Doymuyorum :(

Ona tadımlık veriyoruz tabi öyle abartmadan yalnız konu başlığı doyamayanlar olarak değişecek yakında
Konu sahibine tavsiye için gelip, kendi kilosuna +20 ekleyen üyeler de olabilir
Buradan topluca diyet topiklerine gidelim napalım slsldms

Orası sürgün yeri şeker pilav makarna her şey yasak düşünebiliyor musun su böreği bile
Off bahsi bile kötü slemdmshwb
O değil de; fevri davrandım sanırım
Bilhassa gecenin ilerleyen saatlerinde içime bir acı çöreklendi
Daha şimdiden özledim onu
Evet kıymetimi bilemedi, evet değer vermedi bana hiç
Evet fedakarlıklarım karşılıksız kaldı
Gurursuzum belki ama L’yi özledim
Olsa da eski günlerdeki gibi yesem (dünkü gibi mesela)
Bdv ye konu mu açsam hoff

Daha nen olayim isterdin oburunum senin

Allah sizi davul etmesin bu nasıl sohbet koca koca kadinlar
Sekerin zararlariyla ilgili bir şeyler anlatilmistir diye okudum yarin gidip bir kutu Eti Karam almaya karar vererek ayriliyorum topiktenHerkes de ne pisbogazmis arkadas

Konu sahibi açtığına pişman olup, terk-i diyar eyledi buraları

Sekerin zararlariyla ilgili bir şeyler anlatilmistir diye okudum yarin gidip bir kutu Eti Karam almaya karar vererek ayriliyorum topiktenHerkes de ne pisbogazmis arkadas
Lütfen sağlıklı beslenenler bizi rahat bırakabilirler mi?
Karam güzel seçim bu arada

Konuyu şu acılı cevizli kahvaltılık sostan kızarmış ekmeğin üzerine sürüp yerken okudum. Galiba bu konuda tavsiye verebilecek son kişilerden biriyim. :)

Konuyu şu acılı cevizli kahvaltılık sostan kızarmış ekmeğin üzerine sürüp yerken okudum. Galiba bu konuda tavsiye verebilecek son kişilerden biriyim. :)
Çok doğru yerdesin, aramıza hoş geldin skdodms

Bunlar fantazilerimiz. Şu an yedigimi hayal ederek okuyorum. Şeker çok zararlı onda hemfikiyiz. Bu arada karamin yanına Türk kahvesi yapmalısınız yoksa boynu bükülür.

Bunlar fantazilerimiz. Şu an yedigimi hayal ederek okuyorum. Şeker çok zararlı onda hemfikiyiz. Bu arada karamin yanına Türk kahvesi yapmalısınız yoksa boynu bükülür.
Ajsjsks Canan Karatay’ın gözü yaşlı
Resmen sağlıklı beslenmeye tepki olarak doğmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…