Doymuyorum :(

Konu sahibine tavsiye için gelip, kendi kilosuna +20 ekleyen üyeler de olabilir
Buradan topluca diyet topiklerine gidelim napalım slsldms

Diyet topiklerinde sopayla kovalıyorlar, çok yoğun baskı var ehehe. Benim minnoş kalbimin kaldırabileceği yerler değil, zira ben canım çekince yiyorum yani iradeli değilim bu konuda hiç.

Benimkinin üzerinde acuka yazıyor, ay ye ye doyamadım ben de buna. Ajvarı ilk kez duyuyorum, görürsem onu da deneyeyim :)
Bir marketten almıştım markası gelmedi aklıma o çok iyiydi. Balkanlardan gelme bir sos. Marka berrak mıydı neydi. Cevizlisini öneririm.

Diyet topiklerinde sopayla kovalıyorlar, çok yoğun baskı var ehehe. Benim minnoş kalbimin kaldırabileceği yerler değil, zira ben canım çekince yiyorum yani iradeli değilim bu konuda hiç.
O zaman profillerinde madalya neyin olanları el üstünde tutalım
Onlar bu dünyada, iradeli olan nadir insanlardan

Ağır yaşamlar izlediniz mi hiç. Onları gördükçe diyet ve spor yapanlar gözümde daha da büyüyor
İzliyorum, en efsanesi şeydi
Karısının kilo vermesini istemeyen koca
“Ben onu böyle beğeniyorum, kilo vermesin” diyordu, kadına zorla yemek getiriyordu sdkfjdms
Hayalimdeki koca

İzliyorum, en efsanesi şeydi
Karısının kilo vermesini istemeyen koca
“Ben onu böyle beğeniyorum, kilo vermesin” diyordu, kadına zorla yemek getiriyordu sdkfjdms
Hayalimdeki koca
Araları bozuluyordu kadın kilo verdikce. Bir de lupe ile cilbırt var ki ben onlara da bayılıyorum. Bir erkek hem bu kadar düşünceli hem de bu kadar öküz olamaz ya

Araları bozuluyordu kadın kilo verdikce. Bir de lupe ile cilbırt var ki ben onlara da bayılıyorum. Bir erkek hem bu kadar düşünceli hem de bu kadar öküz olamaz ya
Aaa onları bilmiyorum, kaçırmışım

Evet bana sivilce olarak geri dönecekler Cuma günü dizim var asıl o zaman zor olacak bakalım bir paket cips patlatmadan dayanabilecek miyim?

Ince ince doğrayın patatesi . Sıcağa yakın suya batırın bir kaç dakika kalsın.
Tuzlayın. Dilerseniz biraz baharat.
Çok az yağla fırına atın. Çok güzel cips oluyor.

Edit : peçeteyle suyunu iyice alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…