Doymuyorum :(

Yaa siz daha tatlısınız :oops: :KK200:
Evet L ile başlayanı almayın, kendileri çok şımarmışlar bugün bunu fark ettim :63:
Biskrem ekstra belki değerimizi bilir
Yeni favorim Biskrem ekstra snsmsm
Bu topikte ne kadar pis boğaz olduğum da gözler önüne serildi skskdms adını zikretmediğim abur cubur şeysi kalmadı
Ben bilhassa geceleri çok yiyorum ya abur cubur.
Ne yapsak ki
Gece en tehlikeli olanı. Ben meyve çok yiyordum gece midem kazininca. Bıraktım bu işleri. Ama yarın pazardan kaç torba meyve alırım meçhul:deli: abur cubur almasaniz aslında bir süre. Gerçi ben denemistim of çayın yanına bir şey yok diyerek pratik tatlı kurabiye tarifi araştırıyordum.:KK43: kuru yemiş deneyin sayıyla önünüze koyun. Belki işe yarar.

Gece en tehlikeli olanı. Ben meyve çok yiyordum gece midem kazininca. Bıraktım bu işleri. Ama yarın pazardan kaç torba meyve alırım meçhul:deli: abur cubur almasaniz aslında bir süre. Gerçi ben denemistim of çayın yanına bir şey yok diyerek pratik tatlı kurabiye tarifi araştırıyordum.:KK43: kuru yemiş deneyin sayıyla önünüze koyun. Belki işe yarar.
Sksjsnsn ya bu nasıl bir topik Satelle-emillia Satelle-emillia
Hep birlikte bir 10 kg daha alıp, öyle çıkacağız gibi görünüyor bu topikten
Meyve, kuruyemiş falan faydalı şeyler, sor bakalım bünyem kabul eder mi :dondurma:
Meyve deyince canım erik çekti, kıruyemiş deyince kaju :işsiz:

Ben de acıkmıyorum, benim derdim de bu :)
Ben çok su içiyorum ondan olabilir. İçtigin su miktarını arttırsan ?

Sksjsnsn ya bu nasıl bir topik Satelle-emillia Satelle-emillia
Hep birlikte bir 10 kg daha alıp, öyle çıkacağız gibi görünüyor bu topikten
Meyve, kuruyemiş falan faydalı şeyler, sor bakalım bünyem kabul eder mi :dondurma:
Meyve deyince canım erik çekti, kıruyemiş deyince kaju :işsiz:
Erik iyidir. Ama onu öylece alıp yemeyeceksin. Yıkayıp dolaba kaldıracaksın üzeri su damlalariyla dolacak sonra tuza bandirip öyle isiracaksin. Yiğit özgür sağolsun:KK53: kaju iyidir kavrulmuş ve tuzlu olacak ama yağlı yağlı:KK53: hep zararlı şeyler. Zaten akşam yemeğini azıcık yedim. Çayla da bir tanecik piskevit. Acıkıyorum:silah:

Erik iyidir. Ama onu öylece alıp yemeyeceksin. Yıkayıp dolaba kaldıracaksın üzeri su damlalariyla dolacak sonra tuza bandirip öyle isiracaksin. Yiğit özgür sağolsun:KK53: kaju iyidir kavrulmuş ve tuzlu olacak ama yağlı yağlı:KK53: hep zararlı şeyler. Zaten akşam yemeğini azıcık yedim. Çayla da bir tanecik piskevit. Acıkıyorum:silah:
İmkan olaydı da bir arada olaydık
Erik havuzunda yüzüp, oradan kaju denizine dalaydık
L yedikten sonra fırlatıp, biskrem ekstraya saldıraydık
Off dünyadaki tüm zararlı yiyecekler benim bebeklerim:anne:

İmkan olaydı da bir arada olaydık
Erik havuzunda yüzüp, oradan kaju denizine dalaydık
L yedikten sonra fırlatıp, biskrem ekstraya saldıraydık
Off dünyadaki tüm zararlı yiyecekler benim bebeklerim:anne:
Keske vücut belli bir sınırdan sonra daha yağ depolamasa hepimiz fit olsak istedigimizi hunharca yesek. Laf aramızda ben probis ve cini nde çok severim. Bir de lays yeni bir cips çıkarmış acı ama muhteşem bir şey peynir dolgulu acı biber tadında. Agzimiz yandı ama çok sevdik. Ya niye böyle oldu diyetteyim ben bi kerem:KK61:

Keske vücut belli bir sınırdan sonra daha yağ depolamasa hepimiz fit olsak istedigimizi hunharca yesek. Laf aramızda ben probis ve cini nde çok severim. Bir de lays yeni bir cips çıkarmış acı ama muhteşem bir şey peynir dolgulu acı biber tadında. Agzimiz yandı ama çok sevdik. Ya niye böyle oldu diyetteyim ben bi kerem:KK61:
Yağğ onu çok merak ediyorum ben. Her yerde reklamını yapanları görünce önyargı oluştu bende
Sen öyle diyorsan şimdi bak... Onu da listeye aldım
Lays in fırındanını da seviyorum, bu ara ona sardım
Pringles acılı bir de. Hoff öleydim slskdmsm
Yalnız konu sahibi sevdiğim bir arkadaş, sabahtan beri yaptığım şeylere bak sleldkdms
Püü bana yazıklar olsun

Yağğ onu çok merak ediyorum ben. Her yerde reklamını yapanları görünce önyargı oluştu bende
Sen öyle diyorsan şimdi bak... Onu da listeye aldım
Lays in fırındanını da seviyorum, bu ara ona sardım
Pringles acılı bir de. Hoff öleydim slskdmsm
Yalnız konu sahibi sevdiğim bir arkadaş, sabahtan beri yaptığım şeylere bak sleldkdms
Püü bana yazıklar olsun
Fırından Akdeniz yeşillikli bayılırız ailecek. Ama ben en çok sadesini severim. Acı seversen çok hoşuna gidecek. Ama tavsiyem sakın çayla yeme. Biz duble yandık:KK70::KK70:benim minik de yemeye çalıştı yiyemeyip etrafa attı. Hiç pringlesim olmadı benim ya. Eşim geçen bir çikolata getirmiş. Gittikleri şirkette hediye etmişler. Pahalı olacak ki minicik pakette vermişler. Ama ne çikolata. Bir buçuk tanecik yiyebildim sadece kendimi tutuyorum. Ama şunu söyleyim ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi:KK61:

Fırından Akdeniz yeşillikli bayılırız ailecek. Ama ben en çok sadesini severim. Acı seversen çok hoşuna gidecek. Ama tavsiyem sakın çayla yeme. Biz duble yandık:KK70::KK70:benim minik de yemeye çalıştı yiyemeyip etrafa attı. Hiç pringlesim olmadı benim ya. Eşim geçen bir çikolata getirmiş. Gittikleri şirkette hediye etmişler. Pahalı olacak ki minicik pakette vermişler. Ama ne çikolata. Bir buçuk tanecik yiyebildim sadece kendimi tutuyorum. Ama şunu söyleyim ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi:KK61:
Off acını yüreğimde hissettim ama gerek yok
40 yılda bir gelmiş, ye gitsin. Bir daha mı gelcez dünyaya sksksks
Miniğini de yerim başlamış şimdiden, bizim yolumuzda ilerliyor :KK200:

Karnım tok ama yorumlarınız sağolsun psikolojik açlık yaşıyorum
Böyle karnım guruldamaya falan başladı
Güzel üyemizin yorumunun altına tekrar belirtmek istedim sevgili markalar
Reklam ve iş birlikleri için DM
Kısa sürede ürününüze yönlendirme yapılır.
Yine de siz bilirsiniz.

Off acını yüreğimde hissettim ama gerek yok
40 yılda bir gelmiş, ye gitsin. Bir daha mı gelcez dünyaya sksksks
Miniğini de yerim başlamış şimdiden, bizim yolumuzda ilerliyor :KK200:
Ona tadımlık veriyoruz tabi öyle abartmadano_O yalnız konu başlığı doyamayanlar olarak değişecek yakında:KK70:

Back
X