- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.560
- 798
- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
Olur olur o da uygundur. Ama Türk kahvesine yemenin zevki başka. Bir de damak diye bir şaheser var Antep fıstıklıAma Türk kahvesi hůp deyince bitiyor Karam yalniz kaliyor. Ben biraz daha uzatarak neskafeyle yiyorum
Bu sanatı en güzel şekilde icra ettiğimize şüphe yokSağlıksız beslenen ölüyor da sağlıklı beslenen dünyaya kazık mı çakıyoryemek yemek bir sanattır.
Harikasınız. Bir de dopiba diye bir söz var ajvar diye de geçiyor o da çok iyi.
Off en sevdiğimOlur olur o da uygundur. Ama Türk kahvesine yemenin zevki başka. Bir de damak diye bir şaheser var Antep fıstıklı
Ben polemiğe girmem yerim.Bu sanatı en güzel şekilde icra ettiğimize şüphe yok
Adeta birer dişi Vedat Milor’uz
Konu sahibine tavsiye için gelip, kendi kilosuna +20 ekleyen üyeler de olabilir
Buradan topluca diyet topiklerine gidelim napalım slsldms
Bir marketten almıştım markası gelmedi aklıma o çok iyiydi. Balkanlardan gelme bir sos. Marka berrak mıydı neydi. Cevizlisini öneririm.Benimkinin üzerinde acuka yazıyor, ay ye ye doyamadım ben de buna. Ajvarı ilk kez duyuyorum, görürsem onu da deneyeyim :)
O zaman profillerinde madalya neyin olanları el üstünde tutalımDiyet topiklerinde sopayla kovalıyorlar, çok yoğun baskı var ehehe. Benim minnoş kalbimin kaldırabileceği yerler değil, zira ben canım çekince yiyorum yani iradeli değilim bu konuda hiç.
Çikolatayi kim bulduysa yatıp kalkıp ruhuna dua etmeliyiz.Off en sevdiğim
Üstüne tanımam
Ağır yaşamlar izlediniz mi hiç. Onları gördükçe diyet ve spor yapanlar gözümde daha da büyüyorO zaman profillerinde madalya neyin olanları el üstünde tutalım
Onlar bu dünyada, iradeli olan nadir insanlardan
İzliyorum, en efsanesi şeydiAğır yaşamlar izlediniz mi hiç. Onları gördükçe diyet ve spor yapanlar gözümde daha da büyüyor
Araları bozuluyordu kadın kilo verdikce. Bir de lupe ile cilbırt var ki ben onlara da bayılıyorum. Bir erkek hem bu kadar düşünceli hem de bu kadar öküz olamaz yaİzliyorum, en efsanesi şeydi
Karısının kilo vermesini istemeyen koca
“Ben onu böyle beğeniyorum, kilo vermesin” diyordu, kadına zorla yemek getiriyordu sdkfjdms
Hayalimdeki koca
Aaa onları bilmiyorum, kaçırmışımAraları bozuluyordu kadın kilo verdikce. Bir de lupe ile cilbırt var ki ben onlara da bayılıyorum. Bir erkek hem bu kadar düşünceli hem de bu kadar öküz olamaz ya
Kendine gelir misin lütfenYazdıklarınızı okuduktan sonra tobleronelu cornetto yedim hemen bitti şuan çok pişmanım
Evet bana sivilce olarak geri döneceklerKendine gelir misin lütfen
Pişman olacak napmışsın? Ohh yarasın
Kadın kilo vermeye başlayınca boşanmışlar dı :))İzliyorum, en efsanesi şeydi
“Ben onu böyle beğeniyorum, kilo vermesin” diyordu, kadına zorla yemek getiriyordu sdkfjdms
Hayalimdeki koca
Evet bana sivilce olarak geri döneceklerCuma günü dizim var asıl o zaman zor olacak bakalım bir paket cips patlatmadan dayanabilecek miyim?
Mükemmel bir koca profili değil mi ama yaKadın kilo vermeye başlayınca boşanmışlar dı :))
İzliyorum, en efsanesi şeydi
Hayalimdeki koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?