iyileri de var bence...

hypnotic poisonu beğendiğinize göre zevklerimiz uyuşuyor. Size Miss Dior Cherie'yi önerebilirim,D&P den alabilirsiniz, eğer herkes kullanıyor demezseniz Amor Amor da iyi bir seçim,D&Pnin bu parfümü de gerçeğine oldukça yakın, orjinal olsun herkesin kullandığı bir parfüm olmasın diyorsanız Amway Anticipate İntense isimli bir parfüm var, 60 lira civarında sanırım, acayip güzel,farklı ve kalıcı bir koku,

Amway satış yerleri yok galiba onlarda elden satıyorlar kokusuna bakmadan da alınmıyor.Bulabilirsem bakıcam onda..Çok teşekkür ederim onerilerin için :)

Aynen ebrunazlının dediği gibi...dp bu parfümü tutturamamış..bende açık parfüm kalitesine inanıp dpyi tercih edip hipnotic poısonda hayal kırıklığına uğrayanlardanım..:1no2:

bir arkadaşım dadya kullanıyodu zaten onun üzerine açık hipnose almayı düşündüm ama dpyi tercih ettim,ama kesinlikle doldurma olan dadya ondan daha başarılı..sengözlerimebaksanab

rakı gibi kokuyor dp den bende almıştım d sınıfta kızlar yanıma yaklaşmıyorlardı hocamda içtinizmi siz demişti ööle bişey işte..

dp den parfümünü degilde deodorantını almıstım ben deodorant oldugu için sanıım kokusu cok kalıcı olmadı ama parfüm olarak belki farkedebilir

dp nin bir tek hypnotic posionu güzel değil ben orjinalini kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim ve bi çok açık parfüme baktım onun taklidi bence henüz yok.

Valla ben ataköy den aliyorum arkadaşlar atriumdan ben 8-9 senedir h.p kullanirim ve gerçekten bire bir aynisi. Bi deneyin en azindan derim. Kimse farketmedi bile taklit oldugunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…